Lasītāju pieredze par saviem auto

Nissan Almera 2001 Novērtējums: 8
Auto tiek lietots 3 gadus, braucu katru dienu un jau savācies uz spidometra 195 000. Meklējots mašīnu noteicošā bija tā cena orienējos ap 3000 Ls. Tajā laikā par tādu naudu varēja dabūt diezgan pabrauktu audi.
Izvērtējot cilvēku atsauksmes pārsvarā no krievijas saitiem apstājos pie almeras. Auto ir no vācijas komplektācijā multi stūre, kondicionieris, ABS, elektriskie spoguļi, automātski regulējamās lampas, visi 4 stikla pacēlāji, lietie diski. Pirmo tehnisko apsati izgāju bez neviena punkta. Otra tehniskā priekšējais balsts jāmaina 150 Ls. Trešā tehniskā, atsaites satbilizātoru vadītāja pusē 7 Ls
Izmaksas OCTA - 90 Ls, pateicoties Latvijas ceļiem nomainīju priekšējo gūltni 60 Ls, izdega paneļa lampiņa pie reizes nomainīju visas ( 3 Ls gab) ar salona filtru ieskaitot kopā 50 Ls. Sāka krist iekšā priekšējais stikls ielīmēšana 10 Ls. Regulari mainu filtrus, eļļu, pildos tikai Nestē. Pats veicu visas tehniskās apkopes, iesaku katram nopirkt mašīnas tehnisko rokas grāmatu un viss būs ok.

+ Ļoti kvlitatīva paneļa apdare.
+ Degvielas patriņš uz šosejas 5 l. pilsēta 7l.
+ Dinamiska dīzelis 2.2
+ Neviens radinieks nebāžas virsū lai palīdzu atvest un aizvest visādas mantas.
+ Ziemā pielec no pirmā grieziena.
+ Manevrētspējīgs.
+ Nav KASKO riska grupā.

- Mazs salons, augums 1,96, bet pieradu un ir ok.
- Smags motrs tāpēc liela slodze uz priekšējo tiltu.
- Dārgas detaļas, bet ar to jārēķinās.

Mašīnu cenšos uzpasēt lai vienmēr tā ir tirgus kārtībā. Ja gribi braukt tad vienmēr jārēķinās ar izdevumiem, es domāju šis nav sliktākis variants, atbilstoša kvalitāte par atbilstošu cenu.
Viktors @ 19.novembris 2009 0:00
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti