Neste Oil ziedo Bērnu slimnīcas fondam 20 000 eiro

 
Neste Latvija | 3.decembris 2013 15:47

“Neste Oil” iesaistās Bērnu slimnīcas fonda labdarības akcijā “Saulainās dienas”, ziedojot Hematoonkoloģijas nodaļas rekonstrukcijai 20 000 eiro. Tādējādi sperts vēl viens būtisks solis ceļā uz iespēju mazajiem Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas Hematoonkoloģijas nodaļas pacientiem ārstēties mūsdienīgās un atveseļošanās procesam piemērotās telpās.

Arttu Airiainen, SIA “Neste Latvija”  valdes priekšsēdētājs: “Esam patiesi priecīgi, ka “Neste Latvija” ziedojums tuvina mazos Bērnu slimnīcas Hematoonkoloģijas nodaļas pacientus iespējai ārstēties mūsdienīgās telpās. Patīkama apkārtējā vide un mājīguma sajūta ārstēšanās laikā palīdzēs bērniem justies labāk, savukārt pozitīvas emocijas veicina atveseļošanos. Īpašu paldies sakām visiem saviem klientiem, jo tieši kopējā sadarbība ir devusi mums iespēju palīdzēt bērniem.”

Liene Dambiņa, nodibinājuma Bērnu slimnīcas fonds vadītāja: ““Neste Latvija” Bērnu slimnīcu atbalsta jau trešo gadu, sarūpējot dažādas mazajiem pacientiem nepieciešamas lietas, kas atvieglo viņu uzturēšanos slimnīcā. Iesaistīšanās labdarības akcijā “Saulainas dienas” ir “Neste Latvija” iniciatīva, sekojot līdzi akcijas norisei, izprotot Hematoonkoloģijas nodaļas situāciju, un nolemjot nepalikt malā un sniegt arī savu palīdzību. Sirsnīgs paldies par ziedojumu, kas ir liels un svarīgs solis pretim mērķim!”

Fotogrāfijā no kreisās: Arttu Airiainen, SIA “Neste Latvija” valdes priekšsēdētājs, Liene Dambiņa, nodibinājuma Bērnu slimnīcas fonds vadītāja un Armands Beiziķis, SIA “Neste Latvija” valdes loceklis, mazumtirdzniecības vadītājs. Foto: Publicitātes attēls

Šobrīd Onkoloģijas nodaļas remontam jau ir saziedoti vairāk kā 300 tūkstoši latu, Veselības ministrija ir piešķīrusi vēl 185 tūkstošus, tomēr nepieciešami vēl gandrīz 200 000 latu. Bērnu slimnīcas Onkoloģijas nodaļa ir vienīgā vieta Latvijā, kur ārstē bērnus ar onkoloģiskām saslimšanām, un šāda diagnoze tiek noteikta aptuveni 45 – 50 bērniem gadā. Bērniem nodaļā jāatrodas ilgstoši – no diviem līdz pat 6 mēnešiem un vairākiem gadiem, tāpēc ir būtiski, lai telpas atbilstu mūsdienu vajadzībām. Šobrīd telpās ir slikta ventilācija, turklāt nav iespējams atvērt logus, sienās aug pelējuma sēne un uz nodaļu ir tikai 2 vannas istabas, tāpēc mazajiem pacientiem jāstāv rindās, turklāt uz procedūrām bērniem jādodas pa āru jebkādos laikapstākļos.

Par “Neste Oil”

“Neste Oil” ir Somijas naftas pārstrādes un mārketinga uzņēmums ar vairāk kā 60 gadu pieredzi. “Neste Oil” darbība ir vērsta uz augstākās kvalitātes produktu ar samazinātu emisiju daudzumu ražošanu un tirdzniecību. Uzņēmums piedāvā visus galvenos naftas pārstrādes produktus un ir pasaulē vadošais alternatīvās degvielas piegādātājs. Uzņēmums kotējas Somijas akciju biržā. 50.1% akciju turētājs ir Somijas valsts. 

Par SIA “Neste Latvija”

SIA “Neste Latvija” ir “Neste Oil” korporācijas meitas uzņēmums, kas Latvijā strādā jau 21 gadu. SIA “Neste Latvija” ir viens no mūsdienīgu degvielas tirdzniecības standartu aizsācējiem Latvijā. Uzņēmums nodarbojas ar “Neste Oil” ražotās degvielas mazumtirdzniecību, degvielas un šķīdinātāju vairumtirdzniecību, kā arī naftas produktu uzglabāšanu un pārkraušanu Rīgas terminālī. Kopš darbības uzsākšanas uzņēmums Latvijā ir investējis vairāk kā 40 miljonus latu. “Neste Oil” DUS tīklu Latvijā veido 57 stacijas visā valstī.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 7

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti