Uz 2022.gada beigām cenas bija Kurzemes granulas” – 370 eiro „Latgales granulas” – 450 eiro „Scandbio” – 360 eiro (lasītas sliktas atsauksmes par granulu kvalitāti) „Biowood” – 383 eiro (akcija līdz 5.01) "Vārpas 1" - 370 eiro

Uz 2022.gada beigām cenas bija Kurzemes granulas” – 370 eiro „Latgales granulas” – 450 eiro „Scandbio” – 360 eiro (lasītas sliktas atsauksmes par granulu kvalitāti) „Biowood” – 383 eiro (akcija līdz 5.01) "Vārpas 1" - 370 eiro
feciic rakstīja: Es nezinu cik sen tirgo, pēc apmaksas saņēmu jocīga paskata rēķinu. Uz maisiem Naturcraft logo, šad tad ir redzēti arī veikalos tirgojamies.
Es biju paņēmis tās graanul granulas, man viņas nodega mežonīgi ātri un arī pelni paliek šausmīgi daudz, ja parasti uz ziemu aiziet 4 paletes, tad tagad ziemā vēl nav galā dabūju pirkt klāt. Nopirku tās ar to lūsi, pilnīgi cita lieta. Tas graanul pat ir nomainījuši maisus laikam jau ar tik sliktu kvalitāti maisu izskats jāmaina katru gadu.
raimondsm rakstīja: zinas.tv3.lv/ekonomika/auzas-divreiz-letaks-kurinamais-neka-kokskaidu-granulas/ www.la.lv/vai-ziemaju-labibas-piemerotas-apkurei jauc, 2/1 ar parastajām granulām
Tā ziņa par auzām ir precīzi no laika kad granulu cenas savā pīķī tuvojās 500 eur, šobrīd cenas starpība ir nebūtiska lai tr kautko jātos. Kautkādas graudu atsijas var kurināt savā sētā līdzīgi kā gateri sildās ar atgriezumiem. Ne jau tagad Mārupes švītiņs brauks un pirks graudus lai ietaupītu 10eur.
Kādas granulas apkurei lieto, un kāpēc? Cik maksā granulas