Deputātei Viņķelei uzbraukušajam šoferim noformēts administratīvā pārkāpuma protokols 10

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 20.aprīlis 2017 15:47

Valsts policija noformējusi administratīvā pārkāpuma protokolu autovadītājam, kurš vakar uzbraucis Saeimas deputātei Ilzei Viņķelei (V).

Sākotnējā informācija liecina, ka uz gājēju pārejas automašīna uzbraukusi velosipēdistei. Negadījumā cietušo nav, tomēr policija bija ieradusies uz izsaukumu, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas preses pārstāve Gita Gžibovska.

Automašīnas vadītājam ir noformēts administratīvo pārkāpumu protokols pēc Administratīvo pārkāpuma kodeksa par ceļa nedošanu gājējiem vai transportlīdzekļu vadītājiem, kuriem ir priekšroka. Par šādu pārkāpumu var piemērot naudas sodu no 15 līdz 70 eiro.

30 dienu laikā automašīnas vadītājam ir jāierodas uz lietas izskatīšanu.

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
CRDI 21.aprīlis 2017 18:58
9 4 Atbildēt

Ej piesakies tam vadītājam par advokātu un iesniedz peasību Ventspils tiesā :) ;)

imzz 22.aprīlis 2017 14:09
9 0 Atbildēt

"Trešdienas pēcpusdienā politiķe Ilze Viņķele cietusi avārijā – kāds autovadītājs viņu notriecis uz gājēju pārejas pie «Swedbank» centrālās ēkas Pārdaugavā"

Nu, kas nav skaidrs ? Pēc apraksta saprotams, tā ir tā pāreja , kura ved no/uz tilta un iet pāri nobrauktuvei, kas ved zem Vanšu tilta. Tur tiešām jāuzmanās, jo daži riteņbraucēji nesas pāri pārejai vai blakus tai ievērojamā ātrumā. Bet nu, redzamība tajā vietā nav aizsegta, tā, ka pilnīgi iespējams neuzbraukt nevienam, ja skatās, kur brauc.

Vernons 20.aprīlis 2017 23:58
8 5 Atbildēt

203. Vietās, kur ārpus krustojumiem velosipēdu ceļš, gājēju un velosipēdu ceļš vai kopīgais gājēju un velosipēdu ceļš šķērso brauktuvi un ceļu satiksme netiek regulēta, velosipēdu vadītājiem, kas brauc pa šiem ceļiem, jādod ceļš transportlīdzekļiem, kas brauc pa šķērsojamo ceļu.

Vinķele pārkāpj Noteikumus, bet auto vadītājs vainīgs! Nu gan policija rullē!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti