Pieaugot mobilo maksājumu popularitātei, Neste Baltijā paplašina pakalpojumu klāstu 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Neste | 15.oktobris 2020 14:22

Koronovīrusa pandēmijas ietekmē cilvēki arvien biežāk sāk izmantot mobilos maksājumus un ar mobilo lietotni Neste App par degvielu līdz šim ir veikti teju 100 tūkstoši degvielas uzpildes Latvijā.

Šī mobilā aplikācija Somijas tirgū darbojas kopš 2017. gada, savukārt Latvijas iedzīvotājiem tā kļuva pieejama šogad aprīlī. Jau šomēnes Neste App sāks darboties arī Lietuvā.

Kā liecina World Payments Report pētījums, koronavīrusa pandēmijai ir būtiska vai biežāka ietekme uz izvēli izmantot telefonu kā primāro maksāšanas metodi. Visā pasaulē pieaug to cilvēku skaits, kuri par degvielas uzpildi maksā ar mobilo telefonu, šobrīd šo maksāšanas metodi izmanto biežāk nekā iepriekš. Vienlaikus pētījums arī demonstrē, ka koronavīrusa pandēmijas dēļ digitālo maksājumu kanālu izmantošana pieaugusi par 53% un ka vairāk nekā trešdaļa kredītkaršu īpašnieku pievienojuši savas kartes mobilajiem makiem.

"Maksājumu veikšanas vienkāršībai mūsdienās ir aizvien nozīmīgāka loma klientu pieredzes veidošanā. Piemēram, ar Neste App var ērti samaksāt par degvielas uzpildi, vējstiklu tīrīšanas šķidrumu uzpildi vai automašīnas mazgāšanu, neizkāpjot no automašīnas. Mobilie maksājumi starp Neste klientiem 2020. gadā kļuvuši aizvien populārāki. Lietotāju skaits janvārī-septembrī palielinājies par 117%. Citiem vārdiem sakot, lietotāju skaits salīdzinājumā ar pagājušo gadu ir dubultojies. Jau 25% no Neste App lietotāju veido igauņu un latviešu autovadītāji. Ir lieliski, ka mēs varam Baltijā paplašināt mobilo maksājumu iespējas, jo papildus maksājumu vienkāršībai šogad jo sevišķi pieaugusi drošības un higiēnas faktoru nozīmība," norāda Neste digitālās attīstības, mārketinga un pakalpojumu vadītājs Deniss Stolts (Dennis Stolt).

Savukārt Neste Latvija valdes priekšsēdētājs Armands Beiziķis uzsver, ka “pateicoties Neste degvielas uzpildes staciju automātiskās uzpildes konceptam, ir minimizēts tiešais cilvēku kontakts visās Neste degvielas uzpildes stacijās. Tas ir īpaši nozīmīgs laikā, kad ne tikai Latvijā, bet arī visā pasaulē līdz šim ierasto dzīves ritmu un ieradumus ir pamainījusi pandēmija. Mobilā aplikācija ir nākamais solis uz vēl drošāku degvielas uzpildi, savukārt maksājumu vienkāršība ir vissvarīgākais faktors, kas veicina mobilo maksājumu lietošanas pieaugumu arī pie mums”.

Neste App ir bezmaksas un tā ir pieejama latviešu, igauņu, lietuviešu, zviedru, somu un angļu valodā. Aplikācijai Latvijā var pievienot Neste privātpersonas karti, banku kredītkarti un debetkarti, kā arī Mans Rimi lojalitātes karti, lai saņemtu papildu ieguvumus. Neste turpina strādāt arī pie citu lojalitāšu karšu ietveršanu aplikācijā.

 
Visi komentāri
 
Nu 15.oktobris 2020 21:11
0 0 Atbildēt

vismaz kaut kāds risinājums, jo Neste magnetiskās kartes hroniski nestrādā. Vienīgais varbūt tāpēc arī nestrādā

cits bembists 18.oktobris 2020 20:45
0 0 Atbildēt

Es jau domāju ka neste sāks tirgot pienu un sejas maskas.Autobusos jau tirgo.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: VW T-Cross ar lielisku gaismas tehniku (+VIDEO) 7

Mazās klases krosovers Volkswagen T-Cross kopš nonākšanas tirgū 2019. gadā Baltijas valstīs pārdots vairāk nekā 5,5 tūkst. eksemplāros. Lasīt vairāk

 

Līdz 2026.gadam Rīgā plāno pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā

Līdz 2026.gadam Rīgā plānots pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā, aģentūra LETA uzzināja Rīgas domē. Lasīt vairāk

 

Mercedes EQS modernizēts; cenas nemainās, sniedzamība vairāk par 800 km (+ FOTO) 5

Mercedes-Benz modernizējis elektriskās piedziņas sedanu EQS, piestrādājis pie izskata un uzlabojis sniedzamību, taču cenu atstājis to pašu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti