Man liekas, ka tas pats, bet viņš nevis stāstīja, bet jautāja kādu mašīnu pirkt. Sorento bija viņa noskatītais auto.
Servisus nekādus īpašos nemeklēju, jo kolodkas un piekari salabos jebkur. Ja ir kāds īpašs darbs tad bez forumauto ir vēl arī gross auto(bijušais dīleris)
Tieši tā.
Jā es ar motoreļļu un kalodkas parasti mainu jebkurā tuvākajā, bet reizi pa reizei gribētos aizvest arī pie kāda meistara kuram ir arī pieredze ar konkrēto modelī nedaudz vairāk kā citam meistaram, varbūt pamana vēl kaut ko ).
Jā tas pats vien esmu. Un jā, es joprojām tā uzskatu (un uzskatu priekš sevis, nemēģinot kādu pārliecināt). Iepriekš es vairāk interesējos par to vai kādam ir pieredze.
Nopirku auto, ideālā stāvoklī, mani pilnībā apmierina. Vienīgais ABS sensoru sapisu, bet tas sīkums, jāsagaida dačiks un jāpamaina.
Es nezinu ar ko tu brauc, ar velosipēdu, vai ar tramvaju, bet ar auto ir tā, ka pat ja tam ir viss kārtībā, vienalga, laiku pēc laika ir jāveic, šādi tādi apkopes darbi. Jānomaina eļļa motorā, kārbā, reduktoros, jānomaina ķēde, u.t.t. + kā jebkura mašīna kādreiz vienalga lūzt. Tāpēc arī interesējos. Gribu pamanīt eļļas visos transmisijas agregātos. Labprāt to darītu servisā, kur kaut ko zin par šo auto, nevis pie kāda Vasīlija garāžā, kurš tādu mašīnu pat redzējis nav. ) Pāris servisi ir zināmi, bet varbūt ir vēl kādi, par kuriem nezinu.