Sony paplašina objektīvu klāstu ar jauno FE 70-200MM F4 Macro G OSS II

 

Foto: Sony

Sony | 20.jūlijs 2023 11:03

Sony FE 70-200MM F4 Macro G OSS II (SEL70200G2) telefoto tālummaiņas objektīvs ir jaunākais papildinājums Sony E-mount objektīvu klāstā, kas apvieno kompaktu un vienkāršu dizainu, piedāvājot pasaulē pirmo pusmakro attēlu uzņemšanas iespēju ar maksimālo palielinājumu 0,5x visā tālummaiņas diapazonā.

Šis objektīvs var lepoties ar īpaši plašu 20-70 mm tālummaiņas diapazonu kompaktā un ērtā pilna kadra objektīvā ar nemainīgu F4 diafragmu visā tālummaiņas diapazonā. Ar iespaidīgo G LensTM attēla kvalitāti, precizitāti un autofokusu ar izsekošanas funkciju, kā arī gudru dizainu maksimālai mobilitātei un lietojamībai, šis jaunais objektīvs noderēs dažādām mākslinieciskām izpausmēm. Turklāt ar atsevišķi iegādājamo adapteri ir iespējama gan supertelefoto uzņemšana līdz 400 mm, gan reāla izmēra (1:1) makro palielinājums.

Šis būs jau 50. pilna kadra E-mount objektīvs no plašā Sony objektīvu klāsta. Sony turpina izstrādāt jaunus objektīvus, lai apmierinātu prasības un maksimāli palielinātu radošās izteiksmes iespējas,  tādēļ E-mount modeļu klāsts aptver gan pilna kadra, gan APS-C izmēra formātus.

Daudzpusīgs, kompakts un pielāgojams modelis izciliem kadriem

FE 70-200MM F4 Macro G OSS II objektīva lēcas kopējais garums ir 149 mm, turklāt svars vien 794 g, tādēļ jauno tālummaiņas objektīvu iespējams ērti ņemt līdzi un izmantot dažādiem mērķiem, sākot ar dinamisku sporta notikumu iemūžināšanu, ainavām, savvaļas putnu darbībām, līdz pat detalizētiem tuvplāniem. Turklāt īpaši platā 20mm tālummaiņas diapazona robeža ļauj saglabāt platu leņķi, uzņemot video ar 16:9 vai 2.35:1 malu attiecību.

Diapazonā no 70 mm līdz 200 mm, objektīvs nodrošina pasaulē pirmo pusmakro attēla uzņemšanas funkciju ar maksimālo palielinājumu 0,5x visā tālummaiņas diapazonā. Uzlabotās asfēriskās lēcas nodrošina vienmērīgi izcilu izšķirtspēju un kontrastu. Turklāt ED (īpaši zemas dispersijas) stikls aizsargā pret hromatisko aberāciju. Objektīvs ir ērti savienojams ar pielāgojamu adapteri (SEL20TC), kas ļaus uzņemt supertelefoto līdz 400 mm un notvert tālumā esošus objektus.

Ātrs autofokuss un fantastiskas video filmēšanas iespējas

Sony unikālais un dinamiskais XD Linear response palielina autofokusa ātrumu līdz pat 20%. Linear Response manuālais fokuss nodrošina, ka fokusa gredzens tieši un lineāri reaģē uz niansētu vadību, veicot manuālu fokusēšanu, un neatkarīgais apertūras gredzens piedāvā tiešu, intuitīvu apertūras vadību. Savienojumā ar α1 korpusu, ir iespējams uzņemt sērijveida kadrus ar ātrumu līdz 30 kadriem sekundē. Savukārt SteadyShot funkcija MODE3 optimizē un koriģē kameras vibrēšanu, nodrošinot stabilitāti brīžos, kad tiek uzņemti kustīgi objekti.

Intuitīva darbība un augsta uzticamība drošai lietošana dažādos apstākļos

Sony FE 70-200MM F4 Macro G OSS II objektīvs nodrošina intuitīvu un drošu darbību, pateicoties papildus fokusa diapazona ierobežotāja slēdzim DMF, kas spēj veikli pārslēgties no AF (automātiskais fokuss) uz MF (manuālais fokuss). Turklāt komplektācijā iekļautais noņemamais statīva stiprinājums nodrošina stabilitāti supertelefoto un makro jeb tuvplānu uzņemšanas laikā.

Visbeidzot, FE 70-200MM F4 Macro G OSS II objektīvam ir putekļu un mitruma izturīgs dizains, un priekšējam objektīva elementam ir fluora pārklājums, kas atgrūž pirkstu nospiedumus, putekļus, ūdeni, eļļu un citus netīrumus, kas samazina attēla kvalitāti.

Cena un pieejamība

Jaunais FE 70-200MM F4 Macro G OSS II objektīvs būs pieejams 2023. gada jūlijā pie autorizētiem Sony produktu izplatītājiem. Tā aptuvenā cena būs 2000 eiro.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Škoda paziņo uzlādējamā hibrīda Kodiaq iV cenu

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda atklājis savā modeļu klāstā pirmā uzlādējamā hibrīda cenu. Kodiaq iV Vācijas tirgū Selection komplektācijā maksās 48 530 eiro . Lasīt vairāk

 

Brauc trīs promiļu reibumā: policija aiztur smagi iereibušus kravas auto un elektrovelosipēda vadītājus

Uz Jelgavas šosejas aiztur kravas automašīnas vadītāju trīs promiļu reibumā, bet Imantā policijai nācās aizturēt vīrieti, kurš šādā reibumā brauca ar elektrovelosipēdu. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 2

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti