Lētākā OCTA? Kurš apdrošinātājs šobrīd piedāvā labāko cenu 2026? - Forums - iAuto

Lētākā OCTA? Kurš apdrošinātājs šobrīd piedāvā labāko cenu 2026?

iAuto Reģ.: 17.07.2001

Šobrīd tādu čakarētāju ar OCTA izmaksām, kā agrāk bija ar Baltikums, laikam vairs nav! Bet vai tagad jūs izvēlaties lētāko OCTA apdrošināšanu?

Vai ir vērts ņemt pašu lētāko? Cenas pēdējā laikā kāpj, bet kāda ir apdrošināšanas polišu cenu atšķirības starp:

1. Balta  
  2. BTA
  3. ERGO
  4. Gjensidige
  5. If Apdrošināšana
  6. Balcia
  7. Compensa
  8. BAN

Daudzi izmantoju salīdzināšanas portālus, bet pa tiešo pie apdrošinātāja cena mēdz būt vēl labāka nekā caur OCTA agregatoriem. Kā jūs meklējat OCTA apdrošināšanu? Vai skatāties tikai uz cenu, vai tomēr ir kāds kantoris, no kura principā neņemat, pat ja ir par 20 eiro lētāk? Es dēļ sliktās pieredzes, piemēram, nepērku Gjensidige polises. Dalāmies ar savu pieredzi cenām un reālo situāciju!

PS: Tā kā apdrošinātājiem uzlika par pienākumu tirgot OCTA polises arī uz mēnesi, reāli sapratu no LTAB 2025. gada rezultātiem, ka daudzi cilvēki tās tā arī pērk.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Skatos kādā no meklētājiem un pēc tam tur atrasto lētāko salidzinu pa tiešo pie apdrošinātāja. Tas, pie kura apdrošinātāja lētāk, ir ļoti atkarīgs no auto un vai ņem kopā ar KASKO.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
3 3 Atbildēt

Tavs brokeris…piedāvās, to lētāko un tie pārējie paliks, ar degunu izurbinātu.

0 0 Atbildēt

Ir jāuzmanās ar If OCTA apdrošināšanas polises, jo tā stājas spēkā tikai 30 minūtes pēc iegādes. Pirku mocim pirms braukšanas un biju pārsteigts, ka tā. Būtu to pamanījis pirms iegādes, nebūtu pircis If OCTA.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
2 0 Atbildēt

Tā nav tikai Ifam. Arī Ergo ir pusstunda, citiem apdrošinātājiem ir 10-15 minūtes.

Un būtu gan Tu pircis to pašu If, ja tā ir jūtami lētākā…

Aigars1981 Reģ.: 23.01.2026
1 2 Atbildēt

Es pat nekad nepievēršu uzmanību uzņēmumiem ,vienkārši google ieeju portālā lētas octas un nopērku lētāko variantu .

KarlisOK Reģ.: 19.02.2026
0 3 Atbildēt

Šobrīd ERGO ir akcija, KASKO ar 15% atlaidi un komplektā OCTA polisei tiek piedāvāta 20% atlaide.

Es tomēr ieteiktu OCTA un KASKO polisi ņemt no brokeriem, kas pārsvarā ir agregatoru jeb kalkulatoru īpašnieki, jo viņi, pirmkārt, zina par visām aktuālajām akcijām, otrkārt, palīdzēs pēc negadījuma un ar atlīdzību kārtošanu, konsultēšanu. Varbūt ir vērts samaksāt tos dažus procentus vairāk par polisi un iegūt kompetentu palīgu, ja nu kaut kas notiek.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
3 0 Atbildēt

“Varbūt ir vērts samaksāt tos dažus procentus vairāk par polisi un iegūt kompetentu palīgu, ja nu kaut kas notiek.”

Saprotu, ka reklāmraksts, bet jā - brokera iesaiste jau pati par sevi apdrošinātājam liek būt uzmanīgākam izmaksu gadījumā. Tiešo klientu pa kluso apjāt ir daudz vieglāk. Kompetence gan kā vienmēr ļoti individuāli vērtējama un ne pārāk reāli atrodama.

GK1968 Reģ.: 14.11.2018
1 0 Atbildēt

Aizvakar priekš EV  - izdevīgākais bija BAN (34 pret 166 Compensa). Dīzeļiem - If.  Skrejrit vai EM - If. Novērots, ka  EV nepatīk arī Ergo. BAN  nepatīk EM.

Vajadzētu izbīdīt jaunu kustību par to, ka visus savus tr-līdzekļus apdrošinot kopā, pienāktos papildus atlaide. Citādi man jāpērk octas 4 trlīdz., kaut vienlaicīgi braucu ar tikai vienu. 

1 0 Atbildēt

Šodien dīzeļiem izdevīgākais ir BAN. 

Savukārt ZZ  varētu pat neizteikties, paklusēt.

.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
2 2 Atbildēt

GK sasapņojies, kad ja pamodīsies būs kā USA. Te vēl varētu arī apdrošinat veselību, pie katra ārsta atsevišķi! Experimentu brīnumuzemē.

0 0 Atbildēt

Šodien, pēc aptuveni nedēļas līdera statusā, IFiņš ir saodis gaisā ko nelabu varbūt, kādu svilumu vai ko citu, un nokļuvis dārgajā apdrošinātāju galā!

Varbūt pat tiek sarunātas tās līderības maiņas?

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

Man brokere, ar kuru sadarbojos ilglaicīgas tradīcijas dēļ, atsūtīja piedāvājumu, lētāko uz gadu, kurš man drusku pārsteidza. Jo gaidīju, ka būs BAN, bet bija Compensa.

0 0 Atbildēt

Cana šogad un pirms gada ir zināma?

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

protams. 2025-2026. BAN. 52,97 EUR ; 2026-2027. Compensa 66,06

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Man pēdējos gadus vislabāko cenu OCTai dod Balta, KASKO - If. Nu, vismaz pēdējām 3 mašīnām (Volvo V60, Opel Insignia, tagad Hyundai Tucson)… Par If īstenībā esmu pat pārsteigts, jo man pie viņiem pirms 7 gadiem bija total loss gadījums, bilance tur nav diez ko spīdoša.

mefisto Reģ.: 22.05.2017
0 0 Atbildēt

KarlisOK rakstīja:

Šobrīd ERGO ir akcija, KASKO ar 15% atlaidi un komplektā OCTA polisei tiek piedāvāta 20% atlaide.

Es tomēr ieteiktu OCTA un KASKO polisi ņemt no brokeriem, kas pārsvarā ir agregatoru jeb kalkulatoru īpašnieki, jo viņi, pirmkārt, zina par visām aktuālajām akcijām, otrkārt, palīdzēs pēc negadījuma un ar atlīdzību kārtošanu, konsultēšanu. Varbūt ir vērts samaksāt tos dažus procentus vairāk par polisi un iegūt kompetentu palīgu, ja nu kaut kas notiek.

Nez, pajautāju pa tiešo apdrošinātājam Kasko un dabūju par 30% lētāku cenu nekā brokeris spēja man piedāvāt. Kopš tās reizes vairs neizmantoju brokeru pakalpojumus. 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti