Strādajot Rīgā, man 'antenas iela' ir tā teikt pa ceļam.
Tad nu pēdejos gadus viss ir samaksāts civilizēti iepriekš, braucu tā lai uz 7:30 esmu tur, nospiežu appā tehniskā apskate, ievadu auto nr. un uzreiz aplikācija saka varu braukt ieksā teritorijā uz dīzeļpārbaudi, iekšā rindu nav- tieku uzreiz vai esmu nākamais, ~7:50 esmu ārā ar jauno skati un braucu uz darbu, 8-8:10 esmu darbā, kā parasti baigi neko nekavējot!
Ne pilnā kapacitatē bet Antenas ielā, 1-2 dīzeļ un kādi 2-3 TA boksi ir jau vaļā no 7:30! 😉
Nesaprotu tos cilvēkus kas 7:40 jau ir gatavi stāvēt dzīvajā rindā pie kases, jo kases atveras tik no oficialā darba laika 8:00
Tikai lai samaksātu par skati un nodokli visdrīzāk ar to pašu plastikāta kartes palīdzību.... 🤣 Un tad tie ir tie kas pēctam beztabū sūdzās par rindām, ka jākavē darbs u.t.t.
Ja tas viss notiek, pa dienu vai vakarā, ka tur visi boksi pilni, tad nevaru iedomāties kā pieraksta sistēma var strādāt ta lai tu nekavētu. Vienīg moš ir kādi spec boksi uz pierakstu un tā, bet nu cilvēki jau arī nebrauc uz tiem vārtiem uz kuriem saka, jo tur 5masīnas priekšā bet aizbrauc uz citiem kur 1 auto ir.... Nu un tapēc jau arī sistēma nestrādā.
Personīgi ja neesi savos vartos tad nepieņemtu un sūtītu uz konkretajiem vartiem. Tā šos 'gudrīšus' kas domā ka viņu laiks svarīgāks par pārejo laiku parmācītu.
Pēdējās 2 pieredzes ar pierakstu ārpus rīgas - pirmo reiz 2ned, otro reiz 3ned iepriekš pieteikts laiks, problēmu nebij, cikos bija pieteikts, tikos arī tiku.
Pārējie(domaju ka dzīva rinda) stāv un gaida, jo atbraucu ~10min pirms, uzspiežu ka esmu, tieku iekšā savā laikā, izeju skati- paskatos un vēl konkrētās mašīnas stāv parkingā pirms, tatad acīmredzot gaida vnk 'dzīvajā rindā' uzaicinājumu.