Kuru Mākslīgo intelektu un AI maksas plānu iesaki pirkt 2026. gadā? Atsauksmes, mēneša maksa?

Tirgū ir tik daudz AI abonementu variantu (ChatGPT, Claude, Gemini, Perplexity, Mistral u.c.), ka kļūst grūti izvēlēties. Vēlos dzirdēt jūsu reālo pieredzi:

• Vai pietiek ar AI bezmaksas plānu?
  • Kuru AI plānu izmantojat un cik maksājat mēnesī?
  • Vai ir vērts maksāt un maksa atbilst tam, ko saņemat?
  • Kādām vajadzībām izmantojat (darbs, mācības, kodēšana, ikdiena)?

Lūdzu, sniedziet savu novērtējumu, lai palīdzētu noteikt, kuri plāni 2026. gadā būs visefektīvākie izmantošanai bezmaksas versijā un kuriem būs pamatota maksas abonementa iegāde?

Cloud mākslīgā intelekta mēneša maksas plāni:

Mēneša maksā ir diezgan liela starpība

Bāc, lai kaut ko vispār ieteiktu ir jāsaprot kam lietosi. Piem. pagaidām varu pateikt tikai to ka ka lai ko tur Oracle neplānotu - viņu AI rīkiem jāiet ar lielu līkumu …

Primāri ir vajadzīga faktu precizitāte, nevis glaimi vai izdomātas atbildes, kas grauj uzticību MI rīkam. Man pieejamie rīki, īpaši ChatGPT, visu laiku atvainojas, un frāze “Tev taisnība, man nevajadzēja...” jau uzdzen šermuļus.

Vajag, lai var apstrādāt jaunāko informāciju no interneta un padziļināti analizēt reālus skaitļus no Excel tabulas.

Es neizmantoju. Vienreiz paprasīju, vai nevar atnākt palīgā izflīzēt vannas istabu (biju gatavs pat samaksāt), viņš teica, ka nevarot. Tad nu neko.

Izmantoju Copilot premium, jo tad vairāk failus var pievienot apstrādei un tiek klāt Onedrive mākonim. Es pašās atbildēs neredzu būtusku atšķirību

Ofisa dokumentu apstrādei un analīzei noteikti viens no labākajiem rīkiem. Diemžēl tam neiet tik izcili ar interneta ziņu apkopojumiem, un tur manuprāt vaina ir paša MSN ziņu sviestainumā … Ja cilvēks profesionāli baro AI sviestu, tad AI arī izdod sviestu …

Mi Bezmaksas atbildes uz maniem jautājumiem pilnībā adekvatas, neredzu jēgu maksāt

Praktiski visās bezmaksas versijās interneta pieeja ir ļoti ierobežota. Ja tās limiti izbeidzas, modelis fonā downgreidojas. Un strādā ar novecojušiem datiem. 

iAuto rakstīja:

Primāri ir vajadzīga faktu precizitāte, nevis glaimi vai izdomātas atbildes, kas grauj uzticību MI rīkam. Man pieejamie rīki, īpaši ChatGPT, visu laiku atvainojas, un frāze “Tev taisnība, man nevajadzēja...” jau uzdzen šermuļus.

Vajag, lai var apstrādāt jaunāko informāciju no interneta un padziļināti analizēt reālus skaitļus no Excel tabulas.

Darbā katru dienu jārušinās pa cenu tabulām un piegādātāju sarakstiem, tāpēc man maksas plāns ir attaisnojies tieši Excel/failu apstrādei - bezmaksas versijā ātri uzduras limitam, ja fails lielāks. Ar interneta jaunumiem gan arī man tā pati pieredze, ka veca info var izlīst cauri. Kāds izmanto Gemini vai Perplexity biznesa vajadzībām, vai tur ar faktu precizitāti labāk nekā ChatGPT?

Lietoju Claude pro. Salīdzināju sniegumu ar ChatGPT bezmaksas versiju, materiāls bija būtiski sliktāks (principā nelietojams) kā maksas Claude. 

Man liels Gemini/Perplexity biznesa pieredzes nav, tāpēc konkrēti par faktu precizitāti tur salīdzināt nevaru. Bet ar Claude gan sanāk piekrist eidim - tabulu un skaitļu analīzē tas ir stabilāks nekā ChatGPT bezmaksas, tur gan jau cita līga.

nu ko, pirmie rezultāti ar MI - var izmantot, lai pārpludinātu Rīgas Domi ar desmitiem lappušu gariem iesniegumiem, ne jau kaut kādiem savārstījumiem, bet gan visu veidu noteikumu panti citēti, atsauces uz punktiem un tā tālāk. nu ko, ierēdnīši tagad neko citu nedara, kā sagatavo atbildes uz šiem MI  iesniegumiem…

Nu tas ir tas otrs gals - kāds izmanto MI, lai ģenerētu papīru kalnus, kāds cits (ierēdnis) izmanto MI, lai uz tiem atbildētu. Beigās abi puses maksā par abonementu, un reālā darba nav vairāk.

Joks tikai tāds ka tu maksā par MI “abiem galiem”, gan to ko ģenerē, gan to ko saņem atbildē, tā ka vari droši lietot “saīsni” un mēģināt izlobīt automātisko atbildi pats … saucās “pašapkalpošanās” … 

Nu jā, tīrā ekonomika - MI ģenerē problēmu, MI raksta atbildi, un vidū stāv abonements, kas smejas visu ceļu uz banku. Vienīgais, kam reāli labi klājas, ir tas, kurš pārdod abonementus abām pusēm.

Advokāti par tiem MI iesniegumiem iesmej. Pa lielam tie punkti ir savārstījumi.

"Vai tiešām ir jāizmanto privātīpašumi?" – Ādažu novada iedzīvotāji neizpratnē par plānotajiem elektrotīkla pārbūves darbiem | tv3.lv

tur ir viena nianse un būtiska - elektrotīklus jau varētu izvietot normāli ielu sarkano līniju iekšpusē, tikai nez kāpēc tie privātīpašnieki būvē savas sētas ārpus savu zemesgabalu robežām? ir reāli redzēti dabā gadījumi, kad cilvēks uzbūvējis pamatīgu sētu ar betona stabiem 2m aiz sava zemesgabala robežām uz ielas pusi, nu tad ir rezultāts, nav kur likt elektrokabeli, jo sēta izbūvēta ielas sarkano līniju iekšpusē un tad sākas 'bļaušana, ka “pa manu īpašumu”. lai gan reāli tā nav

Ceļa, notekūdeņu, kanalizācijas, gāzes iekārtu un sistēmas, elektrotīklu, sakaru uc infrastruktūra pilsētā un ciematā. Dimitrijs hitrijs kā cietais Rieksts. Viņš ko gribēja, kā āzijā? Pa stabiem ar mērkaķiem un?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti