2010 R350 - Var ielikt D/R, bet mašīna nekustas.

gjb Reģ.: 06.12.2020

Sveiki!

Varbūt kādam ir tā gadījies un var palīdzēt ar padomu.

2011g R350 CDI, 7G tronic

iekāpj auto, piedarbina, ieliek ātrumā, spidomerā kvadrātiņš pārlec uz D, bet spiežot gāzi nenotiek nekāda kustība. Tas pats ar atpakaļgaitu.

Kad maina pārnesumus, nav pat sajūta ka signāls, kurš dod ziņu ka vajadzētu sākt strādāt, aiziet līdz kārbai, jo nav ne mazākā sitiena, nekāda apgriezienu maiņa, kas liecinātu, ka ir pieslēgusies kārba.

Cik zinu, ja tā kārbas plate sāk izbeigties, tad no sākuma ir pārsitieni manāmi, un nekomfortablāka braukšana, nevis pēkšņa pilnīga apstāšanās. Vai arī ir iespējams šāds bēdīgs iznākums?

Mašīna atrodas laukos, nav uz Rīgu braucamā stāvoklī. Varbūt kāds zin no kuras puses varētu sākt, pirms saukt kādu Mercedes elektriķi izbraukumā pāri pa visu Latviju?

Paldies!

 
feciic Reģ.: 09.05.2008
2 0 Atbildēt

Mašīnu dabūt līdz elektriķim noteikti būs lētāk/ātrāk/vienkāršāk kā elektriķi līdz mašīnai.

Ja pašam nav pat elementāras diagnostikas iespējas tad neko neizdarīsi. R klase jau nu noteikti nav auto kuru remontēt un saremontēt pagalmā ar āmuru un stellatslēgu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Nu MB 7Gtronic ir viena no kaprīzākajām kārbām, daudz elektronikas bez kuras būtu varējuši iztikt utt. Tur pat ar vienkāršu zinošu elektriķi var nepietikt, un otra lieta, ka jāprot tā kārba disgnosyicēt, citādi var daudz daļu bez vajadzības samainīt un.rezultāts būs tāpat sūdīgs.

P.S. taču kārba kā tāda nav sevišķi slikta, bet nu prasa kvalificētu un zinošu apkalpošanu.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Iemesli bar būt piemēram šāds, kad nekas nav nomiris, taču pēc akumlatora maiņas neslēdzas ātrumi:

youtu.be/5zkPkTZFDGQ

Var būt pats ISM modulis pa pieskari, vai savienojums ar to, kaut gan tad noteikti būtu Check engine un daudz kļūdu par to ...

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 0 Atbildēt

Šis noteikti nav uz naudu...

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Aizej tur, nezin kur...Atnes to nezin ko Pašam pieredze ar reņa automātu, kas reizēm slēdzās labi, reizēm jokus taisīja...Dīlerī jau puse no mašīnas jāmaina bija Vaina banāli vienkārša, štepselis uz kārbas bij dabūjis kondensātu un nekontakts vadības strāvā. Vienvādsakot tehnika jālieto regulāri, nevar zirgam ilgi gulēt ļaut

endr4 Reģ.: 31.05.2004
1 0 Atbildēt

Ieteiktu paņemt treli pa lēto no ss, vēl ideāli ja no tā rajona kur auto stāv un aizvest līdz TUF Rīgā, 11. gads jau tomēr vēl jauna un dārga mašīna lai tā vienkārši ļautu laukos sapūt. TUF man ātri kārbu Mersim nodiagnosticēja - tanī gadījumā gan bija pilnīgi pretēji - ieikt varēja visos ātrumos bet braucot lēkāja un lika servisā - kārbas diski bija lupatās un ar to viss bija beidzies tam auto, bet tev izklausās pēc elektronikas.

gjb Reģ.: 06.12.2020
4 0 Atbildēt

Paldies par ieteikumiem!

Brīvdienās bija laiks palīst apakšā zem auto, izrādās priekšējās labās pusass daļa kas nāk no kārbas griezās, daļa kas iet ratā - nē.

turpat uz vietas tika nomainīta granāta, ielikās ātrumā un aizbrauca kā mīļā. Tik kāpēc pēkšņi šāda detaļa bez brīdinājuma izbeidzās, gan man nesaprast.

gjb Reģ.: 06.12.2020
0 0 Atbildēt

varbūt kādam ir arī idejas kur bez Benitas kantora par saprātīgu cenu dabūt OE granātu? Vai pārdodas tikai visa pusass?

Ātrumā tika uzmesta neorģinālā ko varēja detaļu bodē ātri dabūt, bet interesētu tomēr sazīmēt OE jo viņas nedaudz atšķīrās, un gan jau ka ilgāk un bez galvassāpēm kalpotu OE.

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Skaties atkarībā cik maksā, jo ir gadijumi kad pusass komplektā ir letāk nekā šarnīri + darbs !

Un ja tev pusass ir "zobos" tad var ari piemeklet uz vietas reizem rezerves dalu veičos ...

Protams tas nav izdarāms online veikalos, kuri uz vietas neko nekrāj ...

Freijers Reģ.: 06.09.2018
0 0 Atbildēt

Ne par tēmu, bet veikali, kam šādas lietas ir uz vietas ir jo maz mūsdienās, arī grosam, kur savulaika bij vērts doties, jo pat brīvdienās daudz ko varēja dabūt, nu reizēm pat no dažiem modeļiem sveces neredzēt "bez pasūtīšanas"

WALA Reģ.: 19.06.2002
1 0 Atbildēt

Tas gan tiesa, laiki mainas un neviens nav gatavs ieguldit ko stocka turēšanai, un gandrīz visi kas ko turēja par to ir samaksājuši ar bankrotu ...

feciic Reģ.: 09.05.2008
0 0 Atbildēt

Autospares.lv piedāvā oem detaļas, met oem kodu meklētājā.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti