Bojā gājusi iereibuša autovadītāja notriekta velosipēdiste 7

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 26.jūnijs 2016 10:49

Šonakt Salacgrīvas novada Ainažos uz autoceļa Ainaži-Matīši 1985.gadā dzimis vīrietis, būdams alkohola reibumā, vadot automašīnu "Seat", uzbrauca 1969.gadā dzimušai velosipēdistei.

Sieviete notikuma vietā no gūtajām traumām nomira.

Negadījums noticis plkst.2. Autovadītāja organismā konstatētas 0,87 promiles alkohola.

Vakar vakarā, plkst.21.37 Limbažu novada Vidrižu pagastā uz ceļa Straupe-Lēdurga-Vidriži-Skulte 1970.gadā dzimis vīrietis ar motociklu "Yamaha" nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās, kā rezultātā notikuma vietā no gūtajām traumām nomira.

Sestdien policija pieķērusi 18 autovadītājus, kuri pie stūres sēdušies reibumā.

Septiņi iereibuši autovadītāji aizturēti Rīgas reģionā, četri – Vidzemē, pa trim - Zemgalē un Kurzemē, bet viens – Latgalē.

Par atļautā ātruma pārsniegšanu protokoli noformēti 195 autovadītājiem, bet par agresīvu braukšanu – vienam.

Kopumā sestdien par dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem noformēti 539 administratīvo pārkāpumu protokoli. Reģistrēti 52 ceļu satiksmes negadījumi. Tajos bojā gājuši divi cilvēki, bet vēl 18 cietuši.

 
Visi komentāri
 
Lioa 26.jūnijs 2016 12:47
7 0 Atbildēt

Vai sievietei bija veste?

marta 26.jūnijs 2016 13:38
0 0 Atbildēt

Tieši tā vai bija.Protams iereibis,tas jau ir noziegums.Bet vai velosipēdists arī bija par savu redzamību parūpējies.

Aldaans 26.jūnijs 2016 13:07
7 2 Atbildēt

A ja nebija tad ko alkanauts nav vainigs?

ld 26.jūnijs 2016 13:13
10 1 Atbildēt

Velosipēdists bez atstarotāja tumsā un autovadītājs promilēs- DIVI VIENĀ, skumji, bet fakts.

Radinieks 26.jūnijs 2016 23:37
3 2 Atbildēt

Sievietei bija atstarojoša veste un brauca pa pareizo joslu,pa ceļa malu,devas uz darba,sieviete alkoholu nemēdza lietot.Auto brauca bez ieslēgtam gaismām,vaditajs dzērumā,pašazieri narkomani dzērāji un zagļi,ar stāžu,no Ainažu puses,iespejams dēļ pēdējās īpašības brauca bez gaismām,kas neļāva pamanīt velosipēdistu.

ld 26.jūnijs 2016 13:15
1 1 Atbildēt

Nu ti KODI gan te PĀRĀKIE!

Radinieks 26.jūnijs 2016 23:34
1 2 Atbildēt

Sievietei bija atstarojoša veste un brauca pa pareizo joslu,pa ceļa malu,devas uz darba,sieviete alkoholu nemēdza lietot.Auto brauca bez ieslēgtam gaismām,vaditajs dzērumā,pašazieri narkomani dzērāji un zagļi,ar stāžu,no Ainažu puses,iespejams dēļ pēdējās īpašības brauca bez gaismām,kas neļāva pamanīt velosipēdistu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 7

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti