Viļņā un Tallinā sarūk degvielas cenas, Rīgā aug 20

 
Nozare.lv | 31.marts 2018 12:01

Gan Viļņā, gan Tallinā aizvadītajā darba nedēļā degvielas cenas nedaudz samazinājušās, kamēr Rīgā tās ir pieaugušas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā piektdienā dārgākais 95.markas benzīns bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Arī augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena "Circle K" degvielas uzpildes stacijās šajā nedēļā pieaugusi par 4,1% - līdz attiecīgi 1,262 eiro un 1,174 eiro par litru.

 

Tikmēr Viļņā 95.markas benzīna cena "Circle K" degvielas uzpildes stacijās arī šonedēļ samazinājās par 0,1% - līdz 1,198 eiro. Tāpat dīzeļdegvielas cena šonedēļ kritusies par 0,1% un piektdien bija 1,129 eiro par litru.

Savukārt Tallinā šajā nedēļā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena kritās par 0,2% un bija 1,295 eiro par litru. Dīzeļdegvielas cena šajā piektdienā maksāja 1,275 eiro par litru, kas ir par 0,6% mazāk nekā nedēļu iepriekš.

Autogāzes cena arī šajā nedēļā nav mainījusies Tallinā, kur tā maksāja 0,649 eiro par litru. Viļņā autogāzes cena saruka par 0,2% - līdz 0,55 eiro par litru, bet Rīgā piedzīvots kāpums par 4% - līdz 0,525 eiro par litru.

 
20 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
taaneko 2.aprīlis 2018 10:14
14 1 Atbildēt

Re, lieliski. Ceļi ir, nodoklis nav. Un otrādi. Ceļi nav, nodoklis ir. Kad pie mums parādīsies ceļi- nodoklis pazudīs. Tapēc arī ceļus netaisa, lai saglabātu iespēju iekasēt nodokli.

Jānis 31.marts 2018 13:12
12 7 Atbildēt

Latvijā ir degvielas monopols,nav konkurences,tapēc ir jo lielāks pieprasījums jo lielāka cena.Ja būtu konkurence tad cena noskrietu leijā uz 30-60 centi litrā!

kkk 31.marts 2018 13:59
12 3 Atbildēt

"...cena noskrietu leijā uz 30-60 centi litrā!"

Pilnīgi bezjēdzīga doma. Uzreiz redzams, ka nav saprašanas par to, kā veidojas degvielas cenas. Pirms atvert muti, jāzin par ko runā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti