iAuto.lv piedalās bZ4X Touring prezentācijā Briselē. Līdz 560 km autonomiju sološais universāls pircējiem kļūs pieejams 2026. gada pavasarī.

iAuto.lv piedalās bZ4X Touring prezentācijā Briselē. Līdz 560 km autonomiju sološais universāls pircējiem kļūs pieejams 2026. gada pavasarī.

Toyota bZ4X TOURING 2025 prezentācija Briselē
Nesen redzēju uz ielas. Joprojām nespēju atcerēties šī auto nosaukumu. Nu tā, ka pilnīgi nekā.
Nosaukums izdomāts dziļā dzērumā, kad visi paši sev liekās visgudrākie.
Un tie cilvēki tā turpināja kost, kamēr auto palaida tirgu!
Ko arī parāda tā dizains (precīzāk tā neesamība)
Kamēr top raksts ar bildēm, samontēju nelielu ieskatu par bz4x.
Labais apskats un pastāsts. Par to stūri, gan liels un vērā ņemams nejaukums. Jāliek no Lexus RZ tā ovālā baranka. Pie plusiem, augstas pārkares, kas ikdienā pie parkingu bortiem un atdurēm nebojās virsbūves detaļas.
Jā ar tiem paneļiem un stūrēm ta ir jaunajiem auto bieži normāli noregulējot sēdpoziciju un stūri neredz ne projekciju un arī pamat paneli nē ,tā ir tāda parādība Man kā gara auguma Cilvēkam itīpaši Esmu pamanījis ,varbūt tiek ražoti auto pēc kautkādas statistikas un vidēji šobrīd Cilvēki ir mazāka auguma🫣🤣
VW projekcijas pozīciju var regulēt. Un panelis ir uz stūre kolonas un pārvietojas līdzi.
Beidzot ko labu var dzirdēt par vw.Bet jā ta ir forša fīča ka ja ko regulē tad projekcija līdzi un ja vel būtu izdomājuši ka instrumentu paneli ar var paregulēt.
Afigenna garšīgs apskats, nožēloju, ka arī nepieteicos uz testu. Īsti nebija laika. Par stūri, kas priekšā spidometram - man precīzi šāda bēda ir braucot ar Volvo XC90. Kolīdz nolieku stūri tā, lai man ir ērti, ātrumu vairs neredzu 😁. Un vispār viņam tas spidometrs nenormāli tizls - tumšs un ar mikroskopiskiem cipariņiem - grūti saskatīt pat tad, kad nekas nav priekšā. Bet tas kaut kā individuāli, kad stāstīju šo auto īpašniekam, viņš brīnījās un teica, ka viņam šādu problēmu nav. Varbūt arī Toyotā citam braucējam ar nedaudz savādāku sēdekļa regulējumu šī problēma pazustu.
0-100kmh ar elektrisko BZ4X
https://youtube.com/shorts/TknLWZruTEI?feature=share
Nevaru ielikt YouTube šo video lai nebūtu kā sorting
Degvielas cenas: Dīzelis 1.857 un 95 benzīns 1.617 EUR - 10.3.2026. Nafta cenas no 116 uz 83.7 USD (+ VIDEO)
25
iAuto lasītājs: Vai jauna automašīna tikai par 275 EUR mēnesī ir mīts, kādas ir reālās izmaksas 3.daļa (+ PĒTĪJUMS)
23
Toyota bZ4X Touring elektro auto tests, atsauksmes un iespaidi 2025 / 2026
Toyota bZ4X Touring elektro auto tests, atsauksmes un iespaidi par jauno modeli no 2025 / 2026