Izdevīgi - Samsung prezentē jaunu, īpaši ietilpīgu SSD par pieejamu cenu 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Samsung | 29.novembris 2018 13:54

Samsung Electronics šodien prezentē jauno cietvielu disku (solid state drive – SSD) Samsung 860 QVO SSD ar ietilpību līdz 4 terabaitiem (TB). Datu glabāšanai un operētājsistēmai turpmāk pietiks ar jauno SSD, jo tas apvieno jaudu un ietilpību vienā diskā.

“Tie, kas savā ikdienā uzņem un veido augstas kvalitātes bildes, filmas, spēles vai ieraksta mūziku, zina, cik svarīgs ir jaudīgs dators ar lielu atmiņu. Ar 860 QVO SSD Samsung piedāvā gan ātrāku datora darbību, gan lielāku atmiņas ietilpību. Turklāt par labu cenu,” stāsta Sergejs Kostjučenko, Samsung Electronics Baltics sadzīves tehnikas biznesa direktors Baltijā.

Ar 860 QVO 4K filmas, lieli grafiskie darbi un liela datu apjoma apstrādes darbi vairs nebūs izaicinājums. Datora jaudu un atmiņas ietilpību ir iespējams palielināt ar ierasto SATA 2,5 collu saskarni, ko var pievienot standarta klēpjdatoriem un stacionārajiem datoriem. Tā pamatā ir Samsung jaunākā vairāku slāņu 4-bit (MLC) V-NAND tehnoloģija, kas nodrošina īpaši augstu datu pārsūtīšanas ātrumu un drošu datu šifrēšanu.

Secīgās lasīšanas un rakstīšanas ātrums ir līdz pat 550 megabaitu sekundē (MB/s) un 520 MB/s[1]. 4-bit V-NAND 860 QVO ar MJX kontrolieri sasniedz to pašu līmeni kā 3-bit MLC SSD. Jaunajā diskā ir iestrādāta gudrā TurboWrite tehnoloģija[2], ar ko darbības ātrums tiek palielināts, saglabājot kvalitāti.

Samsung ir rūpīgi analizējis lietotāju paradumus, lai izstrādātu 860 QVO SSD, uz ko var pilnībā paļauties. Tam ir garantija[3], kas darbojas līdz trīs gadiem vai līdz 1440 ierakstītajiem terabaitiem (TBW) 4TB versijai. Attiecīgi 720 TBW – 2TB versijai un 360 TBW – 1TB versijai.

Samsung 860 QVO būs pieejams tirdzniecībā visā pasaulē no 2018. gada decembra ar ieteicamo cenu (MSRP) no $149.99 par 1TB modeli. Vairāk informācijas: samsung.com/ssd vai samsungssd.com.

[1] Veiktspēja var atšķirties atkarībā no SSD versijas un uzstādījumiem. Secīgās rakstīšanas ātrums tika mērīts ar ieslēgtu Intelligent TurboWrite tehnoloģiju. Secīgā rakstīšana var nedarboties uz datiem, kas pārsniedz Intelligent TurboWrite bufera izmēru. Secīgo darbību mērījumi ir balstīti uz CrystalDiskMark v. 5.0.2. Dažādās veiktspējas tika mērītas ar ieslēgtu Intelligent TurboWrite. Dažādā veiktspēja var nedarboties uz datiem, kas pārsniedz Intelligent TurboWrite bufera izmēru. Dažādās veiktspējas mērījumi ir balstīti uz IOmeter1.1.0. * Testa sistēmas konfigurācija: Intel® Core i7-4790k CPU@4GHz, DDR3 1600MHz 8GB, OS-Windows 7 Ultimate 64bit, mikroshēmojums-ASUS-Z97-PRO
[2] Intelligent TurboWrite tehnoloģija pielāgo bufera izmēru optimālam lietošanas līmenim diskā: līdz 42GB 1TB modelī, līdz 78GB 2TB un 4TB modeļos. Plašāka informācija par TurboWire: www.samsungssd.com.
[3] 3 gadi vai ierakstītie biti. Plašāka informācija par garantiju skatāma produkta iepakojumā.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
M.2 29.novembris 2018 15:44
1 0 Atbildēt

SATA 2,5 collas-tas skan lepni.

FORM FACTOR 2.5 inch 29.novembris 2018 15:49
1 0 Atbildēt

SATA gan ir 6Gb/s.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti