Bezceļu piedzīvojumu brauciens Ziemassvētku Leģenda 2013 pulcēs 4x4 fanus (+ video) 1

 
10.decembris 2013 21:09

Sestdien, 14. decembrī Latvijā lielākā apvidus braukšanas organizācija “4x4 Centrs” rīko vērienīgu gada noslēguma pasākumu “Ziemassvētku Leģenda 2013”.

“Ziemassvētku Leģenda 2013” izpaudīsies kā apvidus piedzīvojumu brauciens, kurā varēs piedalīties ikviens 4x4 apvidus auto (džipa) īpašnieks kopā ar ģimeni vai draugiem. Brauciena maršruts vīsies pa Siguldas, Limbažu, Alojas un Salacgrīvas apkārtnes ceļiem un būs piemērots arī t.s. “parketa džipiem”.

Foto: Publicitātes attēls

Brauciena mērķis ir iepazīt Ziemeļvidzemes dabu, mūsdienu etnogrāfiju un apskates objektus, kā arī pilnveidot apvidus braukšanas prasmes, ko sniedz Latvijas bezceļi ziemas apstākļos. Būtiska loma atvēlēta ekipāžas spējai orientēties apvidū pēc kartes un maršruta apraksta.

“Ik gadus decembrī pirms Ziemassvētkiem rīkojam kādu braucienu, taču ar “Ziemassvētku Leģendu 2013” šogad plānojam aizsākt jaunu tradīciju tieši pasākuma formāta ziņā, pārliekot uzsvarus no smagu bezceļu posmu pārvarēšanas uz braucēju prasmi orientēties apkārtnē un individuāli sasniegt maršrutā ieplānotos objektus. Šis pasākums dos iespēju ikvienam džipotājam izrauties no ikdienas un izbaudīt aizraujošu dienu kopā ar ģimeni vai draugiem, iepazīstot Latviju.

Foto: Publicitātes attēls

Saskaņā ar Ziemassvētku tradīcijām, neizpaliks arī dāvanas. Ja pie eglītes dāvana “jānopelna” skaitot pantiņu, tad šajā braucienā notiks līdzīgi. Kā tieši – lai paliek intriga dalībniekiem”, tā par gaidāmo “Ziemassvētku Leģendu 2013” stāsta pasākuma rīkotājs, “4x4 Centrs” valdes priekšsēdētājs Edvīns Bauers.

Pasākuma dalībnieki varēs startēt kādā no 2 dalībnieku grupām, atkarībā no auto sagatavotības līmeņa un sava noskaņojuma:

  • “Standarts”- ar standarta apvidus automašīnām bez papildus aprīkojuma. Ieteicams gadalaikam atbilstošs riepu protektors.
  • “Sagatavotie” – ar apvidus braukšanai sagatavotām automašīnām, kurām ir vinča, dubļu riepas un kuru īpašniekus nebaida kārtīga bezceļa elementi – zari, rises, dubļi un tml.

Pasākuma noslēgums un svinīgās vakariņas iecerētas viesu namā “Kraukļi” netālu no Salacgrīvas.

“4x4 Centrs” Edvīna Bauera vadībā ik gadus sarīko vairākus desmitus plaši apmeklētu publisku, korporatīvu un individuālu bezceļu braukšanas pasākumu. Visi “4x4 Centrs” rīkotie bezceļa braukšanas pasākumi notiek organizēti un saskaņoti ar zemju īpašniekiem un atbildīgajām institūcijām, ievērojot augstas prasības pret dabu un apkārtējo vidi.

Arī iAuto.lv komandai nav sveši piedzīvojumi, ko sniedz 4x4 brauciens, ko apliecina zemāk pievienotais video 

Sākums un dalībnieku pulcēšanās sestdien, 14. desembrī plkst. 9:30 pie krodziņa “Bucefals” Vidzemes šosejas malā, uzreiz aiz Siguldas Līgatnes virzienā.

Foto: Publicitātes attēls

Foto: Publicitātes attēls

 
Visi komentāri
 
napalm death 10.decembris 2013 22:45
0 0 Atbildēt
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti