Nezinu, ne mans pasākums. es tikai zinu ka vēlējās uzlīmi aptuveni tāda izmēra, kā LV. Vienkārši uzprasīju, ja nu kāds ir redzējis, kur tādas dod, tad nodotu tālāk.[addsig]
jāraksta šite: http://www.president.lv/index.php?pid=0270, lai izgādā, es gan gribētu to lielo novelceni, kas pavadošajam sastāvam uz durvīm Aizvakar vienam tādam breksim ar diskotēku uz jumta uz 120 "vilkos" pa štrāsi pakaļ, garām bija bail iet, jo no tālienes izskatījās kā CP
topiks saucās jautājums.. jautāts bija, kur var atrast alumīnija savācēju... vēlāk parādījās visvissādi jautājieni... manējais bija par to vai spējat diagnosticēt???? tas tā pirmspasākuma noskaņojuma radīšanai
iýlasot Sviestnesa komentāru par fleksi, atcerējos... kad pirku savu turbopiili Aizkrauklee, saimniece teica (citēju): "bija pie manis 2gadi atpakaļ atbraukuši kaut kādi saab fani, bija gatavi ņemt pa mazāku summu nekā gribēju dabūt un teica, ka griezīšot jumtu nost un taisīšot mašīnu ar ko braukt uz pasākumiem...."
moš kādam no jums bija tā fiksā idejas nogriezt manai turbopīlei jumtu... ?????
Man ir kamera, no fīčām izmantoju zoom. Īsumā viss, ja kādreiz atceras, tad vēl kaut ko pamēģinu. Ā, vēl naksts filmēšanu, ja nav gaismas. Man subjektīvi bilde labāk patīk uz miniDV, vai kā tur to formātu sauca. Tas ir jaunāks par Digital8, attiecīgi arī nedaudz dārgāks.[addsig]
tas noziimee, ka saaksi lakteet, un kad peec 4T iesi atliet, biksas laid zemee leenaam, kaa arii iesaku attupties un iejemt sicdrapem kaadu baldrjaaniiti[addsig]
Protams ka SAABam ir muzejs, to pat Interneta var apskatit.
Sama, Valera ir mehanikis pasdarbnieks (vismaz agrak bija) pie kura liela dala SAAB brauksanas veteranu remontejas vai pirka detalas. Valera jau darbojas vel pirms E&S saka tirgot SAABiniekus.[addsig]
jautaajums!
vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?
Paldies![addsig]