Prezervatīvi par mazāku cenu

tricii Reģ.: 22.06.2020

Prezervatīvus ir vērts iegādāties tiešsaistē, jo jūs varat atrast ne tikai ārkārtīgi plašu klāstu, bet arī zemākas cenas lielākiem iepakojumiem.

[Dzēsts]

 
Uggga Reģ.: 04.01.2006
2 0 Atbildēt

Šeit vajadzēja būt Emmas komentāram

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Jā.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 0 Atbildēt

Bet pie demokrātiem:

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Labs, bet droši ka nekad neesi padomajis par faktu ka tas ir tas ko kapitālisms nodara daudzām valstīm. Tāpat kā indāņi, kuri dzīvoja ļoti OK, kamēr stulbais baltais cilvēks atvilkās un sāka uzmākties ar savu dzīvesstilu ;)

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 1 Atbildēt

"Tāpat kā indāņi, kuri dzīvoja ļoti OK"

Amazones indiāņi ? Ta viena sieviete padzīvoja vienā ciltī, aprakstīja, kā viņi regulāri salietojas kaut kādas narkotikas no kubla, sievietes grauž kaut kādas zāles un saknes, saspļauj tajā kublā, pielej ūdeni, uzraudzē.

Tad visi piestrēbjas no tā kubla un trako, piem. spēka vingrinājumi -sit viens otram no visa spēka pa krūtīm, kamēr viens otrs sāk spļaut asinis vai vemt. Tad nogurst, nokrīt zemē un guļ, kājas rokas izplētuši vairākas stundas.

Tad pamostas un visi apmierināti, ka izpildījuši godājamu rituālu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 1 Atbildēt

Pieaugušam cilvēkam jau tā ka vajadzētu saprast ka tava "mēraukla" dzīves limenim un rituāliem, ieviešot to citur nepadara citus laimīgus, vai to zemi uzreiz par "laimes zemi".

Citādi var domāt ka priecājies ka mūsu pašu zemei bradāja pāri visādi "krustu un zvaigžņu nēsātāji" utml. kas pastāvīgi mācīja senlatviešiem kā "dzīvot labāk"

imzz Reģ.: 27.02.2015
2 1 Atbildēt

Aha. Tu no indiāņiem uzreiz pārslēdzies uz senlatviešiem, par kuriem zināms vēl daudz mazāk.

Bet mūsdienās ir nekritiski pieņemts uzskats, ka visi pamatiedzīvotāji dzīvojuši bezmaz vai utopijās.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Klau bet tu iedomājies ka es tagad tevi ar jebkādiem līdzekļiem sākšu pievērst citai ticībai ar solijumiem par saulainu nākotni, tu tajā mani momentā pasūtīsi dirst, ja vien es nebūšu par tevi stiprāks, apbruņots vai tamlīdzīgi. Pat tad ja gala rezultātā tiešām būsi laimīgāks, vai tavi bērni tādi būs, ir visai apšaubāmi ka "mācību procesā" būsi sevišķi laimīgs, un jo vairāk spēka man būtu jāpielieto lai mainītu tevi, jo izteiktāks būs tavs "prieks" par šo procesu.

P.s. pa lielam indiāņi labprāt gribētu ka visa pasaule iet dirst, un liek viņus mierā, paši tad mierīgi savā nodabā medītu, zvejotu un dejotu, ko joprojām vietām dara, tik zemi baltais cilvēks ir " prihvatizējis" tādos apjomos, ka vietas tikpat kā nav, un arī Āfrikā bizness un balto cilvēku dzīvesveids nospiež cilvēku parasto arvien vairāk. Pie kam paradokss vēl ir tāds, ka visupirms palīdz aizdirst ūdeņus un apkārtni un tad domā kā ",palīdzēt" tiem kam vairs nav tīra ūdens...

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Aha, jā,shito mēs zin, "pašol jūs vis galīg dirst". Jāpiezīmē,ka varonīgie LVijieši nekādā rakā praktiski ne ar viena sava masuzombombējmēdītāja starpniecību publiski neapsveica gļēvo amerikāņu polulāciju viņas tā saucamajos Valsts svētkos.Vai vismaz kādu atsevišķi ņemtu šīs nācijas "domājamo daļu".

Pat ne indiāņi, ne racisti un/vai ne brīvības cīnītāji netika saņēmuši apsveikumu.Pat puteens kko apsveica,tas nekas, ka vienlaicīgi rādot zvaigžņotā karoga sadedzināšanas kadrus.Mēs nee,pašol viņ vis na*uj.Jā.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

Indiāņi nedzīvoja sociālismā. Tie kuri dzīvoja sociālismā, tie izmira dabiskās atlases rezultātā tūkstošiem gadu atpakaļ jo tajā laikā nevarēja izdzīvot ne sociālisms, ne kapitālisms. Viņiem bija citas problēmas.

Visi senie indiāņi dzīvoja tāpat kā mūsdienu indiāņi, kuri dzīvo Āfrikā, Latīņamerikā, Āzijā vai Okeānijā.

Proti, - grupās pa Max 20 - 30 cilvēki. Jo tieši tik ir Max daudzums, kāds var sevi pabarot. Un tā bija ģimene vai tuvi radinieki, ar piejauktiem lauleņiem no citiem blakus esošām ciltīm.

Un vismaz puse no tā bara bija bērni. Parasti pat vairāk. Stulbi tādu ģimeni saukt par kapitālistiem vai sociālistiem. Tā bija liela ģimene.

Bet ja runājam par lielām civilizācijām ( acteki, maiji, inki), tad tās bija impērijas, diktatūras.

Un tautas iznīcināja ne tikai kapitālisti.

Pirmie Āfrikas kolonizatori un VERGU ĶĒRĀJI bija ARĀBI.

Bet Amerikas indiāņus iznīcināja nevis amerikāņi, bet visi, kam nebija slinkums - spāņi, angļi, vācieši, īri, utt, pat krievi.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Gribu precizēt, ka ASV teritorijā dzīvojošie indiāņi dzīvoja lielākās grupās, veidoja pat ciemus. Tas bija izskaidrojams ar to, ka bija daudz lauksaimniecības zemes. Un indiāņi nodarbojās ar lauksaimniecību. Bet socialismā nedzīvoja. Ja salīdzināt, tas bija tuvāks kapitālismam.

Tātad, runājot par ASV teritoriju, vieni kapitālisti sita citus kapitālistus, ja tev, WALA, patīk šis vārds.

Tikai daudzi parasti aizmirst, ka indiāņi dzīvoja ne tikai ASV teritorijā. Tāpēc speciali sāku ar mazāk populārajiem - indiāņiem klejotājiem, kuru neskartas ciltis atrod vēl joprojām.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Klau ej tak tu ar savu sociālismu uz vienu vietu, man pret dabīgo atlasi nav nekas pretī, tikai nelaime tāda ka parasti uzvar absolūti idioti, un arī indiāņu gadījumā bija pārsvarā tieši tā.

Un lai kapitālisti sistu citus kapitālistus tiem vēl par tādiem bija jākļūst, tā ka esi laipns un vismaz savus "faktus" sauc pareizos vārdos!

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
3 0 Atbildēt

Moralizēšanas minūte:

Es skatos WALA, gluži kā daudzi citi neizglītoti cilvēki domā, ka cilvēks ir unikāls dzīvs organisms. Bet tā nav. Cilvēks ir tāds pats organisms, kā citi. Ja cilvēku vietā pasaules dominanti būtu kaķi, tad neviena dzīva būtne vairs vispār nebūtu palikusi. Ja siseņi vai skudras, tad būtu tuksnesis. Daudzu dzīvnieku tēviņi nogalina viens otru, ir mātītes, kas apēd tēviņus, vai savus bērnus, ja tie nepaspēja aizbēgt.

utt.

Nogalināt citus - tā ir normāla dabiska lieta. Protams, ka dzīvojot maksimālos komforta apstākļos, kā ir tagad, var no "bezdarbības" moralizēt kas ir labi, un kas ir slikti. Bet tik līdz komforts beigsies, tā atkal sāksies karš.

Indiāņi izmira DABISKĀS ATLASES REZULTĀTĀ. Gluži tāpat, kā miljoniem dzīvnieku sugas izspieda, iznīcināja citas dzīvnieku sugas.

Indiāņi nebija pielāgoti izmainījušai situācijai. Te viņi bija pārāk "stulbi". Bet tie, kas izdzīvoja, tie izdzīvoja dabiskās atlases rezultātā, jo prata pielāgoties situācijas izmaiņām.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Un ja kāds man pieminēs manus vectētiņus, latviesu likteni, es TEIKŠU TO PAŠU . Ja reiz mūsu senčus represēja, tātad viņi bija mazāk pielāgoti situācijai. Jo piemēram, blakus dzīvojošos Zviedrus neviens nerepresēja.

Es domaju plaši un vienādi par visām lietām. Nevis kā klauni, sevišķi krievi - pindosi viņiem okupanti, bet pašu teritorija pa pus Āziju - draudzīga pievienošanās - kaut vai 100 gadu karš ar čukčiem.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Kad skudras plāno "paplašināties" tās arīnonak citā teritorijā, un sākas slaktiņš, verdzība, bērnu nolaupīšana. Un nezin kāpēc visādi liberāļi te neklaigā par skudru tiesībām.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tu vismaz kaut ko izlasi par skudrām, citādi arī par tām tev ir absoluti aplams priekšstats, tāpat kā par visām citām lietām ko te esi mēģinājis izpausties.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Nu pareizi. Skolā mācīja, kā skudras ir meža sanitāri, tāpat kā eži ēd ābolus un sēnes.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Lai izceltos asprātībā, vajag diezgan plašu zināšanu loku, bet pagaidām es vēl neesmu pamanījis jomas kurās tu varētu pretendēt būt asprātīgs!

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Es arī tiešām esmu neizglītots ļoti daudzās jomās, taču tev līdz ekspertam, ka līdz citai galaktikai.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Labs, bet droši ka nekad neesi padomajis par faktu ka tas ir tas ko kapitālisms nodara daudzām valstīm. Tāpat kā indāņi, kuri dzīvoja ļoti OK, kamēr stulbais baltais cilvēks atvilkās un sāka uzmākties ar savu dzīvesstilu ;)

Jopt... Šitas sociķis, ka izrādās, ne vien gāzes kamerās atzīst, bet arī upurēšanas rituālus un skalpēšanu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Izskatās ka arī tev pienāktos kārtīgāk ar baltā cilvēka vēstures līkločiem iepazīties. Citādi pēc tāda puskoka lecēja jau sāc izklausitues gluži kā experts.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Protams, protams... Ja nedzied līdzi tavai sociķu dziesmai, tad uzreiz puskoka lēcējs. Izsaki savu domu līdz galam - lai ir kāds arguments arī.

Un nevajag savas puspatiesības stumt - es neko par "baltā cilvēka vēstures līkločiem" vispār neteic. Vien vērsu uzmanību uz to, ka tavi idealizētie "noble savage" no Kūpera romāniem dabā neeksistēja. Indiāņu kultūra bija ļoti asiņaina, savstarpējos karos un cita veida nežēlībās balstīta. Lielās viduasmerikas civilizācijas, lai arī bija sasniegušas ievērojamu zinātnes (tā laika izpratnē) līmeni, to kombinēja ar to, ko mūsdienās sauktu par melno maģiju, ar liela apjoma un regulārām cilvēku upurēšanām. Ziemeļamerikas ciltis pamatā bija mežonīgi nomadi, bez izpratnes par zemes īpašumu ilgtermiņā un ar kanibālisma rituāliem savstarpējo attiecību skaidrošanā. Tādēļ nevajag stumt sūdu, ka asinskārie eiropieši tā vienkārši ieradās un uzbruka miermīlīgajiem indiāņiem. Ja jau tinam atpakaļ tik senus laikus un piemērojam šodien, tad man ir visas tiesības prasīt kompensāciju no Romas impērijas, Čingishana un Osmaņu impērijas mantiniekiem - t.i. visi apkārtējie ir atbildīgi par Baltu cilšu paverdzināšanu un Latvijai nav nekāda pamata būt atbildīgai par kopēju "balto cilvēku" vainu. Bet kā jau kārtīgs sociķu rasists, tu esi gatavs uzvelt vainu rasei un piemērot dažādus standartus to laiku notikumiem.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Ciktāl par indiāņiem, man iebildumu īsti nav, piesipties jau var pie staba, bet "back.to the point". Kāpēc piesienies indiāņu asiņainām paražām, ja tie paši eiropieši un aziāti ar ar daudz senākām (3000+ gadu pirms mūsu ēras) zināmām skalpēšanaa tradīcijām, tādēļ ņemot verā ka mēs tā kā ar lielu varbūtību esam pēcnācēji, tad man vismaz nešķiet korekti rādīt uz citiem ar pirkstu, kas tehniski ir darījuši tieši to pašu ko "mani senči".

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Es piesienos? Tu jau te piesauci cēlos indiāņus, kuri dzīvoja mierā un saticībā, bet redz ļaunie kolonisti apslaktēja. Tiklīdz tev norāda, ka nav īsti taisnība, tu met kažoku uz otru pusi un melo par piesiešanos. Laiki bija tādi, kādi tie bija un, velkot ārā šādus "argumentus", nevajag pēc tam sākt raudāt un citiem teikt, ka ir "nekorekti rādīt ar pirkstu", jo tieši tādu kominikācijas veidu, kombinētu ar meliem, izvēlējies pats.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Mierā un saticībā tu tikko piedomaji klāt, par pārējo es zinu labāk par tevi, es uz vietas mācījos divas lietas amerikāņu literatūru un vēsturi, un arī blandijies esmu starp dažādiem indiāņiem, kas ir pārsvarā ļoti noslēgtas komūnas, kur pa lielam musdienas, ja vien nav plānveidīga tūrisma uzņemšana - tu neesi gaidīts viesis !

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Skaidrs, kur esi smēlies savas gudrības - "es uz vietas mācījos divas lietas amerikāņu literatūru un vēsturi". Diemžēl šī frāze vairāk liek domāt, ka esi ASV smadzeņu skalošanas nometņu (par kādām ir kļuvusu ASV izglītības sistēma) produkts, nevis spēj objektīvi paskatīties uz vēsturi. Un arogantais apgalvojums "es zinu labāk par tevi" to vēl pastiprina - tu esi gatavs šādam apgalvojumam tikai no pašpārliecinātības vien, neko nezinot par manu zinšānu bāzi.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tev pašam tas gan nekad nav traucējis !

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Jā.Tā arī šis vakars tika veltīgā dsā notērēts.NEviens neizteica nedz nosodījumu, nedz tika pieņemta kāda p-etīcija.Latviski sakot, visiem bija vnk po/uj.Kārtējais kolumbs iegāzts kaanālā,14 lohi nošauti und svītraini zvaigžņotais neliešu kārogs par godu demo/Svētkiem tika pabliski sadedzināts.Tāteikt,kjebēņi mātteri.Gūd džāb.Jawohl.

Lūk "vēstures" atgadinājums- kā mēdz būt, kad pārāk daudzi vienlaicīgi grib cits citam dsā ielīst.Izrādās, ka visiem tur nav vietas, tapc notiek ne/dabiskā atlase : vesture.eu/Liep%C4%81jas_koncentr%C4%81cijas_nometne_(1934.-1935.)

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

WALA.

"Izskatās ka arī tev pienāktos kārtīgāk ar baltā cilvēka vēstures līkločiem."

....

Ja tavs vectētiņš bija zilais, un dzenāja brūno, tad tu arī esi zilais?

Tā ir galvenā stulbības pazīme, kad cilvēks dzīvo vēsturē.

TIE BIJA CITI LAIKI, UN PATS GALVENAIS - TIE BIJA CITI CILVĒKI (!!!!).

Tie nebija ne tu, ne es. Arī ne tava mamma, vai tavs vīrs.

Tas ko viņi darīja, tā bija viņu lieta, UN TEV PAR TO NAV JĀATBILD.

Tu atbildi tikai par to, ko tu pats dari. Bet sēžot mājās pie televizora, ēdot cūku ribiņas ar alu spriedelēt par to, kā vajadzēja, var tikai galīgs muļķis.

Tie bija citi laiki un cita situācija. Ja tu būtu TAD, nevis tagad, tu nevari zināt, kā tu tad rīkotos. Bet ja domā, ka zini, tad esi pat vēl stulbāks.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Kā man patīk šie "sociķu apliceji" tātad ir labi izlikties neko nezinām par nacismu, komunismu un tik drošu soli atkārtot vēsturi pie pirmās izdevības, jo tas ir tieši tas kas notiek kad cilvēki nezina vēsturi un tik turpina stumt "baltās rases" pārgudrības un itkā pārākumu.

P.S. un tāpēc ka apzinos savu "cilšu" vēsturi es varu pieņemt gudrāks lēmumus.

Un tev kā sacīt jāsaka - psiholoģijā - "sēdies 2", jo mācīties var vai nu no citu kļūdām vai no savām, un neizdarot kļūdas mācās tikai retais, teiksim Sliņķis varētu mācīties neizdarot kļūdas, es iespejams kā arī ...

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Ja nebūtu nacisma, nebūtu komunisma, nebūtu 50 miljonu mirušo dolbajobu,

TEVIS NEBŪTU.

Tu esi tikai tāpēc, ka agrāk tā bija.

Un tu zini vēsturi. Bet tajā pašā laikā rakstīji, ka ietu karot.

Un tad kā tava vēstures zināšanas ietekmēja tavu rīcību?

Nekā.

Tu esi fanātisks propogandas cienītājs, bet spriedelē par nacismu un komunismu?

Ja tava šodienas propogandas teiktu iet sist anglosakšu okupantus, tu taču pats ietu. Tad kā tu vari kritizēt savus vēsturiskos kolēģus, ja pats esi tāds pats.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Es tevi pārsteigšu, es neesmu sociālists no matu galiņiem līdz papēžiem, un reāli pat vairāk kapitālists, tikai ar to ka es domāju uz priekšu, redzu problēmas kurām šobrīd nav risinājuma utml.

Un galvenais - man patīk pačakarēt prātu kādam kurš sevi uzskata par "labāku" vai pārāku, un pavingrinat prātu pašam.

Esmu redzējis uzzinājis pietiekami par jūsu skaistajām kapitālisma domām, kur viens no jums kā minimums ir lielāks sociālists ka es jelkad esmu bijis vai būšu, tikai izliekas neredzam sociālismu.

P.S. tādēļ arī manipulators. Un par sišanu - kopš bērnudārza kāds dabūja pa degunu par to bikšu krāsu nosauca "nepareizi" - zaļš vs zils (kaut bikses tādas kuru krāsu es vairs pats neņemtos nosaukt) es drusku esmu izaudzis, bet īpaši expertam vēl augt un augt.

PPS. Lai jums kungi laba veselība, tagad skatāmies ko dzīve mums liks priekšā, un pārtraucam šo beztēmu - neko tādu kas man šķistu interesants vai uzmanības vērts sorry, bet jūs vairs neradat

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tu tak pats neesi spējīgs noformulēt nevienu kapitālisma trūkumu, kur nu vēl pamatot, kādēļ tā risinājums ir meklējams sociālismā, neskatoties uz tā pierādīto ļaunumu. Viss, ko spēj ir akli atgremot atsevišķas marksistu doktrīnas tēzes.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu tātad es esmu dumjš un kā zināms ar muļķiem ir bezjēdzīgi strīdēties ... dzīvosi un tad arī redzēsi - vairāk man nav ko piebilst iepriekš teiktajam.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nē, par vēlu. No dumjā statusa tu pats atteicies un atzini, ka esi ļauns manipulators. Tagad neslēpies aiz muļķibas, kad jūti, ka nav vairs ko teikt.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Redzu jau redzu ka tev patīk temats, bet nu man tiešām.vairs nav interesanti, bet ne jau nozīmē ka nav ko teikt, teikt ir daudz ko tikai arī darīt ir ko, katram savas izvēles jāizdara ;).

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Protams. Tev vairs nav interesanti brīdī, kad beidzot vajadzētu pateikt kādu saturīgu argumentu, jo esi aplauzies ar pliku propagandas piesaukšanu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Centīgs tu esi, bet visupirms tiec galā ar savu faktu bāzi, citādi man apnīk norādīt uz selektīvi apskatītiem faktiem tavos argumentos.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Apnika, pirms vispār spēji kaut ko norādīt?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Tieši to jau dara sociķi - izliekas nezinām par nacismu, komunismu un to upuriem, lai tik varētu savu ideoloģiju stumt atkal, gaidot jaunu vadoni. Pie viena piemirsi pieskaitīt Ķīnu, Kubu, Ziemeļkoreju u.c. attīstītā sociālisma laimes zemes. Bet laikam jau esi tas, kurš ar domubiedriem un Če Gevaras krekliņu mugurā, sūc Cuba Libre un spriež par kapitālisma ļaunumu.

Nu jau sāc stumt arī sūdu par baltās rases pārākumu - kas kapitālismā nav iespējams. Jo tikai tavi sociķi nodarbojas ar kolektīvismu - t.i. grupē cilvēkus rasēs un kastās. Kapitālisms aizstāv indivīda brīvību, nevis kolektīvismu.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

WALA

Tā kā tu dzīvo TAGAD, nekad vēsturē tā cilvēki nedzīvoja. Un pat tagad, 2020.vismaz 70% Zemes iedzīvotāju (ja ne vairāk) par tādu dzīvi tikai sapņo, jo dzīvo sliktāk.

Bet vēl senāk, tā nedzīvoja NEVIENS. Ja viņi tā dzīvotu, arī rīkotos savādāk.

Ir labs teiciens - paēdis izsalkušo nesaprot.

Tikai to parasti saprot tikai tiešajā nozīmē. Bet šo teicienu vajag pārnest arī uz citām lietām.

...

Un vēl viena nianse, ko pamuļķi aizmirst.

Visa tava pašreizējā dzīve, viss šis komforts IR UZCELTS UZ VISA TĀ, KAS BIJA. Jo ja nebūtu iekarota Amerika, kas tagad būtu, to mēs nevaram zināt. Un TEVIS arī nebūtu, jo tavi vecāki nesatiktos.

Un pat tagad, tu ēd šokolādi, bet nezini, ka to kakao vāca vergi, turklāt, bērni.

Izmanto gadžetus telefonu, bet resursus priekš tavām li on baterijām iegūst vergi.

Tev tas pie dirsas. Jo ne tu taču to dari. Tev taču nav vergu...

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
1 0 Atbildēt

Man ļoti patīk vēsture. Daudz studēju, bet neesmu tik stulbs, lai moralizētu, pašam sēžot dīvānā...

Viņi tā rīkojās, es TAGAD, tā.

Bet ja viņi būtu manā vietā, bet es viņu, neviens nezin kā būtu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Par to es tev varētu teikt tā, būtu viņu vietā ar to pašu domāšanu utml. - ar lielu varbūtību būtu turpat - pakaļā, bet ja kaut vai tikai ar uzkrāto pieredzi būtu iemācījies lietot smadzenes, tad arī tur dzīvot problēmu nebutu, jo komplektā ar smadzenēm rokas arī aug ne gluži no pakaļas..

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Tu tikai aizmirsi, ka ja tu dzīvotu tur, tajā laikā, tev domas būtu tādas, kā tad un tu domātu, ka brūnie cilvēki ir prece. Jo tā VISI domāja, to mācīja vecāki un skolā.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Tu kaut kā izliecies par kapitalisty, bet kad izdevīgi iepin sociālās problēmas sarunā. Es ļoti labi zinu kas, ka un kāpēc ir ar to mūsdienu "vergu" darbu, tiem kam izdevīgi to sauc par mežonīgo kapitālismu. Bet pat man to negribas par jebkādu kapitālismu saukt, jo tā ir parasta cilvēku apfišana, un pavisam godīgi būtu teikt ka tas nav unikāli kapitālismam.

Un man nav pie dirsas, mana labdarība sniedzas drusku pāri LV robežām.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Tieši tā - izdevīgi ir to saukt par "mežonīgo kapitālismu", jo tā var novelt vainu uz kapitālismu, sagādajot propagandas materiālu tiem sociķu vadoņiem, kas šo moderno verdzību piesedz. Verdzība un kapitālisms nav savienojami jēdzieni - savienot tos var tikai sociķi savā melīgajā propagandā.

imzz Reģ.: 27.02.2015
3 0 Atbildēt

Ar vēsturi problēma ir tā, ka vieni vēstures fakti tiek atkārtoti reizi no reizes, kamēr citi bezmaz vai netiek pieminēti.

Sevišķi tas attiecas uz melno vergu tirdzniecību, ko veica baltie vergu tirgotāji.

Nevienam neliekas dīvaini, kāpēc melnie nepaslēpās džungļos vai nešķina prom pa savannu , kad ļaunie baltie kuģinieki kārtējo reizi ieradās šos saķert, jo jau pēc pirmās reizes būtu skaidrs, kas notiks.

Lieta tā, ka viss notika savādāk. Melnie piekrastes valdnieki un cilšu līderi tad, kad baltie vergu tirgotāji ieradās viņu piekrastē, saskatīja šajā faktā lielisku biznesa iespēju.

ja vergu tirgotājus salīdzina ar narkodīleriem, tad melnos Āfrikāņu valdniekus var salīdzināt ar karteļiem, kuri jau sagatavoja preci savlaicīgi.

Dažas valstis, vispirms jau Benina, ir atzinušas āfrikānu valdnieku lomu vergu tirdzniecībā, un to nožēlojušas.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Vergu iegūšana pamatā bija džihāds - melnu musulmaņu džihāds pret pagāniem.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

WALA : "Es tevi pārsteigšu, es neesmu sociālists no matu galiņiem līdz papēžiem, un reāli pat vairāk kapitālists,"

...

Man prieks, ka beidzot saprati. Izdevās mums tevi pārliecināt.

Ja vēl saprastu, ka vēsture - tas ir tikai vēsturisks notikums, kas bija pagātnē. Un ja tu izplēsīsi lapas no vēstures grāmatas, tā neizmainīsies.

Ja tu vēl to saprastu, tad gan būtu labi. Un nepiesauktu kaut kādas indiāņu iznīcināšanas, vai neandertāliešu iznīcināšanu, vai dolbajobu apslaktēšanu otrajā pasaules karā, vai vergu tirdzniecību. Tas vienkārši bija. Tā laika cilvēki tā darīja. Ja tu tad dzīvotu, tad tu būtu kāds no trim cilvēkiem- Tev būtu vergi, tu būtu vergs, vai tu būtu nabags, bez vergiem, un ar skadību skatītos uz vergturiem.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Pārliecināt nu gan neizdevās, ar jūsu argumentiem es varētu kļūt tikai par nīgru sociālistu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nevar kļūt par to, kas jau esi.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Man prieks ka tu tā domā, tātad kaut kas man ir izdevies ...

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

nu protams.

Kaapeec Reģ.: 23.09.2003
3 0 Atbildēt

Interesanti, ka šāda diskusija izvēršas par tēmu "Prezervatīvi par mazāku cenu"...

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti