Baltijas valstīs degvielas cenas palielinās 3

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 22.janvāris 2023 10:38

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās palielinājās degvielas cenas, izņemot benzīna cenu Viļņā, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena palielinājās par 1,8% - līdz 1,654 eiro, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 2,3% - attiecīgi līdz 1,754 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena samazinājās par 0,7% un maksāja 1,509 eiro par litru, bet dīzeļdegviela maksāja 1,699 eiro par litru, kas ir par 1,2% vairāk nekā pirms nedēļas.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena kāpa par 2,3% - līdz 1,759 eiro par litru, arī dīzeļdegvielas cena palielinājās par 2,3%, sasniedzot 1,789 eiro par litru.

Autogāzes cenas Rīgā un Viļņā nedēļas laikā saglabājās stabilas un maksāja attiecīgi 0,835 eiro un 0,722 eiro par litru. Vienlaikus Tallinā autogāze palika dārgāka, cenai palielinoties par 2,6% - līdz 0,8 eiro par litru.

 

 
Visi komentāri
 
650 22.janvāris 2023 22:20
1 0 Atbildēt

Nujanu ja.Nu jā jā.Cena kāpa Debesīs.Tad tieši Tāpēc atsevišķi degošās vielas pircēji (Lo..) šonedēļ savās viedajās ierīcēs saņēma šo ziņojumu/Par! (20.01. norēķinies ar N karti privātpersonām un saņem atlaidi 10 centi/ litrā!)

m 23.janvāris 2023 10:57
5 1 Atbildēt

Palielinās vai samazinās...to mēs tāpat redzam.

Iemeslu, iemeslu...par to šajos rakstos ne vārda...

Vai ir kāds pamats kāpumam, vai tieši pretēji...pamata nav, bet cenas pieaug.

Dotajā veidolā diezgan bezjēdzīgs raksts...

Gog 23.janvāris 2023 16:55
3 1 Atbildēt

Melotības un NA fāni - ejiet ...irst! Nopietni - ar saviem rēkiniem, vārda brīvību un naida kurināsanu eijet ...irst!!!!!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

No 10 līdz 80 procentiem 10 minūtēs: Polestar testē super ātru uzlādi 1

Inženieriem izdevies atrast risinājumu īpaši ātram uzlādes procesam, kas ievērojami samazinās laiku, kas šobrīd jāpatērē gaidot kamēr uzlādēsies jūsu elektroautomobiļa akumulators tālākajam ceļam. Lasīt vairāk

 

Gaisa pilis vai reāls plāns? - EM izvirzījusi mērķi līdz 2035.gadam Latvijas IKP palielināt līdz 83 miljardiem eiro

Ekonomikas ministrija (EM) ir izvirzījusi mērķi līdz 2035.gadam panākt, lai Latvijas IKP sasniegtu 83 miljardus eiro, teikts Ekonomikas ministrijas (EM) izstrādātajā informatīvajā ziņojumā par Latvijas ekonomikas attīstību, ko otrdien konceptuāli skata valdībā. Lasīt vairāk

 

Prezentēts Zeekr Mix – minivens ar neparastu salonu 6

Ķīnas autoražotājs Zeekr Pekinas autoizstādē iepazīstinājis ar minivenu Mix – ģimenes transportlīdzekli, kam piemīt plašas salona transformēšanas iespējas. Lasīt vairāk

 

Aizsardzības ministrija izdod jaunu bukleta “Kā rīkoties krīzes gadījumā” redakciju

Aizsardzības ministrija informē, ka ziņu portāla “Sargs.lv” sadaļā “72 stundas” ir pieejama bukleta “Kā rīkoties krīzes gadījumā” jaunā redakcija, kas ir papildināta ar sadaļām par krājumu veidošanu, rīcības plānu sagatavošanu ģimenēm, kā arī citu svarīgu un noderīgu informāciju. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti