BMW - 187 km/h, Audi - 173 km/h - netrafarētie policijas auto īsā laikā pieķer vairākus ātrumpārkāpējus 49

 

Foto: Ekrānšāviņš no vp.gov.lv

Valsts Policija | 27.maijs 2017 8:33

Nedēļas nogalē Talsu pusē ir pieķerti vairāki ātrumpārkāpēji.

Jau 19.maijā ceļu policijas Speciālo uzdevumu nodaļas darbinieki, palīdzot Kurzemes reģiona pārvaldes darbiniekiem nodrošināt ceļu satiksmes drošību Talsu rallija laikā, īsā laika posmā, izmantojot netrafarētās policijas automašīnas, konstatēja vairākus būtiskus pārkāpumus – atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, transportlīdzekļa vadīšanu alkoholisko dzērienu ietekmē un transportlīdzekļa numura zīmju lietošanas noteikumu pārkāpšanu.

Tāpat arī Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas sestdien Talsu novadā apturēja transportlīdzekli, kurš traucās ar 187 kilometriem stundā, savukārt Grobiņas novadā tika apturēts transportlīdzeklis, kurš pārvietojās ar ātrumu 173 kilometriem stundā.

20.maijā pulksten 19:25 Talsu novadā, Ģibuļu pagastā uz autoceļa Talsi – Remeši Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Satiksmes uzraudzības rotas darbinieki, patrulējot ar netrafarēto policijas automašīnu, pamanīja transportlīdzekli “BMW”, kurš lielā ātrumā brauca virzienā no Talsiem uz Pastendi. 1957.gadā dzimis vīrietis traucies ar ātrumu 187 kilometriem stundā vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 kilometri stundā.

Savukārt tajā pašā dienā Grobiņas novadā, uz autoceļa “Ezere-Embūte-Grobiņa” Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes darbinieki, patrulējot ar netrafarēto policijas automašīnu, apturēja transportlīdzekli “Audi”, kura vadītājs, 1996.gadā dzimis vīrietis, vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 90 kilometri stundā, traucās ar 173 kilometriem stundā.

Par šādu pārkāpumu Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksā transportlīdzekļa vadītājam ir paredzēts naudas no 360 līdz 480 eiro un transportlīdzekļa vadīšanas tiesību atņemšana uz sešiem mēnešiem.

Valsts policija aicina vadītājus nebūt pārgalvīgiem un atcerēties, ka atļautā braukšanas ātruma pārsniegšana, kā arī citu ceļu satiksmes noteikumu prasību neievērošana apdraud ne tikai paša transportlīdzekļa vadītāja, bet arī citu ceļu satiksmes dalībnieku drošību un veselību.

 
49 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
imzz 27.maijs 2017 11:10
31 4 Atbildēt

Latvijā tomēr vajadzētu izveidot vienu maģistrāli bez ātruma ierobežojuma, citādi cilvēkiem nav kur savus auto notestēt.

iAuto 27.maijs 2017 11:16
22 2 Atbildēt

Pietiktu ar 130km/h, jau būtu labi :)

kaarlisk 27.maijs 2017 11:00
21 0 Atbildēt

Skatos attēlu un nesaprotu, vai man rādās vai pulkstenis nekustās (19:26:48 abos kadros).

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti