tie tauriņi nepalīdz...
Palīdz - vēl viena, divas mīļākās, cita sekretāre, privātskolotāja, u.t.t.
tie tauriņi nepalīdz...
Palīdz - vēl viena, divas mīļākās, cita sekretāre, privātskolotāja, u.t.t.
tie taurinji taukus paarversh muskuljshkjiedraas a la nopeerc spekja gabalu, piesleedz taurinju no riita, vakraa paarnaac maajaa kas pa gardu karbonaadiiti[addsig]
nu Gati tu tak ar.. nu vai zini vetārsts vai miesnieks vakariņas paēdi
par to karbonādi, labs...
veel ne, bet nu asinajinais nazis nolikts, eju eest un sust, bu bu![addsig]
Uz jaunu 9-3 neesmu nobriedis, pašlaik tiek izskatīts variants par '93. gada grifinu. Kāds var pakomentēt kautko par šamējo?
Graberi, šķiet tu mums būsi pirmais, kas varēs no pieredzes stāstīt par Griffin, te jau neviens pat ar 3.0 nav manīts, kur nu vēl pilnvērtīgs Griffin[addsig]
es vakar redzēju sedanu Griffin
Griffin ir tikai sedani.
Man pie mājas viens bieži apgrozās, bet pēdējā laikā kaut kā nav redzēts.[addsig]
tas, ko es redzeju bija Ogrē Loka 2
nu, pēc apraksta 2.3
man te darbā viens kolēga zināja teikt, ka 92/93 gada pārejas modelim varēja būt gļuki ar TCS.
Tad jau tas nav nekāds Griffin podģelka Cik es zinu tad visos Griffin TCS ir atslēdzams, bet tieši Griffin.[addsig]
Nu, es jau viņu dzīvē vēl neesu redzējis, šodien skatīšos.
Aprakstā tāds mistisks apzīmējums LM ED - vai tik nebūs Limited Edition, tobiš viens no pirmajiem 400 grifiniem?
Tad jau ekskluzivs par sedaniem precīzi zinu tikai to, ka tie ir klusāki, pie tam manāmi klusāki. Neko citu pateikt nevaru. Ā, vēl, man nepatīk, bet tas subjektīvi.[addsig]
man gan 9k patīk labāk sedani..... savukārt 900 ar "praktisko virsbūvi"
jautājums ne pa tēmu... bet kā topošais ieguldījums turbopīlē..
cik var prasīt par MB 200 D (1981) ??? perfektā vizālajā un tehniskajā stāvoklī... (mersistiem domas dalās.. )
mekleeju, mekleeju taa i neatradu nevienaa topikaa. ar ko CS no CSE atskjiraas, un kaa vizuaali var pateikt kursh ir ar turbiinu, kursh bez, kam 2, kam 2.3 biidelis, kursh ir hot, jo cik esmu peetiijis shaadi uzraxti uz saabiem neparaadaas...
attaisi haubi un tur i rakstits kas pa motoru vai apsties loga VIN numuru un izsit neta.
Turbinu a var pamanit.
HOT vienkarshak pec treshas bultinas spidometra vai ka vinju tur
bij gan kaut kur par šitiem CS un CSE..
ko noziimee tiptronic kārba? tas ir automaatveidiigais vai meh??
Tas ir automāts ar iespēju pārslēgties arī ar roku, ja paliek garlaicīgi.
Nezinit, Audi vai pirksi?[addsig]
nee - gribu citu saab
Ā Vispār jau tiptronic ir tikai audi, tā teikt patentēts nosaukums, tāpat kā quattro, bet princips ir arī daudziem citiem. Neesm gan iedziļinājies niansēs, bet pamatā tā ir automātiskā kārba, kas ļauj pārslēgties arī manuāli, ļoti bieži arī ar pogām uz stūres. Ir arī varianti ar meh. kārbām ar elektronisko vadību, kas nozīmē, ka kārba ir mehāniskā, bet pārslēgšanos veic kompis. SAAB škiet, ka ir pirmais variants.[addsig]
jautaajums!
vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?
Paldies![addsig]