Paldies![addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Paldies![addsig]
Kaads var ieteikt kaadu saitu, kur var apluukot info par 9000 modeli, kuraa gadaa notika taa mainja, kaa arii tehnisko infu
Kaadas sajuutas SAAB 9000 brauceejam pārsēžoties uz 900 NG, nu vizmaz - kurš ir pamēģinājis izbraukt. Nu naff man te shaipusē kam uzprast, lai iedod pamēģināt
A uz Riigu ja braukshu tad ar pirmo reizi noteikti sajuutas buus neadekvātas. Kaa ar 900 OG zinu - pats reguleeri veel joprojaam pafanoju
Nekaadiigi nevaru noorenteeties ko pirkt
9000'96-'97g vai 900 '96-'97g[addsig]
varbuut kaadam vajag paaris iesaaktu tapeshu rullju un veljasmashiinu "vjatka",atdoshu pa velti,lai tik aizvaac tos s.... no mana koridora![]()
![]()
![]()
tacu jautājums par zemi ir tiesi tads pats kā aptuveni 70% no šī foruma...
ja steidzami tā zeme, tad diezvai...
Ja tā vajadzība ir pirts ruvumā, apčolē apkārt, lauķi bieži vizinās ar tādu mantu!
Man te šaise > 50-60 vajag! Melnzeme jau var būt tikai virskārtā kādas 10- 15!
7257700 ?
7627288 ?
Izskataas ka mans JAUTĀJUMS bija ne pa teemu ... haaa... Khm, liekam citu bildi iekshaaa
[addsig]
Arvienvārdsakot, esmu ierubījis, ka man baigi patīk 96...97... SAAB 900 Cabriolet
Cik noprotu, LV tādu atrast nebūs tik vienkārši, BET - kur tad?
Par 9-3 pilnu informaciju var atrast www.saabnet.com pie "older model info".[addsig]
Es gan ieteiktu, ja ir iespeja, 900ng vieta nemt 9-3, jo tas ir stipri uzlabotaks salidzinot ar 900.[addsig]
vai tie taurinji ko reklame palidz a ?