Vakar kravas auto plīsa riepa, kā rezultātā zaudēja vadāmību un iebrauca pretējā braukšanas joslā 19

 
Valsts Policijas Vidzemes Reģiona Pārvaldes | 23.maijs 2019 10:39

Māris Ozoliņš, iAuto redaktors: "Ja grib, tad var! Lūk, šādu informāciju par ceļu satiksmes negadījumiem mēs šodien saņēmām no Valsts Policijas Vidzemes reģiona pārvaldes. Salīdzinājumam zemāk saite uz rakstu no Valsts policijas sagatavotās informācijas medijiem un sabiedrībai."

Aizvadītajā diennaktī saņemta informācija par 69 gadījumu, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Reģistrēti seši ceļu satiksmes negadījumi, kur vienā no gadījumiem divi bojā gājušie. Noformēti 68 administratīvā pārkāpuma protokoli ceļu satiksmes noteikumu jomā, no kuriem 27 bija par atļautā ātruma pārsniegšanu.

Vakar, 22.maijā pulksten 14:30 Ērgļu novadā Ērgļu pagastā autoceļa Rīga – Ērgļi 97.kilometrā, 1967.gadā dzimis vīrietis vadīja automašīnu “SCANIA” sakabē ar piekabi. Kravas automašīnai plīsa priekšējā kreisā riepa, kā rezultātā kravas automašīna zaudēja vadāmību un iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur notika frontāla sadursme ar automašīnu “Opel”, kuru vadīja 1972.gadā dzimis vīrietis. Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja automašīnas “Opel” vadītājs un pasažiere, 2004.gadā dzimusi meitene. Medicīnas iestādē nogādāja “Opel” pasažieri un “Scania” vadītāju. Policija skaidro negadījuma apstākļus. Uzsākts kriminālprocess.

iAuto: Saite uz otru šīs dienas preses relīzi no Valsts policijas ar diezgan bezjēdzīgu informāciju un tabuli: "Pagājušajā diennaktī valstī reģistrēts 81 ceļu satiksmes negadījums, tajos cietuši 9 cilvēki un 2 gājuši bojā (+ TABULA)"

 
19 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
torkjis 23.maijs 2019 10:48
10 0 Atbildēt

Būtu interesanti redzēt pārējo riepu foto.

DALJNOBOJS 23.maijs 2019 11:43
8 1 Atbildēt

ka Mašīna tiek slogot uz 100% tas it vispār pieņemta prakse. Degpunktā redzēju šīžetu par šo avāriju, balķvēdējs izskatījās svaigs un labi kopts. Saubos ka tika taupīts uz riepām un apkopi.

Iespējams atjaunināta riepa (parasti tādas neliek uz stūrējamās ass), šo eko stulbumu īpaši mūsu apstākļos būtu jāliedz. Atjauninātās riepas vairs netur to slodzi un plīst daudz biežāk.

Vernons 23.maijs 2019 12:45
8 16 Atbildēt

Kā tiek nofrēzēts asfalta klājums?Beidzas ar asu kanti! Nu lūk, nesamazinot ātrumu uz šīs kants tiek traumēts tērauda kords. Un pēc tam, ja ne tajā vietā, riepa sprāgst! Kolektīvs noziegums jau nav noziegums!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Citi raksti
 

 

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti