Latvijā top revolucionāra kriptovalūtas banka! 8

 

Foto: Publicitātes attēls

BT1 | 25.oktobris 2017 10:08

Blokķēde un kriptovalūta. Ja šie termini ir sveši, tad laiks tos apgūt! Pasaule ir neatgriezeniski mainījusies. To reti kurš apzinās, bet tikmēr digitālās naudas tirgus apmērs ir pārsniedzis 170* miljardus dolāru.

Šo kriptovalūtu nevar pataustīt, bet pavisam drīz būs pieejama maksājumu karte ar kriptovalūtu un ar to varēs maksāt, piemēram, par kafiju. Tieši Rīgā, Latvijā ir rodami pirmsākumi pasaules mēroga sensacionālajam projektam „Forty Seven”, kas apvienos kriptovalūtas un tradicionālo finanšu pasauli.

Kriptovalūtas darbība pamatojas uz blokķēdes tehnoloģiju, kuru var salīdzināt ar DNS struktūru. Blokķēdi nevar iznīcināt, tāpēc informācija tajā var glabāties mūžīgi. Blokķēde ir decentralizēta, un to ir atzinuši visi tīkla dalībnieki; datus tajā nevar iznīcināt, sabojāt vai izmainīt.

DNS atklāšana pelnīti tiek uzskatīta par vienu no vissvarīgākajiem notikumiem zinātnes vēsturē. Tas, par ko runa ir šeit, arī ir spējīgs revolucionāri izmainīt pasauli. Piemēram, struktūrā, kas ir izveidota uz šāda pamata, netiek pieļauta korupcijas iespēja, jo kriptovalūta nodrošina transakciju pilnīgu caurredzamību, bet datus, kas glabājas blokķēdē, nav iespējams viltot.

Apvienos paralēlās naudas pasaules
Cilvēki un valstis sāk saprast digitālās naudas priekšrocības ne tikai bagātības vairošanā (kriptovalūtu cena nemitīgi palielinās), bet arī tās izmantošanā. Pagaidām tradicionālās un netradicionālās naudas pasaules ir šķirtas un tās darbojas paralēli, bet digitālā valūta ir maz likvīda. „Forty Seven” komanda grasās atrisināt šo visai planētai globālo uzdevumu, izveidojot mūsdienu universālo banku.

Pamatojoties uz aktualitātes, ērtuma un drošības principiem, „Forty Seven” speciālisti izmanto jaunākās tehnoloģijas un izstrādnes: blokķēdi, biometriju, viedos līgumus, mašīnmācīšanos un daudz ko citu. Unikālais projekts ļaus kriptovalūtas turētājiem – privātpersonām, uzņēmumiem, izstrādātājiem, tirgotājiem, kā arī citām finanšu institūcijām un pat valstīm – rīkoties ar saviem līdzekļiem, kā arī izmantot banku tradicionālos pakalpojumus.

Starts jau 2019. gadā!
Tiek plānots, ka projekts „Forty Seven” saņems bankas licenci 2019. gadā un kļūs par lielāko struktūru, kas darbojas saskaņā ar regulatoru un direktīvas „Payment Services Directive 2” (PSD2) prasībām. PSD2 dod iespēju nelieliem uzņēmumiem un pat atsevišķām personām veidot savas bankas lietojumprogrammas un jaunuzņēmumus uz citu banku infrastruktūras bāzes. Tas būtiski palielinās konkurenci, jauninājumu attīstību un kvalitātes prasības šajā sektorā. Savulaik kaut ko līdzīgu izdarīja Stīvs Džobss un uzņēmums „Apple”, izveidojot „App Store”, kur parastie izstrādātāji var izvietot savas lietojumprogrammas un ar tām pelnīt, izmantojot „Apple” klientu bāzi.

„Forty Seven” komandas pārstāvji uzstāsies „Blockchain” konferencē, kas 10. novembrī notiks izstādē „RIGA COMM” Ķīpsalā, un pastāstīs par nākotnes bankām.

Vēl konferencē visas dienas garumā stāstīs par novatorisko blokķēdes tehnoloģiju, to mūsdienu un rītdienas lietojumprogrammām, kas nodrošina pārredzamu, efektīvu, drošu un decentralizētu datu plūsmu dažādu nozaru procesos, piedāvātajām jaunajām iespējām un nepieciešamo jauno domāšanu. Detalizēta pasākumu programma: http://rigacomm.com/lv/programma/

Līdztekus pasākumam 9. un 10. novembrī izstādē “RIGA COMM” norisināsies arī “Executive Forum”, Lietu interneta konference, Mākslīgā intelekta konference, “Pure//Baltics.Launch” un „Smart HR” konferences, “Horizon 2020” kontaktbirža, semināri par digitālo mārketingu un biznesa tehnoloģijām.

Izstādē “RIGA COMM” pakalpojumu un ražošanas nozaru uzņēmēji, valsts iestāžu un organizāciju dažādu līmeņu vadītāji un dažādu nozaru profesionāļi varēs iepazīt aptuveni 80 aktuālāko Baltijas un ārvalstu digitālo pakalpojumu sniedzēju un produktu izstrādātāju piedāvājumu, konsultēties ar zinošiem speciālistiem un kopīgi izvēlēties piemērotākos risinājumus savam biznesam vai organizācijai.

Izstādi “RIGA COMM” organizē Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Konferences sadarbības partneris – Latvijas Blockchain asociācija. Sadarbības partneri: Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, “Digital Journey”, “Proact IT Latvia”, “ALSO Latvia”, “Sem.lv”, “ExportScene”, Riga AI ML and Bots Meetup, “Mailigen” un „BlueOrange”.

Biļetes
Biļete derīga visām izstādes dienām. Biļetes cena – 15 eiro. Tuvojoties pasākumam, biļetes kļūs dārgākas. Tās var iegādāties izstādes mājaslapā www.rigacomm.com vai arī biļešu platformā BezRindas.lv.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 25.oktobris 2017 11:12
6 0 Atbildēt

Kriptovalūtu izmanto bandīti, lai veiktu darījumus nelegāli, bet te rakstīts -" struktūrā, kas ir izveidota uz šāda pamata, netiek pieļauta korupcijas iespēja, jo kriptovalūta nodrošina transakciju pilnīgu caurredzamību"..

Tad kāda jēga? Ar ko atšķiras no parastās valūtas?

nauda bankā? 25.oktobris 2017 16:00
3 0 Atbildēt

Virtuālās naudas virtuāls analogs.Kripto un blokķēde - tas ir tehnoloģijas.Kā parasti,nākotmes tehnoloģijas vakardienas jēdzieniem izskaidrot pagrūti.Un-lejot bākā degvielu,nav jābūt naftas ieguves ekspertam.Lieto,tāpat ka visi.Blēži tapat visus apsteigs.

viencexperc 25.oktobris 2017 20:17
1 0 Atbildēt

Nesaprati, ko rakstīju.

Bitkoinus u.c. tādas valūdas izmanto narkotiku, ieroču, vergu tirgoņi, kā arī tā tiek izmantota dažādiem citiem melniem norēķiniem, jo to nevar izsekot.

Parasto valūtu var izsekot. Ir zināmi personu dati, to var izsekot policija, fib, interpols u.c.

Bet ja kriptovalūta kļūs caurspīdīga, tad tai zudīs jēga.

nauda bankā? 26.oktobris 2017 12:10
1 0 Atbildēt

Sapratu gan,neskumsti.Arī "parasto" naudu izmanto minētie darboņi.Ja prot,tad izsekot ļoti grūti un laika ietilpīgi.Kripto/blokčeini ir sensenā arābu havala,bet ar IT.Kur IT lielos apmēros,nekas nav pilnībā droši.Kas nodzerts,to gan nevar atņemt!Kā bankā!

anonimikis 25.oktobris 2017 16:38
3 1 Atbildēt

Kriptovalūtas atšķirība no parastās - kripto nav pilnīgi nekāda seguma un garantiju. Un kriptočuvaki var jebkurā brīdī izdomāt uztaisīt forku un uzmest mazākumu.

gunbox 25.oktobris 2017 17:18
4 1 Atbildēt

Šodien tavai algai segums ir ne vairāk par 5%. Un tas praktiski ir tas pats kas kripto, jo 95% ir uzzīmētā vērtība. Tātad gandrīz nekāda seguma un garantiju. Un uzmest mazākumu mēs katru 10-gadi izjūtam, kad finanšu tirgus kontrolētāji sadarbībā ar valdošo sektoru jebkurā sfērā uzpūš burbuli, lai pēc tam uzrautu. Starp citu, tuvojas 10tais gads. Dodu vēl max 4 gadus līdz nākošai krīzei.

sasha 26.oktobris 2017 12:19
0 1 Atbildēt

Nerakstiet muļķības. Coini ir izsekojami, jo visi ieraksti, katra transakcijas saglabājas.

viņiem ir priekšrocības - maksājumu nevar atsaukt; maksājumu var veikt starptautiski.tas ir ātrs un relatīvi lēts.

ir arī trūkumi - tiem ir uzpūsta, svārstīga cena; daži tehnoloģiski riski.

un ir novitātes faktori - maininga fenomens, de-centralizētā emisija. Tie būtībā ir arī riska faktori, jo konkrēto faktoru attīstību neviens nevar paredzēt.

Conqueror 27.oktobris 2017 13:23
0 0 Atbildēt

Nu pārgudri teksti nekad nav raisījuši uzticibu iAuto lasītājam parastajam. Ja iAuto piešķir katram lietotājam kādu tūkstoti forty seven sava biznesa uzsākšanai tad piedalos

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti