a kur taads atrodams?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Bad, tu par muzeju vai Valeru ?[addsig]
vaļeru nevajag meklēt... viņam ir 900 no 84 līdz 89 gada un gribetos viņu boikotēt, lai pārmācītu..
www.saab.com/main/GLOBAL/en/museum.xml
īstais ir otrs links... pilsētas nosaukums - Trollhättan (neesmu par tadu dzirdējis) Viņi raksta, ka ir iespējams vizitēt arī saab rūpnīcu... atliek tikai noskaidrot, kur ta pilsēta iraid
Nu kauns tev pa visu ģīmi, ja neesi dzirdējis pilsētu, kur taisa SAAB. Bet bļausties pa visu iAuto, ka tu jau tas veco SAAB uzturētājs [addsig]
aplūkoju kartē, tā pilsēta ir zviedrijas DR krastā, no Gõteburgas (kur volvo muzejs) uz leju aptuveni 100km no stokholmas aptuveni 600km, a ja brauc caur Liepaju ap 400km...
publiski atzīstos savā negodā un kaunā...
stulbākais ir tas, ka 2 gadi atpakaļ es 4 mēneši nodzīvoju 150 km atāluma no tas pilsētas...
Varbūt kāds var izlīdzēt? Uz brīdi būtu nepieciešams Sonydigital8 Handicam akumulators.
Varu palīdzēt, bet man ir vismazākais. Un uz cik ilgu brīdi vajag?[addsig]
Peec Lieldienu pasaakuma mans beebis visu laiku saka: "Paldies, Kungs" Kursh vinjam to samaaciija, atziistaas . . .
SaaBeR, priecājies, ka tik pieklājīgu frāzi iemācijies, varēja arī kādu citu atcerēties[addsig]
Uc, Tas gan tiesa . . .
Dig, . . . prijom . . .
Uculs, tas brīdis ir līdz 01.05. Vai tas nebūtu par ilgu?
Ucul, atsūti uz i man savu ph nr.
prijom! svaļivaju! tam zēnam ir liela veixme! tas nav viss ko varēju iemācīt. nedarīju - tikai aiz dziļas cieņas pret vecākiem! un aizbildinoties ar ārkārtīgu nevaļu tajā vakarā. !
Dig - veseljojies! Un bez chehu alus man neradies
tev zem loga tirgo krušovicu! a es tev varētu vest piwo-kozel!
Kaa vislabaak tikt liidz Ulbrokai no centra?
Es domaaju ar savu auto, tipa nekad neesmu tur braucis . . .
Labrīt! Pa deglava ielu līdz galam, tad pa kreisi un līdz Ulbrokai![addsig]
vai no Slāvu tilta apļa pa lubānas ielu un tik taisni, atkal līdz ulbrokai! [addsig]
Ja no tavas darba vietas un dienas vidū, tad pa brīvībeni līdz Biķrnieku ielai. Pa Biķrnieku līdz sky veikalam, tad nogriežas pa labi (tas laikam ir Biķernieku ielas turpinājums) un apmēram pēc 300m pa labi uz Kaivas ielu. Pa to līdz galam, izbrauksi uz Lubānas ielas, tur pa kreisi un aiz dreiliņiem meklē Ulbroku.
Uc, sarezgiiti, man labaak Sviestnesha varianti patiik . . .
-> Sviestn, Tev gadiijuma nav BMW E30 `91 miglinieku stikli un labaas puses tuvaas gaismas lampas stikls v naljichiji?
jautaajums!
vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?
Paldies![addsig]