Sveicinaati,
Kaads var ieteikt kaadu saitu, kur var apluukot info par 9000 modeli, kuraa gadaa notika taa mainja, kaa arii tehnisko infu
Sveicinaati,
Kaads var ieteikt kaadu saitu, kur var apluukot info par 9000 modeli, kuraa gadaa notika taa mainja, kaa arii tehnisko infu
interesanta lapa.....
Ko dariit, ja kaads nelietiigais iAuto lasiitaajs panjeemis manu ikonu? Kaads redaktora e-mail?
atrodi pie lietotājiem....
Jā gan, jautaajums!
Kaadas sajuutas SAAB 9000 brauceejam pārsēžoties uz 900 NG, nu vizmaz - kurš ir pamēģinājis izbraukt. Nu naff man te shaipusē kam uzprast, lai iedod pamēģināt A uz Riigu ja braukshu tad ar pirmo reizi noteikti sajuutas buus neadekvātas. Kaa ar 900 OG zinu - pats reguleeri veel joprojaam pafanoju Nekaadiigi nevaru noorenteeties ko pirkt 9000'96-'97g vai 900 '96-'97g[addsig]
steidzami vajag vienu kravu melnzemes varbut kadam i ?
lieliski
varbuut kaadam vajag paaris iesaaktu tapeshu rullju un veljasmashiinu "vjatka",atdoshu pa velti,lai tik aizvaac tos s.... no mana koridora
tacu jautājums par zemi ir tiesi tads pats kā aptuveni 70% no šī foruma...
ja steidzami tā zeme, tad diezvai...
Ko tu ar vienu pasāksi? Puķpodiņā bērsi?
Ja tā vajadzība ir pirts ruvumā, apčolē apkārt, lauķi bieži vizinās ar tādu mantu!
Man te šaise > 50-60 vajag! Melnzeme jau var būt tikai virskārtā kādas 10- 15!
Dārznieki, ibio[addsig]
tel 7705071 1.5ls/m3+pvn
7257700 ?
7627288 ?
Taaaks
Izskataas ka mans JAUTĀJUMS bija ne pa teemu ... haaa... Khm, liekam citu bildi iekshaaa[addsig]
A vs P, vienkārsi trāpījies tādā saimnieciskā mirklī...
AlienVsPredator, maz te 900 NG lietotāju, tāpēc ilgi jāgaida. Varu piedāvāt tikai 9-3 '00[addsig]
nu jei bogu, sveshais, nu neesmu es seedeejis pie stuures 900NG[addsig]
hei, es jau te vienā diskašn jautāju par tādu štelli..
Arvienvārdsakot, esmu ierubījis, ka man baigi patīk 96...97... SAAB 900 Cabriolet
Cik noprotu, LV tādu atrast nebūs tik vienkārši, BET - kur tad?
Nu re - biz es ar neesmu... bet buushu pateiciigs kaut vai par infu par 9-3(tipa tie pashi veeziishi, ja?)[addsig]
Es savu 9-3 nopirku www.ebay.com . Tur ir ari kabrioleti.
Par 9-3 pilnu informaciju var atrast www.saabnet.com pie "older model info".[addsig]
ZingZeng - man ir graamatinjas gan par 900 OG, 900NG 9000... daudz infas esmu lasiijis utt, bet man JAUTĀJUMS par fiilingu paarseezhoties no 9000 CD uz 900NG, vai nenozheeloshu ka neizveleejos jaunaaku 9000??????????????????[addsig]
Alien, tas ir gaumes jautajums, jo masinas ir no dazadam klasem un attiecigi izjutas ir dazadas. Katram no tiem auto ir savi + un katram savi -, viennozimigi atbildet nevares laikam neviens.
Es gan ieteiktu, ja ir iespeja, 900ng vieta nemt 9-3, jo tas ir stipri uzlabotaks salidzinot ar 900.[addsig]
ka nodzit alus vederu ?
vai tie taurinji ko reklame palidz a ?
sarunā ar kādu daiļavu lai palēkā pa tavu alus tulznu...!
jautaajums!
vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?
Paldies![addsig]