Nissan primastar nevar pielaist

Bills Reģ.: 20.07.2020

Nissan primastar 1.9 TDI pielaist var tikai ievelkot. Nomainīja degvielas, gaisa filtrus, kādu laiku leca no pusapgririeziena, pēc tam arvien ilgāk bija jāgriež, kamēr neleca, tas pats ,kad iztīrīja bāku. Sanāk, tā, ja kaut ko maina pie degvielas sistēmas, kādu brīdi iet un pē tam viss no gala. Kas varētu būt par vainu?

 
WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Jautājums ir par darbu secību, ja visupirms mainiji filtrus un tad pēc laika tik iztīriji bāku - tad veltīgi esi mainījis filtrus, nu jeb tad maini tos vēlreiz.

Ieteiktu noskaidrot vai problēma neslepjas fakta, ka degviela ir katrreiz jāuzsukne pa jaunu, t.i kaut kur kaut kas pieļauj degvielas atplūdi atpakaļ bākā.

Bills Reģ.: 20.07.2020
0 0 Atbildēt

Par to es arī domāju, bet pielikām pie kompja, neko neuzrādīja.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
2 0 Atbildēt

Vajag turēt kalniņā.

Agaga Reģ.: 25.07.2007
0 0 Atbildēt

Pēdējās dienas, pat pēdējo divgadi iespējams nobraukt ar Starta gāzi, tik norauj šrotam logumazgātāju tievo plastmasas caurulīti un aizvadi to uz ieplūdes kolektoru un izbaudi panaceju.

Volx Reģ.: 22.11.2018
2 0 Atbildēt

Problēma ir meistaru līkajas rokās, kas mainīja tos filtrus. Nav pietiekams spiediens degvielas sistēma, jo kkur, kkas ir vaļa, nestāv blīvi noslēgts. Līdzīgi bija arī man, kad mainīju degvielas filtru. Jau ieprikš manīju, ka pēc ilgas stavēsanas itkā vajag pastartet ilgāk un kad mainīja degvielas filtru vispar vairs nevarēja pielaist. Vienkārsi trubiņu stiprinājumi ar laiku atnāk vaļā un nav blīvi noslēgti, rauj gaisu, paiet ilgs laiks kamēr piestartē(tava gadījumā vispar nevar piestartēt). Parbaudi visus stiprinājumus, lai gaisu nerauj. Sistēma noteikti nav vajadzīgais spiediens.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Ir bijis piedzīvojums ar Primastar, kuram parādījās šāda problēma Vācijā. Vietējais Berlīnes dīlerserviss neko nespēja konstatēt. Auto varēja iestumt bez problēmām un nekādas iespējas palaist ar starteri. Piedevām - slāpa nost gaitā, pret ko zāles - neizslēdzot no pārnesuma, izslēgt un ieslēgt atpakaļ aizdedzi. Tā atbraucām līdz ~ Lodzai, kur problēma pārgāja kā nebijusi, pielejot bāku. Izrādījās, ka šādu rezultātu spēj radīt degviela, lieta kautkur Čehijā.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti