Kā tas ir iespējams - vīrietim 2 reizes vienas dienas laikā sastāda protokolu par braukšanu dzērumā (+ video) 7

 
Valsts Policija | 30.marts 2017 14:05

29. martā Valsts policija saņēma informāciju no iedzīvotājiem, ka Rīgā, Dārziņu ielas rajonā pārvietojas automašīna, kuras šoferis, iespējams, ir alkohola reibumā.

Pārbaudīt minēto informāciju devās Valsts policijas Satiksmes uzraudzības un koordinācijas biroja Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieki, kuri Dārziņu ielā apturēja automašīnu Mercedes Benz. Automašīnas vadītājs izrādījās 1969. gadā dzimis vīrietis, kura izelpā alkohola koncentrācija sasniedza 2,38 promiles.

Vīrietim tika sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols pēc 149.15 panta. 4. daļas par transportlīdzekļa vadīšanu, ja izelpotā gaisa vai asins pārbaudē konstatētā alkohola koncentrācija asinīs pārsniedz 1,5 promiles, kas paredz sodīt ar administratīvo arestu no desmit līdz piecpadsmit diennaktīm, naudas sodu no tūkstoš divsimt līdz tūkstoš četrsimt Eiro un transportlīdzekļu vadīšanas tiesību atņemšanu uz četriem gadiem.

Pēc administratīvā pārkāpuma protokola sastādīšanas, pārkāpējs ar kājām devās prom, bet policijas darbinieki izsauca auto evakuatoru un pēc tā ierašanās devās prom no notikuma vietas.

Brīdī, kad auto evakuatora vadītājs veica priekšdarbus automašīnas evakuēšanai, atgriezās automašīnas vadītājs ar rezerves atslēgu komplektu, pielietojot fizisku spēku pret auto evakuatora vadītāju, iesēdās automašīnā un no notikuma vietas aizbrauca.

Pēc notikušā auto evakuatora vadītājs vēlreiz izsauca policijas darbiniekus, kuri, balstoties uz auto evakuatora vadītāja liecībām, sastādīja vīrietim vēl vienu administratīvā pārkāpuma protokolu pēc 149.15 panta. 4. daļas, kā arī pēc 149.4 panta. 1. daļas par transportlīdzekļa vadīšanu, ja nav klāt vadītāja apliecība.

Otro reizi dodoties meklēt automašīnu, policijas darbinieki sastapa 1969. gadā dzimušo vīrieti, kurš bija paspējis automašīnu novietot pie savām mājām un turpināja ceļu ar kājām.

Jāuzsver, ka minēto vadītāju policijas darbiniekiem izdevās aizturēt pateicoties iedzīvotāju vērībai, kuri, redzot aizdomīgas autovadītāja darbības, ziņoja policijai. Policija aicina iedzīvotājus nepalikt vienaldzīgiem un situācijās, kad rodas pamatotas aizdomas, ka transportlīdzekļa vadītājs pie stūres sēdies reibumā, ziņot Valsts policijai, zvanot pa tālruni 110.

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Jānis 31.marts 2017 8:31
13 1 Atbildēt

Tas ir stulbums braukt dzērumā un apdraudēt citus. Un tad lai maksā kaut vai miljonu par savas mašāinas atpakaļdabūšanu.

DidzisKalnietis 31.marts 2017 12:43
10 1 Atbildēt

Esi tik slims, ka attaisno pat braukšanu dzērumā?! Ja tas alkašs Tevi nobrauktu, jo poliči viņu neapturēja tāpēc ka viņiem nebija cepures, Tu arī viņus gānītu?

viencexperc 30.marts 2017 23:38
6 3 Atbildēt

Tādus alkašus vajag izolēt. Varētu pat nošaut vai izkastrēt, lai nevairojas.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Volkswagen Golf zaudē visvairāk saražotā auto titulu Vācijā 2

Golf vairs nav visvairāk saražotais auto modelis Vācijā, tomēr šis tituls joprojām paliek pie Volkswagen. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 5

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 

Brāļi Lielbārži izcīna pirmo uzvaru Pasaules čempionātā Portugālē

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alqueidão, “Torres Novas” trasē aizvadīts Pasaules čempionāta pirmais posms blakusvāģu motokrosā, kur savu pirmo uzvaru šajā seriālā izcīnīja Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti