Pieaug pieprasījums pēc vējstiklu šķidruma Neste uzpildes automātos 45

 

Foto: Publicitātes attēls

Neste | 12.janvāris 2022 10:37

Rūpēs par apkārtējo vidi un domājot par plastmasas patēriņa samazināšanu, arvien vairāk autovadītāju Latvijā izvēlas uzpildīt vējstiklu šķidrumu automātos, kas pieejami Neste degvielas uzpildes stacijās (DUS). 2021. gadā pieprasījums pēc vējstikla šķidruma uzpildīšanas Neste DUS salīdzinājumā ar 2020. gadu ir palielinājās par 166%.

Latvijas iedzīvotāji 2021. gadā samazināja plastmasas kannu apjomu par vairāk nekā 93 000 vienībām.

“Šie uzpildes automāti ir klientiem draudzīgi un ļoti vienkārši lietojami – autovadītāji var uzpildīt sava auto vējstikla šķidruma tvertni ar pistoli no sūkņa. Šis patiesi vienkāršais solis palīdz ierobežot plastmasas patēriņu, lai radītu zaļāku planētu ikvienam no mums. Ar katru gadu arvien vairāk Latvijas iedzīvotāju izvēlas izmantot šo pakalpojumu, tieši tādēļ mēs esam gandarīti, ka pieprasījums pēc šī pakalpojuma pērn pieauga par 166%. Arī šajā gadā mēs turpināsim attīstīt vējstiklu šķidruma automātu pieejamību vēl plašākā Neste DUS tīklā visā Latvijā, lai izvēle par tīrāku planētu ir pieejama ikvienam,” atklāj Armands Beiziķis, Neste Latvija valdes priekšsēdētājs.

Autobraucēji par vējstikla šķidrumu var norēķināties dažādos veidos – maksāšanas terminālī, izmantojot Neste karti (privātpersonu vai uzņēmumu) vai banku kartes, kā arī izmantojot Neste mobilo aplikāciju. Izdevīgākai uzpildei, Neste karšu klienti saņems atlaidi šim produktam. Neste DUS šobrīd pieejams ziemas vējstiklu tīrīšanas līdzeklis ar salizturības temperatūru līdz -21°C.

Patlaban vējstiklu šķidruma uzpildes automāti ir pieejami 53 Neste DUS un šajā gadā plānots uzstādīt vēl 8 automātus visā Latvijā.

 

 
45 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
core 13.janvāris 2022 11:10
7 0 Atbildēt

Kā man patīk tās mūžīgās msh pseidoproblēmas

MikserisStraume 12.janvāris 2022 23:09
6 1 Atbildēt

Tu esi bomzis un lohs

Nja 12.janvāris 2022 21:47
4 1 Atbildēt

Ne tev izlemt citu vietā. Negribi, ej veikalā un stāvi rindā utt. Katrs izvelas sev ērtāko veidu, kaut vai ir pa ceļam, nav rindu utt. Un citreiz veikalos tas lētais tā smird, ka labāk nebūtu pircis. Un citus saukt par lohu jo var atļauties ko tu nevari, parada tavu intelektu. Ja kāds nopēr jaunu mašīnu arī lohs, jo var tak sarūsējušu golfu paņemt.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti