Kāpēc cilvēkiem nepatīk mobilo operators Bite? Aicina boikotēt! - Forums - iAuto

Kāpēc cilvēkiem nepatīk mobilo operators Bite? Aicina boikotēt!

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Kas par šūmēšanos ap mobilo operatoru Bite, kāpēc nepatīk?

Krampitis Reģ.: 02.11.2024
0 0 Atbildēt

iespējams, patērētāju tiesību aizsardzības birojs liks Bitei šo piespiedu maksājumu noņemt no rēķiniem, bet labāk, lai par velti to piedāvā

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Man nekad Bites nav bijis. Kopš nopirku pirmo mobilo kaut kādā tur 2000. gadā, vienmēr esmu bijis LMT klients, nekad pat neesmu apsvēris domu mainīt operatoru, esmu apmierināts ar pakalpojumu, problēmas nekad nav bijušas. Jā, ir nedaudz dārgāk, bet nav tie pāris euro mēnesī tā vērti, lai čakarētos. Un jā, draugu/paziņu/radu vidū un publiskajā telpā par Biti dzird visvairāk sūdzību.

Petka Reģ.: 09.09.2001
2 2 Atbildēt

Nu, daudzi jau kļuva par Bites klientiem piespiedu kārtā, kad Baltcom pārdevās Bitei.

sabcat Reģ.: 14.12.2007
2 3 Atbildēt

Baltcom pārdevās Tele2, Bite uzradās daudz vēlāk.

nordic Reģ.: 12.04.2002
1 0 Atbildēt

Man Bite patīk. Agrāk bija LMT, mainot dzīves vietu LMT signāls lēkāja sarp torņiem, operātora izsauktais meistars noplātīja rokas un ieteica mainīt operātoru. Tā jau 14 gadus ar Biti. Pāris reizes ceļoties cenām mēģināts pāriets profilaksei pie cita, bet vienmēr Bite ar super piedāvājumu patur pie sevis. Arī tagad, saņemot pastu ar negaidīto paaugstinājumu, tika aiziets uz Bites salonu un 2euro opcija tika atteikta.

imzz Reģ.: 27.02.2015
1 0 Atbildēt

Katrā ziņā Bite paveica lielisku marketinga operāciju par labu vispirms Tele2, tad arī LMT

darklight Reģ.: 29.10.2013
2 1 Atbildēt

sabcat rakstīja:

Baltcom pārdevās Tele2, Bite uzradās daudz vēlāk.

Baltcom pārdevās Bitei kā reizi šogad. Runa ir par TV un internetu.

ezis71 Reģ.: 25.02.2009
3 0 Atbildēt

nordic rakstīja:

Man Bite patīk. Agrāk bija LMT, mainot dzīves vietu LMT signāls lēkāja sarp torņiem, operātora izsauktais meistars noplātīja rokas un ieteica mainīt operātoru. Tā jau 14 gadus ar Biti. Pāris reizes ceļoties cenām mēģināts pāriets profilaksei pie cita, bet vienmēr Bite ar super piedāvājumu patur pie sevis. Arī tagad, saņemot pastu ar negaidīto paaugstinājumu, tika aiziets uz Bites salonu un 2euro opcija tika atteikta.

Agrāk bija LMT,tad izdomāju ietaupīt un pārgāju uz Biti,viss bija labi līdz brīdim kad sāku apceļot Latvijas nostūrus.Košrags,man ar Biti jāsēž arā kamēr pārējie ar LMT mājā,labi,pārdzīvoju.Braucu no Rīgas uz Priekuļiem,skan interneta radio,pirms Siguldas,aerodium,apklust un Amatas tilts uz Pleskavenes.Labi,sūds ar viņu.Man neierobežotais tarifs un vecēkai meitai,man atlaide meitai nē,zvana BIte un piedāvā Go3,atbildu ka neinteresē bet vajag atlaidi meitas numuram,nekā.Paiet laiks atkal zvana un atkal Go3,atlaidi vajag,par to mēs neatbildam jums jāzvana citiem.Nezvanīju,aizgāju uz LMT,tagad Rīga-Priekuļi bez pārrāvumiem un LV pakaļā zona un internets.Tak zvanīja pirms aiziešanas,solīja tarifu bezlimita visiem numuriem par 9 eur.Esmu principiāls,kad prasīju tad nelikāties ne zinis bet tagad jūsu vilciens ir aizgājis,pie pakaļas cik tas man maksā,man vajag stabilu internetu telefonā.

Tāpat ar mājas internetu,bija TET,tad uzradās Baltcom ar labu piedāvajumu,pārgāju,pirmais pusgads viss ok un tad sākās avārijas.Vecākai meitai mācības attālināti,internets nav.Nu ko jāiet atpakaļ pie TET,tagad viss štokos,jā,maksā dārgāk kā konkurentiem toties stabils internets un tas pats galvenais.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
0 0 Atbildēt

Vai te kāds atcerās pa šiem daudzajiem senajiem gadiem  LMT rēķinus un cik K viņiem ir samaksāts? Kad atnāk jauns klients un viņam tur iedoD citu, labaku tarifu! Bet tev jāmaksā tāpat, KĀ!? Tā? Un tā kvalitāte vairs arī nav tā…Paldies skuju taku.

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Nedomāju, ka Bite nepatiktu vienmēr un visur, vien nepatīk šis piegājiens - neprasīti pieslēgt kaut kādu "kiberdrošības" huiņu.

Par sakaru kvalitāti, tad nu viss atkarīgs no vietas. Parasti jau kādam slikti sakari, tad citam operatoram būs labāki. Tad nu jāskatās. Ja laukos, kur regulāri uzturies, Bitei nekā nav, pārej uz citu.

Tāda viena labā nebūs, kas ķers gan tur, gan tur.

Kalvis99 Reģ.: 13.09.2017
0 0 Atbildēt

Man ir pieslēgumi aktīvi gan Bite, tele2 LMT un TET. Bite bija pirmā kas mēģināja ar kiberdrošību uzlikt 2Eur pie rēķina tādēļ tauta un konkurenti to izmantoja

Lasītākie raksti

Jaunie raksti