Apkures kompensācijas: gāzei un centrālapkurei būs atlaides (+ VIDEO) 11

 
LTV Ziņu dienests | 8.augusts 2022 21:35

Krietni vienkāršāka kompensācijas saņemšana būs centrālapkures lietotājiem, kā arī tām mājsaimniecībām, kas savus mājokļus apkurina ar gāzi – viņiem atbalsts tiks noformēts kā automātiska atlaida pie ikmēneša rēķina. Taču atlaidi saņems ne katrs lietotājs.

 
Visi komentāri
 
CP 9.augusts 2022 9:05
2 2 Atbildēt

Varbūt būšot kompensācijas arī vadītajiem ar īpašajām vajadzībām, kuri nespēs braukt, ievērojot atļauto ātrumu un jau tagad ceļ lielu traci par sodiem, kas tiem tiks piespriesti.

Opis 9.augusts 2022 9:47
1 0 Atbildēt

Viennozīmīgi vajag sodu atbalstu un jāpārliek izmaksas solidāri uz gājējiem un pedāļu minējiem, jo mēs taču esam solidāra sabiedrība! Ja jau ātruma pārsniedzējam jāatbalsta blēžus, kas pērk malku bez izcelsmes dokumentiem un čeka, tad šoferiem vismaz būs oficiāls rēķins!

Ome 9.augusts 2022 10:22
0 1 Atbildēt

Nuja, gājēji pārsniedz ātrumu, nedodot iespēju vadītājiem tos nobraukt! To tik vecuma plānprātībā var izdomāt, vai ne, Opi?

Opis 9.augusts 2022 11:48
1 0 Atbildēt

Piedošanu, Ome atkal nav tableti iedzērusi, viņai atkal ātrums pie visa vainīgs!

Ome 9.augusts 2022 12:45
0 1 Atbildēt

Ak tu, vecais kārumniek, kā nedodu tev tā tu kļūsti dulls un meklē sev nodarbi! Tagad esi uzmeties par auto lietu sapratēju, kaut pēdējo reizi brauci ar auto kā pasažieris pirms 20 gadiem un tā pati reize bija mājup no Strenci! Būs jau šovakar tev jāiedod pabakāt rāceni, citādi nebūs nekādā jēgā

Jūrmalnieks 9.augusts 2022 10:28
0 0 Atbildēt

Fiksi sametu uz kalkulatora un secināju, ka atbalsts ir vienāds ar PVN sadaļu rēķinā! Kāpēc tad nevarēja gāzei noteikt 0% PVN likmi apkures sezonā?

Rēcīgi, ka PVN sadaļa šī gada jūlija rēķinā ir tieši tik pat liela kā pagājušā gada jūnija rēķins ar visu PVN!

Jumu 9.augusts 2022 10:32
0 1 Atbildēt

Naudas drukāšana ir primitīvs un pārbaudīts veids kā sagraut valstu ekonomiku, novest uz nulli cilvēku un uzņēmumu uzkrājumus, radīt valstī konfliktsituācijas.

Ja kādas valstis savā starpā ir konfliktā (var būt ne tikai kara bet arī ekonomiskā), mēğina pretējo pusi piegrūst ar banknotēm, kuru vērtība strauji krītas, tas ir no seniem laikiem.

Šeit izskatās, ka Briselē pie teikšanas ir tikuši vai nu amerikosi, vai briti, kuri paši ir izmukuši no tās draudzīgās eirosaimes. Evrika vērtības krišanās ir izdevīga kā vieniem tā otriem (krieviem arī).

wons 9.augusts 2022 14:23
0 0 Atbildēt

Super ! Valdība dotēs lielo privātmāju, piļu īpašniekus ! Atmaksāsim to mēs visi no saviem nodokļiem. Saprastu maznodrošinātajiem vajag palīdzību, bet kas te notiek, tas ir traki.

Opis 9.augusts 2022 15:30
0 0 Atbildēt

Un ķipa mazajās privātmājās nav apkures? Kad dotē lauku mājām malku , kas atvesta no sava meža, tad ir ok, bet ja gāzi padotē kādam, tad lauķiem sākas lielā bimba?

Tā dotācija ir akurāt PVN apmērā, tā kā neraudi. Malaku tāpat visi bez čeka pērk un PVN nemaksā, tā ka'neredzu jēgu atbalstīt tieši nelegālo malkas biznesu, kas nemaksā nodokļus.

qwerty 10.augusts 2022 9:43
0 0 Atbildēt

Wons - Papēti kārtīgi pirms bļausties. Tur ir minēti kaut kādi griesti mWh. Attiecīgi pils daļu kurinās paši par saviem līdzekļiem.

Shiirs 11.augusts 2022 12:44
0 0 Atbildēt

Ja es ljaushu kaiminam mani dirsaaa p1st,vai par to pienaakas kaada kompensaacija?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 4

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 

Nissan modernizējis krosoveru Qashqai (+ FOTO) 7

Pēc trim gadiem apritē, modernizāciju piedzīvojis viens no Nissan kompaktās klases modeļiem - krosovers Qashqai. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 5

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 21

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti