Circle K pastiprina drošības pasākumus visā DUS tīklā (+ FOTO) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Circle K | 18.marts 2020 13:58

Reaģējot uz valstī ieviesto ārkārtas stāvokli saistībā ar koronavīrusu Covid-19, visā Circle K Latvia tīklā tiek ieviesti papildu drošības pasākumi

Tiek pastiprināta virsmu dezinfekcija, gatavo ēdienu pārdošana tikai iepakojumā, aizsargstikli, kas norobežo pārdevējus no pircējiem, norobežojumi 2 metru distances ievērošanai pie kases, bet lidostas “Rīga” un valsts robežas tuvumā esošajās DUS tiek ierobežots vienlaikus veikalā esošo cilvēku skaits. Šobrīd visas DUS strādā ierastajā režīmā, nodrošinot pakalpojumu un produktu pieejamību.

“Katru dienu rūpējamies, lai mūsu klientu ikdienu padarītu ērtāku gan darba steigā, gan ceļā uz mājām pie saviem tuvākajiem. Šajā laikā vēl vairāk nekā citkārt mūsu uzdevums ir nodrošināt nevainojamu servisu un tīrību, kas garantētu mūsu darbinieku un klientu drošību un veselību. Rūpīgi sekojam jaunākajai informācijai, ko sniedz pasaules un vietējās veselības un varas iestādes, un ievērojam visus noteiktos piesardzības pasākumus gan Circle K birojā, gan DUS tīklā visā Latvijā,” situāciju komentē Circle K Latvia izpilddirektore Gunta Jēkabsone.

Drošības pasākumi

Visās Circle K DUS kases zona tiek norobežota, lai tiktu ievērota vismaz 2 metru distance, un tiek ieviesti arī plastikāta vairogi (aizsargstikli), kas norobežo pircējus no pārdevēja. Uz laiku DUS tiek slēgtas atpūtas zonas.

Šajās dienās, kad Latvijā no ārzemēm atgriežas daudzi valstspiederīgie, tajās Circle K stacijās, kas atrodas lidostas “Rīga” un valsts robežas šķērsošanas vietu tuvumā, tiek stingri ierobežots vienlaicīgi veikalā esošo pircēju skaits.

Lai izvairītos no kontakta ar citiem cilvēkiem, DUS klienti ir aicināti samaksu par degvielu un auto mazgāšanu veikt ārā esošajos apmaksas aparātos, nevis norēķināties pie kases.

Ievērojot pārtikas drošību, uz vietas gatavotie ēdieni tiek gatavoti uz rūpīgi dezinficētām virsmām. Visi gatavie ēdieni, ieskaitot smalkmaizītes, tiek pārdoti tikai iepakojumā. 

No kafijas, svaigi spiestās sulas un zupu pagatavošanas zonas ir noņemti vienreizlietojamie trauki un piederumi, kas pārvietoti nošķirti kases zonā, kā arī šobrīd nav pieejamas kafijas koplietošanas piedevas – sīrupi, izlejamie pieni, putukrējums, beramais kanēlis un šokolāde. Klienti tiek aicināti kafiju un citus karstos dzērienus uzpildīt savās termokrūzēs – tas ir gan drošāk, gan lētāk.

Visā DUS teritorijā un veikalā ir izvietota informācija par drošības pasākumu ievērošanu un personīgo higiēnu.

Pastiprinātas sanitārās un higiēnas normas

Visi Circle K darbinieki ir apmācīti un ievēro augstākās sanitārās un higiēnas prasības, kas paredz regulāru roku mazgāšanu un dezinfekciju un aizsargcimdu lietošanu.

Papildus noteiktajām higiēnas un sanitārajām normām, DUS teritorijā un veikalā tiek veikta pastiprināta telpu un virsmu dezinfekcija, īpaši vēršot uzmanību biežākajām kontaktvirsmām – kases zonai, bankas norēķinu aparātiem, veikalu plauktiem, ledusskapjiem un labierīcībām.

Klientiem pie degvielas uzpildes sūkņiem ir pieejami vienreizlietojamie cimdi degvielas uzpildei un visos veikalos ir nodrošināti roku dezinfekcijas līdzekļi.

“Rūpīgi sekojam līdzi mūsu darbinieku veselībai un regulāri informējam par aktualitātēm saistībā ar katra atbildīgu rīcību attiecībā pret savu un tuvinieku veselību. Ja kāds ir atgriezies no Covid-19 skartajām teritorijām vai ir bijis kontaktā ar infekcijas slimnieku, obligāta ir 14 dienu karantīna. Ja darbinieki jūtas neveseli, viņi darbavietu apmeklēt nedrīkst,” komentē Gunta Jēkabsone.

Produktu pieejamība

Lai arī situācija ir ļoti mainīga, šobrīd visas Circle K degvielas uzpildes stacijas strādā ierastajā režīmā un nodrošina produktu un pakalpojumu pieejamību.

“Esam gatavi dažādiem notikumu attīstības scenārijiem. Uzturam aktīvu komunikāciju ar mūsu piegādātājiem un šobrīd varam teikt, ka produktu iztrūkums nav gaidāms, tāpēc aicinām klientus iepirkties racionāli,” iedzīvotājus necelt paniku aicina Gunta Jēkabsone.

Pateicībā par operatīvo dienestu darbinieku pašaizliedzīgo darbu šajā saspringtajā laikā, Circle K DUS visā Latvijā līdz 14. aprīlim nodrošina bezmaksas kafiju vai citu karsto dzērienu visiem Neatliekamās medicīniskās palīdzības, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, Valsts policijas, Pašvaldības policijas un Valsts robežsardzes darbiniekiem formas tērpos.

 

 
Visi komentāri
 
Conqueror 18.marts 2020 17:06
4 0 Atbildēt

Tur viss ir ar lielu uzcenojumu, nav izdevīgi pirkt

LMT 18.marts 2020 17:53
0 1 Atbildēt

Nu ja, labāk nosprāgt!

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti