Kaķis zem motora pārsega - saucam glābējus.

imzz Reģ.: 27.02.2015

Moderni laiki. "bet šorīt Rīgā saņemts izsaukums par kaķi, kurš atrodas zem auto motora pārsega."

www.tvnet.lv/6996344/vugd-palidzejis-vairakiem-pusatvertos-logos-iesprudusiem-kakiem

 
WALA Reģ.: 19.06.2002
3 3 Atbildēt

Mja, evolūcijas produkts cilvēks pats nemācās, un atņem.iespeju kaķim.gut neaizmirstamu mācību, nu vai arī dabīgo atlasi ...

Krotow Reģ.: 09.09.2008
18 1 Atbildēt

Jauki - sākumā zem kapota skudras, pēc tam kaķi. Gaidām boa čūskas un leopardus.

Ali50 Reģ.: 24.07.2017
1 0 Atbildēt

Bija tads gadījums ~15g.atpaļ, kaķis ielīdis garāža un pec tam pie motora un palika paslēpies. Nākošaja dienā aizbraucam uz objektu, dzirdam ka ņaud, ataisa haubi un domā ka raķete no motora telpas. Tā nu tai brīdī paveicās, bet bij jākļust par laucinieku... Vienreiz jaunulis ielīdis pie motora, tālu jau netika, pie vārtiem nometa siksnu, un letāls iznākums.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 8 Atbildēt

Tikai muļķis tic tam, ko raksta šis melu portāls.

Es domāju, ka tas kārtējais izdomājums.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 1 Atbildēt

Tak tur ir atsauce uz LETA arī. Tev vajadzētu saprast, ka portāliem , melu vai nemelu, nav laika un patikas kaut ko izdomāt. Pamatā viss tiek pārpublicēts, copy -paste. Un nav jau rakstīts, ka glābēji uz šo izsaukumu braukuši, bet tikai, ka tāds saņemts.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 6 Atbildēt

Tieši pretēji. Nav tik daudz ziņu, lai varētu dienā veidot tik daudz rakstu. Tāpēc nākas "izdomāt". Zem vārda "izdomāt" slēpjas tas, ka kaut kāds marasms ir izpušķots, pārveidots, vai tieši pretēji - kaut kas svarīgs nepateikts, un izveidota ūber ziņa.

Turklāt pats arī uzrakstīji, ka copy paste. Tā, ka, laiks ir pietiekoši, lai no nekā kaut ko uzpūstu.

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt
viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 6 Atbildēt

Malacis.

Bet tu iesaki - katru rakstu, ko publicē šis melu portāls tā pārbaudīt?

Nu, ja darīt nav ko, tad, protams. Var palasīt tvnet, delfi, un tad salīdzināt ar citiem. Vai nelasīt tos sūda propogandas portālus. Un ieekonomēt laiku uz pārbaudi.

osscar Reģ.: 27.08.2002
0 0 Atbildēt

Mēdz kaķi ielīst zem motora pārsega ziemā...manam auto vienreiz arī bija...bet diemžēl..viņš aizgāja bojā..jo tikai pēc 20km piefiksēju dīvainas skaņas zem motora parsega galapunktā... Kopš tās reizes ziemā vienm.iesperu pa auto priekšējo riteni lai pamodinātu iespējamo gulētāju.

polinaiost Reģ.: 24.06.2020
0 4 Atbildēt

Скукотища...

Познакомлюсь с молодым человеком! Я Полина, мне 23 года, блондинка, веселая и стройная! Только по-латышски плохо говорю..

Давайте пообщемся, а то скучно! Может встретимся, погуляем, искупаемся))

Пишите мне ---->> 18pop.tk моя анкета - polinkakis

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
26 2 Atbildēt

šitā ir aktuāla tēma purčikā, aukstums tāds ka pagrabnieki lien zem auto un sildās, vienmēr jāpārbauda pirms braukšanas, vai nav kaķis!

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
3 0 Atbildēt

Zem auto vēl nebūtu tā lielākā bēda. Iesēdies auto un uztaurē pirms motora darbināšanas. Bet tie lopi salien arī dziļāk pašā motortelpā, no kurienes paši citreiz pat jēdzīgi ārā netiek, kad vajadzētu ņemt pēdu. Kaķis, aptīts ap ģeneratora skriemeli, vai pusasi, pie -20 nav nemaz tik patīkams auto defekts...

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Par kaķu glābšanu: youtube bija video, kur kāds kaķis , nocelts no koka, jo tur žēli ņaudējis, pēc īsa brīža uzlīdis tajā pašā kokā atpakaļ ;)

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 0 Atbildēt

Draugi jūs varat domāt un komentēt atkal tas, dalbajēbs te ar savu gadījumu no dzīves, bet

Pirms vairākiem gadiem kad sniegs tikpat cik patreiz un es ne vienmēr skrienu ar lāpstu šķūrēt, jo man nesagādā grūtības un pat patīk kādai kupeniņai arī pāri pārbraukt..

Tad nu stāsts. Piebraucu pie mājas un izkāpju atvērt garažai durvis. Ir tādas riepu iebrauktas ap 15cm sliedes sniegā. Atgriežos un lēni uzsāku kustību, bet kaut kā jocīgi nedaudz izkustējos un tā kā neiet. Nevis tā kad izslīd bet kad pirms riteņa ir ledus no sliekšņiem nomests un atspiežās...

Es parasti lielos gabalus notraucu pirms garažas. Bet tad jau parasti ar aizmugures ratu trāpa. Šoreiz savādākas sajūta.

Pabraucu/ pakustos/ nedaudz atpakaļ. Jāizkāpj paskatīties kas par poltergeistu, tak tur līdz vārtiem burtiski 15m un nekas nebija.

Izrādās lielais mincis pa kuru brīdi bij pienācis nemanot pie auto pa to sliedi sniegā un es tā lēni tam durakam uzbraucu šis pat nebļāva...Nu domāju lopiņam cauri, trauma Bet tavu brīnumu šim nekas. Ir ir jāčeko, jāčeko pirms kustamies pat tādā it kā drošā situācijā. Šorei visu izgāba tas ka izkustējos pavisam lēni, jo negribējās pazaudēt saķeri ar ceļu...

Krotow Reģ.: 09.09.2008
18 0 Atbildēt

Tavs mincis būs pavisam civilizējies un pašsaglabāšanās instinktu pazaudējis. laikam apkārt cita auto bez tavējā nav. Sētā, kur pats turu auto, suņi, kaķi un mazie bērni pa auto aizmuguri jau sen vairs nestaigā.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Bij bij kā saki. Tāds pilnīgs miera minks. Un varēja ielīst, reizēm lielā suņa būdā un čučēt. Tikmēr pats būdas saimnieks priekšā uz sniega gulēja .

Jā par chek un vēlreiz chek pirms kustības! It īpaši vairāk dzīvokļu pagalmos. Kad visi sabozušies slidinās, veci cilvēki grib reizēm atbalstīties un bērni...var nedzirdēt un nepaspēt paiet malā. Šei kā drošinātājs noder maksimāli lēna braukšana. Ja nu kas varbūt izbīļa bļaāviens glābs. Logi aizvīduši, skatamies kā pa šaujamlūkām. Var jau piecelties tās 10min ātrāk un kamēr dzelzis sildās tā kārtīgāk patīrīt to sniedziņu. Un tas veicamais ceļa posms arī mierīgākā tempā sasniedzams

iciks Reģ.: 29.05.2013
1 0 Atbildēt

ZZZZ stāstu palasot prātā atausa gadījums. Laukos bija pieklīdis kārtējais kaķis, bet ne tāds normāls, bet mežonis. No cilvēkiem bēga, ķēzīja bēniņos un nekāda labuma no viņa nebija. Vecāmāte teica, ka no šī vajadzētu tikt vaļā, bet, vēlams, ar kaķim draudzīgām metodēm. Ar brāli uzmontējām kasti-slazdu un kaķi ātri noķērām. Iekratījām maisā un nolēmām kādus km aizvest un kaut kur mežā palaist - lai meklē citas mājas.

Pabraucām, atradām piemērotu nobrauktuvi, iebraucām, kaķi izkratījām, tas kaut kur mašīnas tuvumā nosvīda. Nu ko, brālis brauc reversā ārā uz lielā ceļa un jūt - pārbrauc kaut kam pāri. Abiem tāds - velns, vai tiešām tā pūlējāmies, lai to kaķi tagad sabrauktu? Izrādās, tur tomēr bija nepamanīts akmens, ne kaķis.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Iemesls, kāpēc vēlams parkoties tā, lai pēc tam var izbraukt ar priekšu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Bija pirms vairākiem gadiem Moller Auto savā Facebook lapā ielikuši, ka noliktavā kaut kāda Passāta (laikam) motortelpā bija atraduši divus mazus kaķēnus, kuriem meklēja mājas.

PIrms gadiem 15 pats redzēju jaunu auto noliktavā vienai mašīnai motortelpā sameistarotu putnu ligzdu. Tiesa, neviena spārnaiņa tur nebija, bet bija rudens - moš emigrējuši.

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
23 2 Atbildēt

nu re, man nupat gadījās piebremzēt pirms gājēju pārejas - divi kaķi smuki gāja pāri pa zebru

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
15 2 Atbildēt

Kaķi spēj iegaumēt un izpildīt līdz 120 komandām. Bet viņi nevēlas!

Krotow Reģ.: 09.09.2008
13 0 Atbildēt

Viņi dara to, kas viņiem pašiem liekas vajadzīgs. Ja kaķim gribēsies, pa suņa modei ķers arī bumbiņu un nesīs atpakaļ (esmu redzējis dzīvē) un ies mazgāties zem dušas.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
0 8 Atbildēt

Kaķis tik pat stulbs kā sieviete!Kāpēc tāds secinājums?Daudzus gadus atpakaļ strādāju "Latvijas Bērzs",tur bija daudz mehānismi ar ķēdes piedziņu,bija gadījumi kad kādu kaķi uz tiem uztina.Bija vienreiz gadījums gad jauna meitene tīrīja savu darba zonu maiņas beigās un iebāza savu galvu tur kur nevajag kad iekārta strādāja.Tākā viņai bija gari izlaisti mati tad tie pielipa pie eļļainās ķēdes un uztina uz zobratiem.Skats bija briesmīgs,norāva no galvas matus ar visu ādu līdz pierei bet meitene turējās braši līdz atbrauca ātrie,es būtu noģībis entās reizes bet šī esot mierīgi runājusi un pīpoja.Dakteri ādu piešuva vietā un viss bija štokos,kilogramos un blokos.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Nu sievietes ir pietiekami gudras, lai saprastu, ka vislabākā dzīve viņām būs vadošos amatos, tāpēc arī cenšas panākt attiecīgus likumus, bet nav gan dzirdēts, ka sievietes pastāvētu uz vismaz 50% darbavietām kravas auto vadītāju, santehniķu un kokapstrādes mašīnu operatoru profesijās ;)

Krotow Reģ.: 09.09.2008
3 0 Atbildēt

Gan jau esi pietiekami vecs lai atcerētos PSRS un meitas strādnieces padomju rūpniecībā un celtniecībā. Īpaši krievvalodīgajā sfērā. Vēl tagad nav atgājušas un 8. marts nepelnīti ir viens no topa svinamajiem datumiem.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
13 0 Atbildēt

Aprīļa sākumā bija kāzuss, pēc 3 mēnešiem ierodoties lauku mājā un atverot durvis, priekšā ieraugot viegli mumificētu kaķi. Labi vēl ka mājā bija ļoti auksts un eksponāts nebija sācis odorēt. Patinot filmu atpakaļ atcerējāmies šo indivīdu, kurš decembra sākumā bija iesprucis mājā un tad kaut kur nozudis. Nedēļu vēlāk ierodoties un izpētot visas pažobeles, nebija atrodams. Ir aizdomas, ka pirmajā reizē tomēr bija izmucis ārā. Un nākamajā - atkal ieradies un ielīdis mājā, kamēr tā pusstundu bija vaļā un pēc viņa meklēšanas paši bijām ārā. Nu vairs neko - ziņkārība pazudinājusi ne tikai kaķus.

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
11 1 Atbildēt

nežēlīgi... varēji atstāt kādu caurumu stūrī vaļā....vai vēdlodziņu...

darklight Reģ.: 29.10.2013
12 0 Atbildēt

Viņš tak nezināja, ka tas lops iekšā. Es šitā reiz dabūju klētij augštāvā ņemt logam stiklu ārā. Ielīda ķēms, ārā negāja un rokās ar nedevās, a man projām jābrauc. No diezgan liela augstuma gan šim nācās lekt, bet nu, kad pēc nedēļas atbraucu, bija prom.

Krotow Reģ.: 09.09.2008
11 0 Atbildēt

Tajā mājā nav vēdlodziņu. Būtu jāver vaļā durvis vai loga puse, kas galīgi neder kaut vai nokrišņu dēļ. Un decembrī, kad kaķi meklējām, tiešām izložņājām visus stūrus kur kaut kas kaķa izmērā varētu iespraukties. Visticamāk šis otrreiz atgriezās pusdienās, kamēr paši bijām teritorijas otrā galā. Zem mājas dzīvo peles, ziemā ne tikai kaķi, bet arī lapsas nāk ciemos.

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
11 1 Atbildēt

nu re, to peļu dēļ kaķīšiem vajag uztaisīt durtiņas, lai lien iekšā mājā un sargā no pelēm

Krotow Reģ.: 09.09.2008
11 0 Atbildēt

Tad iekšā nāks visi kam nav slinkums - ļapsas, ūdeles, eži u.c. un liks klučus visās malās.

darklight Reģ.: 29.10.2013
11 0 Atbildēt

Nu būs tev tāpat kā pie Eisa Venturas vai doktora Dūlitla.

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
10 1 Atbildēt

tie sīkie lopi ir sīkums, vot kad lācis nāks pārbaudīt tavu saimniecību.....

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
10 1 Atbildēt

jā, un lācis noliks savu kluci....

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
7 1 Atbildēt

Daugavpilī Šmakovkas festivāls!

Krotow Reģ.: 09.09.2008
9 0 Atbildēt

Tur arī lācis kluci nolika?

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
8 1 Atbildēt

Dzīve ir kā teātris, kurā cilvēki apstulbuši no biļešu cenām!

Chalenger Reģ.: 31.12.2020
7 1 Atbildēt

nujā, zem elektromobiļiem kaķi negulēs, motori nav silti, nebūs , kur sildīties

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
3 0 Atbildēt

Viss labais drīz beidzas. Tāpēc vienmēr ņemiet par litru vairāk, nekā plānojāt!

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
4 0 Atbildēt

Ja jūsu kāpņutelpā uzturas daudz kaķu, tas nozīmē, ka netālu dzīvo stipras un neatkarīgas sievietes!

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti