Neste Oil sāk piedāvāt jaunu degvielu – Neste Futura 7

 
Neste Oil | 2.aprīlis 2014 12:03

No šodienas visās Neste Oil degvielas uzpildes stacijās Latvijā tiks piedāvāta jauna degviela – Neste Futura. Neste Futura ir augstas kvalitātes degvielas no Somijas un rūpīgi pārbaudītas piedevas savienojums, kas nodrošina mazāku degvielas patēriņu, labāku dzinēja darbību un ilgāku dzinēja mūžu. Futura degvielas nostiprinās Neste Oil pozīcijas inovatīvu un tīrāku degvielu tirgū.

Foto: Publicitātes foto

“Pēc rūpīgas pētniecības laboratorijas apstākļos un lauka pētījumos, mēs esam gandarīti prezentēt Neste Futura. Neste Futura turpmāk būs mūsu vadošais zīmols un kvalitatīvas degvielas tirgus līderis Baltijas valstīs un Krievijā,” skaidro Panu Kopra, Neste Oil viceprezidents mazumtirdzniecības jautājumos. “Neste Futura ir augstākās klases degvielas, kas ļaus mums turpināt diferencēt Neste Oil kā augstas kvalitātes produktu piegādātāju. Neste Futura degvielas ir piemērotas visa veida automašīnām. Tās ļauj uzturēt dzinējus tīrākus, kas rezultējas mazākā degvielas patēriņā, labākā dzinēja darbībā un ilgākā dzinēja mūžā. Mūsdienu dzinējiem ir arvien augstākas prasības pret degvielu, un Neste Oil premium kvalitātes produkti ir radīti, lai pilnībā atbilstu šīm prasībām.”

“No šodienas Neste Futura būs pieejama ikvienā Neste Oil stacijā Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Krievijā. Piedāvāt uzlabotu degvielu ar labākām ekspluatācijas un attīrošām īpašībām par cenu, kas nepārsniedz līdzšinējās Neste Oil degvielas cenu, ir stratēģisks Neste Oil solis,” turpina Panu Kopra.

Neste Futura degvielas satur piedevas, kas ļauj uzturēt benzīna un dīzeļa dzinējus tīrākus. Tas ir galvenais priekšnoteikums, lai nodrošinātu mazāku degvielas patēriņu, labāku dzinēja darbību un ilgāku dzinēja mūžu.

Tāpat kā līdz šim, arī Neste Futura tiks piegādāta no “Neste Oil” rūpnīcas Porvo, Somijā, kas ir viena no Eiropas modernākajām naftas pārstrādes rupnīcām.

Neste Oil degvielas uzpildes stacijās Latvijā 95. un 98.markas benzīnu turpmāk pārdos ar nosaukumu Neste Futura 95 un Neste Futura 98 attiecīgi, savukārt dīzeļdegvielu – ar nosaukumu Neste Futura dīzeļdegviela.

“Neste Futura benzīns novērš degvielas padeves sistēmas aizsērējumu un nogulsnējumus uz ieplūdes vārstiem, uztur degvielas padevi vienmērīgu un dzinēja jaudu – stabilu, kas palīdz samazināt degvielas patēriņu, uzlabot dzinēja darbību un paildzināt tā mūžu, lietojot Neste Futura benzīnu regulāri,” papildina Kalle Lehto, Neste Oil pētnieks, izpētes un attīstības daļa.

“Neste Futura dīzeļdegviela nepieļauj degvielas padeves sistēmas aizsērējumu, uztur dīzeļdegvielas padevi vienmērīgu un dzinēja jaudu – stabilu, kas palīdz samazināt degvielas patēriņu, uzlabot dzinēja darbību un paildzināt tā mūžu, lietojot Neste Futura dīzeļdegvielu regulāri. Tāpat Neste Futura dīzeļdegvielas sastāvā ir pretrūsas sastāvdaļa, kas aizsargā degvielas sistēmu no rūsas, un putošanās samazinoša sastāvdaļa, kas padara degvielas uzpildi ātrāku un drošāku,” turpina Kalle Lehto.

 
Visi komentāri
 
. 2.aprīlis 2014 21:13
0 1 Atbildēt

Nekas vairāk kā mārketings, tāpat kā statoilam ar miles, atšķirības nekādas

jocīgi 3.aprīlis 2014 8:54
0 0 Atbildēt

agrāk jau arī neste kaut kādu tur futuru piedāvāja, nez kāpēc tad pārtrauca? tāpat kā statoils kruto ultimu, kura taupīja līdz 5% degvielas, nez kāpēc tagad nomainīja ne uz tik kruto miles, kura ietaupa vairs tikai līdz 3% degvielas

toties 3.aprīlis 2014 9:02
2 2 Atbildēt

ar vienāda daudzuma lukoil zupu bez taupošo garšvielu piedevām, kura tātad vispār neko neietaupa, parasti gan izdodas nobraukt vairāk nekā ar nestes un statoila visādām tur zupu taupošajām garšvielām, vienīgi uzrāvienā gan lukoil vēl atpaliek no nestes un statoil

aha 3.aprīlis 2014 20:02
1 0 Atbildēt

A kur tu pērc lukoil degvielu bez piedevām ? Kaut kur Krievijā vai Polijā? Lukoil LV no 2008 gada tirgo ar piedevām...

Jaukais 18.aprīlis 2014 17:25
0 1 Atbildēt

Bla, bla, bla, mārketinga bla, bla, realitātē, neviens neko nejutīs...kā tas autto ripja, tā ripos...

Fufelis tas viss ir...

me 26.aprīlis 2014 16:33
0 0 Atbildēt

galvenais ka paši tam ticat :))

10% no degvielas LV ir krievu Lukoil, pārējā nāk no Mažaiķu lielā katla... Neste Futura droši vien ir laba lieta, tik to var dabūt Somijā u.c. Latvijā labākajā gadījumā ir tik nosaukums :(

Neste Latvijā 1.jūnijs 2014 10:19
3 0 Atbildēt

Labdien!

Dīzeļdegviela Nestes benzīntankos, sarkanīgi brūnā krāsā!

Nepatīkams pārsteigums, iebraucot no Somijas, kur degviela Nestes uzpildes stacijās tiek tirgota bez piejaukumiem! Ir D.degvielai atbilstošā krāsā! Ar šo degvielu,NESTE Futura, kas tika uzpildīta Somijā, automašīnas motors strādā nevainojami! Arī Igaunija tirgo NESTE Futura ar degvielai atbilstošu krāsu! Bet Latvijas Nestes benzīntankos, jau degvielas ķīmiskais sastāvs tiek izkropļots! Arī uz automašīnas dzinēja darbību tas nekavējoši atsaucas! Ja pa Somijas kalniem ar viņu degvielu auto tērē to pašu skaitu litrus degvielas ko ar Latvijas Nestes Futura degvielu, bez slodzes ceļu apstākļos, tad ir vērts aizdomāties!

Protams, diez vai mēs šeit varam kaut ko mainīt, jo kāds Latvijas ministrs,kam pieder rapša audzētavas un eļļas spiestuves,sen jau ar likumu ir nodrošinājis savam biznesam noietu! Un ja pat milzīgam, Somijas naftas un degvielas ražotājam,ir jāpakļaujas kādam Latvijas uzņēmējam,ļaujot viņu degvielu uzmaisīt un pārveidot par nesaprotamām samazgām, tad varat iedomāties,cik lielos apmēros valstī valda KĀDS.....!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti