Sankcijām Krievijas naftai neparedz strauju ietekmi (+ VIDEO) 6

 

Foto: Ekrānbilde no Youtube.com

LTV Ziņu dienests | 31.oktobris 2022 10:52

Decembra sākumā spēkā stāsies viens no būtiskākajiem rietumvalstu soļiem Krievijas ekonomikas slāpēšanai. Eiropas Savienība ieviesīs naftas embargo pret Krieviju, savukārt G7 valstis noteiks Krievijas naftai cenas griestus, paredzams, aptuveni 60 dolāru par barelu apmērā.

Sankcijas naftai ir būtiskas, jo nafta ir nozīmīgākais Krievijas ienākumu avots. Tomēr cenu griestu un embargo ietekmi ir grūti prognozēt, un pastāv bažas, ka Krievija spēs rietumu pircējus aizstāt ar citiem klientiem. Kāda būs jauno sankciju ietekme?

 
Visi komentāri
 
Ahtung 31.oktobris 2022 23:37
4 4 Atbildēt

Jā, tieši 8. sankciju pakotne apturēs Putinu. Ja neviena iepriekšējā nevarēja, tad šoreiz toč, Putins nobīsies, apbīžosies un aizies pensijā.

Tikai nez kāpēc, par katru jauno sankciju pakotni ir jāmaksā parastajiem cilvēkiem - strādniekiem, pensionāriem utt.

Gribētos uzprasīt tiem, kuri guļ aizmugurējā sēdeklī kamēr viņus ved no Saeimas uz mājām Baltezerā un Jūrmalā - jūs tiešām domājiet, ka atteikšanās no gāzes vienā mazajā valstī apturēs karu? Vai varētu lūdzu nosaukt vismaz vienu sankciju gadījumu, kad tas ir ietekmējis Putinu, nevis cilvēkus tepat Latvijā?

“Mums ir jāsolidarizējas”. Tā jūs sauciet cilvēku ar 200 Eiro pensiju aplaupīšanu? Bet kā ir ar elektrības un naftas kompānijām, kuru peļņa ir pieckāršojusies? Kāpēc negribiet pameklēt tur savu “solidaritāti”?

Kakariņš 31.oktobris 2022 23:38
1 2 Atbildēt

Patrioti tagad ir aizņemti ir pieminekļu apkakāšanu Ložmetējkalnā un kāpu apganīšanu

Trollim 1.novembris 2022 10:10
3 0 Atbildēt

Kapi un kāpas nav viens un tas pats, tas pirmkārt, otrkārt - ja Ukraina neapturēs "atbrīvotājus" un tie pēc Putina plāna ieradīsies LV, tad kapos gulēsi arī tu, ne tikai tie, kurus tev labpatiktos tur redzēt.

felix65 1.novembris 2022 6:06
5 3 Atbildēt

Viņš neapvainosies un neaizies pensijā, jo varas zaudēšana putļeram nozīmē tūlītēju nāvi. Nejautā tiem, kurus ved uz Baltezeru. Pajautā tiem, kuriem uz galvas krīt orku raķetes. Liela valsts, maza... lielas lietas vienmēr sākas ar mazumiņu. Labāk lai rašisti nosprāgst Ukrainā un mēs visiem spēkiem ukraiņiem palīdzam, nekā "Buča" atnāk šurp. Tad Tev pašam būs lielas izredzes tikt atrastam kādā grāvī ar aiz muguras sasietām rokām un lodi pakausī.

Kanibaals 1.novembris 2022 17:25
1 1 Atbildēt

Latvija ir daļa no ES un tā nav maza. To ka krievu lētā gāze mums dārgi maksās teicu jau sen nu tas piepildijās. Protams vislabāk būtu nevis sankcijas, bet nodzīt naftas produktiem cenu lejā tad arī beigtos Putina režīms.

222 1.novembris 2022 7:56
4 3 Atbildēt

Redz - karš apturēts nav, bet krievu agresors ir apstādināts , iestrēdzis Ukrainas, Eiropas pašos austrumos. krievu agresors nav ne visā Ukrainā un nav arī dažās citās Eiropas valstīs, kas bija krievu pasaules agresijas plānā nākošās. Sankcijas strādā. Bet krievija ir liela un ar lielām rezervēm.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atsaukums 12 tūkstošiem Kia EV9 1

Dienvidkorejas autoražotājs Kia atsauks gandrīz divpadsmit ar pusi tūkstošu elektrisko EV9 krosoveru, lai novērstu problēmas ar attālinātās parkošanās palīgsistēmu. Lasīt vairāk

 

Jauni motori BMW 5. sērijas Touring un versija, kas maksās mazāk par 60 000 eiro 2

BMW papildinājis 5.sērijas Touring universāla motoru klāstu ar jaunām izvēlēm, kas pircējiem kļūs pieejamas no šī gada novembra. Lasīt vairāk

 

Skaņu signālu Audi vadītājs uztver kā vērsis sarkanu lupatu (+ VIDEO) 8

No apraksta noprotams, ka video autors ar skaņu signālu brīdina Audi vadītāju, kurš atpakaļgaitā izbrauc no pagalma. Pēdējais to uztver kā "vērsis sarkanu lupatu" un metas video autoram pakaļ. Lasīt vairāk

 

BYD piesaka 1200 Zs jaudīgo Yangwang U8 Parīzes autoizstādei (+ VIDEO) 2

Ķīnas autobūves koncerns BYD gatavojas Parīzes autoizstādei, kas durvis ver 14. oktobrī. Jaunumu skaitā arī luksuss klases apvidus auto Yangwang U8, kas pirmizrādi Ķīnā svinēja 2023. gada novembrī. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti