Pats izlasīju, arī tā liekas, bet patiesībā visu laiku taisni, līdz 300m aiz mežciema sky vienīgā ielā pa labi un tad uz lubānas.[addsig]
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Pats izlasīju, arī tā liekas, bet patiesībā visu laiku taisni, līdz 300m aiz mežciema sky vienīgā ielā pa labi un tad uz lubānas.[addsig]
a no vecmiilgraavja jaabrauc taa:
[addsig]
To Saaber.........skaidrs, pie Dzintara uz" Divi auto" dosies!!! Man diemžel nebūs to brīnumu! Un Skiet ka migliniekam stiklu atseviški neviens i nepiedāvā.......[addsig]
Sv, Saakumaa gribeeju pie "Dzintara" aka Divi auto, teicaas, ka ir abas man vajadziigaas lietas, tad zvaniiju uz to pashu bodi, tikai Lubaanas ielaa, sis sakaa, ka tas viss ir prieksh E36 nevis E30, taa ka ciks vien sanaaca, bet kauc kur Ulbrokaa andeleejot lietotu priekseejo lukturi, taa kaa uz turieni viena alga jaabrauc . . .
Ulbroka ir tas pats "Divi Auto" tik divi virzieni lietots un jauns, katram savs nummurs telefonam, bet atrodas vienā vietā katrs sava angāra gala..bet tas, ka sasola, un ka atbrauc, tad nekā naf.....tā tur bieži gadās.... Pārprasi trisreiz, un pasaki, lai paņem rokās to detaļu, pirms brauc......a filiāle viņiem ir uz Lubānas 113, bet tur tas pārdevējs maz ko saprot no tā ko pārdod... Veiksmīgus pirkumus! [addsig]
Es te jau kādu laiku netieku galā ar vienu kompja problēmu. Šajā sakarā man ir jautājiens. Vai kādam nav kāds labi pazīstams čoms vai čomiene iekš hp, kam varētu uzdot vienu jautājumu?
man ari likas ka cietnis 20Gb pa mazu un man laimejas laptopu nospera ka rezultata problema atrisinajas
snow man tāds variants neder, vajag citu!
mozh aizlaizham a lopeni 1 maija nostities speli?
ja kads ta dioma savienojamies !
.. bet kur palicis snow..
ieej www.saabmuseum.com un tu redzesi! Bet vispaar jau taa ir kaa tu saki![addsig]
hammer, paskaties pāris lapaspuses atpakaļ šajā pašā topikā....
Kur var dabūt Jumta stieņus priekš 9k(8
pald,
un ka var aizvakt tos faces, jo rakstiju 9k 88gads
laabi padodos, bet interneta kartē es to pilsētu biju atradis uz D....
Šodien/rīt ņemšu jauno KASKO. Kā jums šķiet, ir vērts piemaksāt 30Ls, lai uz zagšanu pašrisku samazinātu no 20% uz 10%?
izdomāju! ir vērts! paldies par veltīto uzmanību! ...
Labrīt visiem.. kā pati no līdzīgajiem saku, ka ir vērts
drošs paliek nedrošs... protams ja maciņš neiebilst...
Ņemt vaig nevis Kasko, bet Saab 900OG, piecos gados neviens naf aizdzīts!!! Atstāj atslegu aizdedzē, durvis vaļā un guli mierīgi mājās!!! Ptu, ptu, ptu....[addsig]
jautaajums!
vai kaads vareetu ieteik jeedziigu alumiinija trubu nonjeemeeju un metinaataaju, vienvaard sakot: meistaru?
Paldies![addsig]