Labots Drustu ceļš, kurā iedzīvotāji iestādīja kartupeļus 7

 

Foto: Ekrānšāviņš no Youtube.com

Nozare.lv | 16.marts 2017 16:52

Labots Drustu ceļš, kurā iedzīvotāji iestādīja kartupeļus, aģentūra LETA noskaidroja valsts AS "Latvijas valsts ceļi" (LVC) Cēsu nodaļā.

Savukārt uzņēmuma pārstāve Anna Kononova informēja, ka, tāpat kā uz lielākas daļas ceļu ar grants segumu, arī uz šī ceļa līdz ar atkusni ir iestājies šķīdonis un ceļš ir uzrūdzis. Autoceļam Rauna - Drusti - Jaunpiebalga šīs problēmas ir vērojams ne tikai Jaunpiebalgas galā. Grūtāk izbraucamajās vietās un iesēdumos valsts AS "Latvijas autoceļu uzturētājs" vakar un šodien iebēris šķembas.

Šogad šim valsts reģionālajam autoceļam ir paredzēta seguma atjaunošana posmā no Vidzemes šosejas līdz Lubūža ezeram. Pašlaik notiek iepirkuma procedūra.

Kā aģentūrai LETA skaidroja Raunas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Neimanis ("Rauna"), pašlaik ceļa apsaimniekotājs ir izdarījis visu, kas tā spēkos, taču "tas nav risinājums, tikai šī brīža problēmas noslāpēšana".

Neimanis arī atzīmēja, ka iedzīvotāju iniciatīva, publicējot video, kurā tie izbraukātajā ceļā stāda kartupeļus, vēršot uzmanību uz tā slikto stāvokli, ir labs piemērs, lai pieprasītu LVC pacelt Drustu ceļa atjaunošanu augstāk tā prioritāšu sarakstā.

Jau ziņots, ka 15.martā domubiedru grupa "P29" publicēja video, kur autoceļa P29 25. kilometrā stādīja kartupeļus pēc tam, kad iepriekšējā dienā tur ceļu uzturētājs bija veicis greiderēšanas darbus, savukārt vēl dienu iepriekš, 13.martā, tur bija iestidzis sabiedriskais autobuss.

 
Visi komentāri
 
Egils 16.marts 2017 20:46
3 1 Atbildēt

Vai kartupeļu šķirne - Auguļa agrie?

he 16.marts 2017 21:59
2 0 Atbildēt

kāda jēga vairs labot,ja vasarā jāvago,un rudenī jāvāc kartupeļi nost....

LMT 17.marts 2017 8:09
1 0 Atbildēt

Šitās ceļu bojātājas uz sutkam vajag ietupināt!

Čangals 17.marts 2017 8:09
4 0 Atbildēt

Kas traucē vietējiem iedzīvotājiem vienoties savā starpā un ar pašvaldību, un uzrakstīt ES projektu ceļa rekonstrukcijai? Man rads, dzīvojošs pie Līvāniem, jau n-tos projektus ir sarakstījis, sākot ar pievedceļa caurtekas nomaiņu, meža stādīšanu un pat savu galdniecību par projektu naudu uzbūvēja. Sākumā algoja profesionālu projektu rakstītāju, tagad raksta pats. Visu laiku seko līdzi kur un kad atvērsies kārtējais fondu plānošanas periods, pāris projektu sagataves vienmēr ir pa rokai.

visus svītrot 18.marts 2017 19:16
0 0 Atbildēt

Netraucē teātri spēlēt un dziedāt.Bez tam,mūsu mēdiju vislabākajās tradīcijas,arī ši ziņa ir fragmentāra.Piemēram,par ievēlēto novada deputātu cīnu par vēlētāju izdzīvošanas nodrošināšanu,nav ne vārda.

imzz 18.marts 2017 11:41
0 0 Atbildēt

Interesanti , kādas sejas akcijas dalībnieki rādītu, ja ceļu ar šo arī pārdefinētu par "lauksaimniecības zemi".

celms 18.marts 2017 19:18
0 0 Atbildēt

Kad sadīgs tie kartupeļi,un sacilās segumu,viltīgais Latvijas Autoceļu Uzturētājs zinās,no kā skādi piedzīt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti