Svētdien no Ādažiem uz Daugavpili pārvietosies militārā tehnika 17

 

Foto: Ekrānšāviņš no Twitter.com/Latvijas_armija

Nozare.lv | 25.marts 2018 9:02

Militāro mācību ietvaros svētdien notiks sabiedroto spēku militārās tehnikas pārvietošanās posmā Ādaži – Daugavpils, informē Nacionālie bruņotie spēki.

Militārās tehnikas kolonnu pavadīs Pārvietošanas koordinācijas centrs un Militārā policija.

Tuvojoties militārās tehnikas kolonnai, autovadītājiem jāatceras ceļu satiksmes noteikumos ietvertie nosacījumi, piemēram, to, ka kolonnu aizliegts apdzīt.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 25.marts 2018 9:39
10 3 Atbildēt

Iesaku Daugavpilī, Latvijas Getto to tehniku arī atstāt. Izlikt pilsētas centrā, vēlams tajos kapos, pilsētas centrā, kur 9.ā maija svinētāji dzer. Es domaju, ka daudziem būs nervu sabrukums, infarkts - insults, un citas problēmas.

viencexperc 25.marts 2018 9:49
0 0 Atbildēt

Kaut kur Tavā caurulē klīst video, kur Daugavpilij cauri brauca amerikāņi, un tas operators komentē trakāk, kā Donbasā redzot Ukraiņu tankus.

usaexperc 25.marts 2018 10:48
2 8 Atbildēt

Tukša plātīšanās! Nolidos pāris vecie Pleskavas MIGi gar robežu un tie sabiedrotie ar bākuguņiem uz kaskām kājām aizskries mājās.

felix65 25.marts 2018 11:29
3 0 Atbildēt

Tu domā, kā rašisti 41ajā?

Pļurkt 25.marts 2018 13:32
7 0 Atbildēt

Tie MIGi kā palidoja, tā arī aizlidoja atpakaļ, kad pacēlās NATO spēku iznīcinātāju armāda!

Tev tur Lielpicānijā tas laikam nav redzams??!!

viencexperc 25.marts 2018 13:50
0 0 Atbildēt

Pat nevajag armādu. Pietiek palaist divus. Krieviem taču lidmašīnas galīgi novecojušas. Viņi vēl nav uzrazojuši 5,ās paaudzes lidmašīnu Cy-57. Kaut kāds viens prototips divas reizes izlidoja, bet to plāno sākt razot ap 2023 o gadu. Tikai sākt ražot. 5 paaudzes iznīcinātāju. Lai gan daudzi eksperti apgalvo, ka savā " neredzamībā" un aprīkojumā pat grūti nosaukt par 5,paaudzes.

Salīdzinajumā, Amerikāņu 5 paaudzes lidmašīna F22 raptors, jau izņemts no ražošanas, jo ap 2023 gadu iznāks jau 6 paaudzes aparāts, kurš būs vēl neredzamāks.

usaexperc 25.marts 2018 14:47
1 0 Atbildēt

Kad sapņo, piever acis. Neviena no attīstītajām un loģiski domājošajām ES valstīm neskries lācim rīklē. Tās "armādas" celsies, lai sargātu sevi, nevis mūs. NATO aizsargā sevi tikai uz papīra. Nu varbūt vienīgi amerikāņi varētu kautko provocēt, jo viņiem ir izdevīgi karot ne savā zemē.

viencexperc 25.marts 2018 16:50
0 0 Atbildēt

Ne par to runa.

Protams, ka neskries aizstāvēt. Skata pēc varbūt kaut ko pabombardēs no attāluma un viss. Lai neviens neteiktu, ka nepalīdz.

Vienīgais, ko var cerēt mazās Nato valstis ir tas, ka Krieviju piežmiegs ekonomiski.

Ukrainas konflikts parādīja, ka karš pat ne Nato valstī, krievijai maksāja ļoti dārgi. Bankrota nebija, bet sekas bija ne ļoti labas. Kas būtu, ja uzbruktu ES un NATO valstij?

Bet arī šajā gadījumā ilgstošas sankcijas nebūtu izdevīgas vecajām ES valstīm. Tāpēc, arī tad ar laiku, sankcijas beigtos.

viencexperc 25.marts 2018 16:59
0 0 Atbildēt

Vēl Rietumi uzņems bēgļus no Latvijas, sūtīs segas un humāno palīdzību.

Palīdzēs kā var, jo iedarbināsies taču 5. pants.

usaexperc 25.marts 2018 17:04
0 0 Atbildēt

Sekas sliktas ir tikai Ukrainai. Melnās jūra nogriezta, ogles atņemtas, gāzes nav. Ja jau iznākums bija skaidrs, nah nevarēja ar labu to Krimu atdot? Nebūtu tik daudz līķu un varbūt pat draugos paliktu. Mēs Latviju divreiz atdevām bez cīņas. Pirmajā reizē Ulmanis, otreiz Krasts.

Bradypus 25.marts 2018 19:44
0 0 Atbildēt

CIk tad Krimā to līķu? Necik... Būsi sajaucis ar Doņecku un Lugansku, kas nebija plānotas, bet vietējie revolucionāri pārprata labi izplānoto politisko manevru Krimā un uzsāka kariņu, iegāžot visus plānotājus.

Pļurkt 25.marts 2018 20:11
3 0 Atbildēt

Krimā pašaudīšanās bija, tos pāris līķus un čupiņu ar ievainotajiem slēpa kā valsts noslēpumu Nr1.

Nevis vietējie uzsāka kariņu, bet bija ieplānots nošķērēt visu dienviddaļu klāt paķerot arī Harkovu ar tās milzīgo kara rūpniecību, aizsākot visu kā "neapmierināto" etnisko krieviņu buntu.

Harkovā un it īpaši Odesā visiem šiem aizsācējiem tika ierādīta viņu īstā vieta. Tā kā no nesanāca pievākt 1/2 Ukrainas, bet tikai 2 apgabalus + sašūpot vēl vienu, tad visa tā ambrāža apsīka. Tik vien izdarīja kā ar "humānā" konvoja palīdzību ved iekšā ieročus un munīciju, bet izved militāro rūpnīcu iekārtas, bez kurām krievs vispār nekādu tehniku ražot nevar!! Nekādu.... izņemot plikus kalašņikovus, pistoles un granātas.

viencexperc 25.marts 2018 14:07
0 0 Atbildēt

Un vienīgie kas plātās, tie ir Krievi ar saviem mītiskajiem projektiem.

Reiz turki notrieca krievu bumbvedēju. Krievi sāka raudāt. Saprata, ka pat ja Turcija nebūtu NATO, viņus varētu uzvarēt tikai ar kodolieročiem, pie nosacījuma, ka ja Turki nedos triecienu pirmie. Nu labi. Lai kaut ka paplātītos, atsūtīja uz Sīriju savus S-400 ( kas būtībā ir S-300, bet ar Krievu detaļām, jo S-300 ir daudz Ukraiņu un Rietumvalstu komponentes). Bet paši nezin kāpēc arī pabaidījās lidot pa Turcijas teritoriju. Pat vēl vairāk - Izraēla ( kas nav NATO) sabombardēja Krievu sargāto Damasku, neviens S-400 pat nenostrādāja. Viss ko Krievi izdarīja - tas bija publiska raudāšana Televīzijā.

Palaidniex 25.marts 2018 17:53
0 1 Atbildēt

Par tēmu runājot - aizvakar viens pilsonis pamanījās, brīdī, kad visi jau apstājās laist kolonnu, izlekt uz ceļa no blakus teritorijas un šķēsot kolonnai ceļu, kura tuvojas izbrauktuvei no labās puses.

Nu kur šitāda nepacietība?

Eriks_Grigis 26.marts 2018 12:00
0 1 Atbildēt

Otrajam zīmējumam teksts maldina!

Lai attēlotajā situācijā turpinātu braukt, sadalošai joslai, kas atdala brauktuves, ir jābūt konstruktīvi izveidotai.

Ja sadalošā josla ir noteikta tikai ar ceļa horizontālajiem apzīmējumiem, tad braukšana jāpārtrauc!

Bradypus 26.marts 2018 20:54
1 0 Atbildēt

Un no šīs vietas lūdzu sīkāk - ar atsauci uz konkrētiem normatīvajiem aktiem, kas definē "konstruktīvi izveidotu" tā, ka CHA tajā neietilpst.

teleskops 28.marts 2018 8:59
0 0 Atbildēt

Īstais laiks kad pārvietot smago kara tehniku pa valsts brūkošajiem ceļiem.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

No 84 100 eiro: Porsche pastāsta par jauno Macan

Vācijas sportisko luksusa automobiļu ražotājs atklājis informāciju par jauno Macan, kas tagad būs pieejams kā pilnībā elektrisks transportlīdzeklis, divās divmotoru pilnpiedziņas versijās. Lasīt vairāk

 

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 11

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO) 1

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 24

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti