Kravas auto uzgāžas vieglajai automašīnai 22

 

Aculiecinieka foto Foto: iAuto.lv

iAuto | 8.decembris 2022 11:38

Vakar, 7.decembrī, apgāžoties kravas auto ar puspiekabi, ļoti nopietna avārija notikusi netālu no Ķekavas.

Kā liecina internetā atrodamā informācija, Ķekavas pagastā grāvī ieslīdējušas kravas automašīnas puspiekabe uzgāzusies virsū Škoda Roomster. Par cietušajiem netiek ziņots, nav zināmi arī avārijas apstākļi, vien tas, ka kraviniekam bijušas Polijas numurzīmes.

 
Visi komentāri
 
srt 8.decembris 2022 11:53
8 7 Atbildēt

Es ieteiktu Domnīcai vēlreiz pārskatīt un pārdrakonizēt ziemas riepu lietošanu vieglajiem auto. Jo vakar arī pie Ogres viena fūre nolikās guļus. Varbūt tiešām ir pienācis laiks vieglajiem auto noteikt obligātu sparku lietošanu ziemās? Vismaz uz velkošās ass.

650 8.decembris 2022 12:05
0 2 Atbildēt

Laiks sālīt.Visu to Kekkavu nobērt/ar sālītu 16cm sāļu sālskārtu.Un tad vēl virsū pa virsu papildus vienu virsējās virsmas virskārtu.

Māri,kur Anna.Kapc šodn (mums) nava intervija. Jā.

Opis 8.decembris 2022 12:09
11 0 Atbildēt

Mūsu ekspertiem kā parasti vainīgs ātrums, agresīva braukšana, ziemas riepu periods vieglajām mašīnām!

To, ka katru gadu kravinieki ziemā netiek augšā uz dienvidu tilta aizmirst! Un kāpēc viņi tur netiek? Jo Riepas nav paredzētas ziemas apstākļiem!

Skandināvijā ziemas riepas ir arī kraviniekiem, bet mums taču ir tranzīta biznesa lobijs, parēķiniet paši cik maksā Fūrei visas riepas nomainīt, tur tak vairs nav biznesa!

Ronis. 8.decembris 2022 15:40
0 6 Atbildēt

Tu mazāk tur muldi pa tām riepām. 1. Vajag savlaicīgi tīrīt ceļus ! 2. Vieglās mašīnas brauc tā itkā būtu vasara. Un kad pie apļa jabremze un japalaiž smagā mašīna, brīnās ka mašīna nestājās. Diez kapēc??? Vajag atcerēties ka ārā ir ziema. Mums Latviešiem nav normāla braukšanas kultūra. Skrien un brauc ka grib, bet vaino visur smagas masinas šoferus.

vietējais 8.decembris 2022 18:19
2 0 Atbildēt

Latvijai nav jābūt mazcenas tranzītvalstij! Reģistrēt pārvadājumu biznesu LV ir pārāk dārgi, bet par velti jāt ceļus ir OK. Kautkas te nav labi!

arīOpis 8.decembris 2022 12:19
12 4 Atbildēt

smagajam var likt ķēdes uz dzenošās ass,tik mūsdienu aifonu paaudzes šoferīsi negrib ķēpāties ar to

1984 8.decembris 2022 21:34
2 1 Atbildēt

Kādas ķēdes uz Latvijas koplietošanas ceļiem...... cilvēk, jūs pie pilna prāta....? Tīrīt un kaisīt nejēdzam, nevaram, negribam, nemākam, ķēdes viņam visu izglābs....

LMT 8.decembris 2022 12:40
1 1 Atbildēt

Šoreiz sānos esošais nenogarantēja, Lupenis tāds!

Autobraucējs . 8.decembris 2022 13:34
0 0 Atbildēt

Ha, ha, ... ķēpāties ! ?? Protams , kāda vajadzība ķēpāties ,

kad te banānijā maksā par nobrauktiem km, nevis par stundām vai dienām , vai noteikta mēneša , stabila maksa ! Lai tie saimnieki iet uz poda ! Man 10 gadus atpakaļ piedāvāja Skandināvijas ziemeļus braukt un * ķēpāties * ar ķēdēm , un par limonādi !

eseris 8.decembris 2022 15:15
1 1 Atbildēt

tev limonāde negaršo!?!!

Rexx 8.decembris 2022 21:00
1 0 Atbildēt

Tev laiks pašam kļūt par saimnieku. Tad paņem strādniekus, un maksā, kā uzskati par pareizu.

vietējais 8.decembris 2022 13:51
3 2 Atbildēt

Te jau izskatījās pēc kārtējā guļošā fūrista. Mēģinājis apli izbraukt pa taisno, iestūmis centrā vieglo un uzkritis virsū. Šitādam tiesības nost uz mūžu!

ES 8.decembris 2022 15:00
3 1 Atbildēt

Labi laiki rada vājus cilvēkus, ko vieglo autovaditāji, ko smago. Tagad reti kurais vispār māk braukt ziemas apstākļos. Var uzlikt vislabākās ziemu riepas, saslēgt visus ESP un citus elektro brīnumus, bet ja prāta nav tad nav! Protams, ja A klases ceļš pie katra sniegputeņa pārvēršas ledū arī nav normāli!

vietējais 8.decembris 2022 18:01
4 0 Atbildēt

Tūlīt būs 24 h apkārt, bet nekas vēl netiek vākts prom. Tā vietā ir nolikta CP ekipāža, atrauta no tiešajiem pienākumiem un pilda sargsuņu lomu, un par mūsu naudu apsargā privātu auto. Priekš kam? Tas ir jādara auto īpašniekam, ne CP. Ja nevar novākt, tad jānovāc valstij un jāpiedzen 3x izmaksas no īpašnieka. Tā kā to dara mums tik mīļajās attīstītajās valstīs.

Norvēģijā kā notiek avārija, tā evakuators ir klāt bieži reizē jau ar policiju. Un viņiem neinteresē auto īpašnieka viedoklis, auto aizvāc līdz tuvākajam placim un īpašniekam piestāda rēķinu.

Vernons 8.decembris 2022 19:27
0 1 Atbildēt

"Fūre parūpējās" Par vismazāk aizsargāto vieglajā!

Tātad 9.decembris 2022 0:48
1 0 Atbildēt

Sanāk, ka viens no vadītājiem piekopa agressīvu braukalēšanu?

vietējais 9.decembris 2022 8:51
1 0 Atbildēt

Jā, izlēma apli izbraukt taisni. Tajos apļos, neatkarīgi no gadalaika, ir regulāri redzamas taisnbraucēju pēdas. Pat neskatoties uz ātruma ierobežojumiem un kratītājiem. Bet mūsu projektētāji tik štancē tos apļus vienu pēc otra!

Polis 9.decembris 2022 9:23
1 0 Atbildēt

Apļi ir labi, mūsu pieredze to pierāda. Mums to ir brangi daudz un viss notiek. Tas, ka jūsu mužiki nejēdz tos izbraukt, vēl neko nenozīmē.

vietējais 9.decembris 2022 7:55
1 0 Atbildēt

Tagad es sapratu, kādēļ fūre no Ķekavas apļa netika novākta. Šorīt HES otrā galā, grāvī nolikās vēl viena fūre. Vāks abas uzreiz, lai nav evakuatoram lieki jābrauc. Kautgan, varbūt pagaidīt pavasari, sola vēl tos 50 cm sniega.

650 9.decembris 2022 14:12
1 0 Atbildēt

Ta ko tur abas, jāguzaida vismaz kādas 8gab. Turklāt ir cerība, ka uzsnigs 80cm un savākšanu varēs atlikt līdz pašam pavassarim.

vietējais 10.decembris 2022 13:27
0 0 Atbildēt

Neliels update no situācijas pie HES.

Fūre aplī trešajā dienā pēc avārijas tiek pārkrāmēta uz citu fūri. Vedusi aliņu. Iespējms, šī iemesla dēļ tās vadītājs bija tā steidzies, jo Latvija šonedēļ ir godpilnā dzērājvalsts Nr1 pasaulē. Es tikai ceru, ka šis 3 diennaktis nepareizi glabātais alus netiks nogādāts veikalos.

Otra gulošā fūre jau ir aizvākta, bet nožogojošā barjera ir atstāta vaļā nākamajam brīvajam kritienam.

Un kur nu bez jauniem piedzīvojumiem! HES galā, mazajā aplī Salaspils pusē, kārtējais fūres izgājiens. Sprāgusi riepa, bloķēts aplis. Bezsmadzeņu vadītājam grūti pabraukt 200 metrus tālāk un nečakarēt satiksmi.

Par laimi, uz HES šodien ir radars. Jauniem fūru piedzīvojumiem vairs nevajadzētu būt.

650 10.decembris 2022 22:37
0 0 Atbildēt

Pareizi ir. Kad/ja ir radars, neviena ripa tuvumā nesprāgs.Taču (lohi) jo projām nav tikuši (un visdrīzāk ari netiks) informēti/Par.

Uz kurieni (un/vai) fūrists steidzās un kāpēc vispār (šī) fūre apgāzās.Kāds (mums) tobrīd bij brauktuves stāvoklis un/vai (viņam) prokto/tektora Dziļums. Jā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti