Huawei aicina Latvijas talantus piedalīties mobilās fotogrāfijas konkursā Next Image 2020

 

Foto: Publicitātes attēls

Huawei | 17.jūnijs 2020 8:13

Meklējot jaunos fotografēšanas talantus, tehnoloģiju uzņēmums Huawei izsludina ikgadējo viedtālruņu fotogrāfiju un video konkursu Next Image, kas pagājušogad pulcēja vairāk nekā 500 000 dalībnieku.

Pirmo reizi konkursa vēsturē Latviju žūrijā pārstāvēs pieredzējušais fotogrāfs Valdis Skudre. Piedalīties, iesūtot savas fotogrāfijas, aicināts ikviens Huawei viedtālruņu lietotājs. Iedvesmojošāko attēlu autorus gaida balvas līdz pat 10 000 ASV dolāru.

Kā stāsta latviešu fotogrāfs un žūrijas pārstāvis Valdis Skudre, Huawei rīkotais konkurss ir lieliska iespēja jaunajiem fotogrāfiem iegūt atpazīstamību un sākt veidot savu karjeru. “Next Image konkurss ir īpašs ar to, ka tas veltīts tieši mobilajai fotogrāfijai, jo, kā mēs zinām, Huawei viedtālruņi ir mērķtiecīgi radīti tieši fotogrāfiju uzņemšanai un satura veidotājiem. Konkursa žūrijā pārstāvot Latviju, man ir liels prieks, ka varēšu palīdzēt jaunajiem talantiem tikt pamanītiem, turklāt šī ir lieliska iespēja pievērst uzmanību citam redzējumam uz to, kas atrodas mums visapkārt,” tā V. Skudre.

Lai parādītu pasaulei pašus skaistākos dzīves notikumus, Huawei aicina ikvienu Huawei viedtālruņa lietotāju uzņemt un dalīties ar saviem labākajiem attēliem sešās konkursa kategorijās, no kurām katra veidota ar mērķi atklāt jaunas vizuālās izpausmes robežas:

●     Tuvu-tālu (Near Far) – uzņem iedvesmojošus attēlus no dažādām perspektīvām un izmanto kameras tālummaiņas režīmu;

●     Nakts (Good Night) – skaistu mirkļu tveršanai naktī vai vājā apgaismojumā izmanto tālruņa kameras nakts režīmu;

●     Sveika, dzīve! (Hello, Life!) – attēli, kas slēpj sevī ikdienas spilgtākos brīžus;

●     Sejas (Faces) – eksperimentē ar portreta režīmu;

●     Dzīvie brīži (Live Moments) – fotografē un izveido īsu video līdz 10 minūtēm, parādot savu radošumu;

●     Stāsts (Storyteller) – izmanto fotoattēlu kopu, lai pastāstītu savu personīgo stāstu.

Katras kategorijas uzvarētājs iegūs 1000 ASV dolāru lielu naudas balvu, Huawei P40 Pro viedtālruni, kā arī elektronisko godalgas sertifikātu. 50 citi labākie darbi tiks apbalvoti ar Huawei P40 Pro viedtālruni un elektronisko godalgas sertifikātu, turklāt tiks izvēlēti arī pieci īpašie uzvarētāji, kas iegūs jaunāko Huawei P40 Pro viedtālruni un elektronisko sertifikātu. Konkursa noslēgumā žūrija izvēlēsies trīs galvenās balvas ieguvējus – uzvarētāji savā īpašumā iegūs 10 000 ASV dolāru lielu naudas balvu, Huawei P40 Pro viedtālruni un elektronisko godalgas sertifikātu. Līdztekus globālā konkursa uzvarētājiem, labākā darba autors tiks izvēlēts arī Latvijā, kas savā īpašumā iegūs Huawei P40 Pro viedtālruni.

Konkursa žūriju pārstāvēs pasaules līmeņa fotogrāfi no ASV, Krievijas, Kanādas, Zviedrijas, kā arī uzņēmuma Huawei pārstāvji.

Huawei vienmēr iestājies par izcilu mobilo fotogrāfiju, uzlabojot šo tehnoloģiju ar katru jauno viedtālruņa modeli. Pateicoties veiksmīgajai sadarbībai ar ikonisko foto tehnikas ražotāju Leica, tagad katrs Huawei lietotājs var uzņemt elpu aizraujošus fotoattēlus vai videoklipus, lai kur viņš atrastos. Arī jaunākais Huawei P40 Pro viedtālrunis sniedz nepārspējamas iespējas, jo tas aprīkots ar Ultra Vision Leica četrkāršās kameras sistēmu, piedāvājot 50 MP SuperSensing galveno kameru, 12 MP telefoto kameru ar līdz pat 50x lielu tālummaiņu, 40 MP platleņķa kino kameru, kā arī 3D dziļuma kameru vēl nebijušu, reālistisku attēlu uzņemšanai.

Iespējams, tieši tavs nākamais attēls var palīdzēt kādam atklāt pasauli, iedvesmot ļauties sapņiem vai pat izmainīt kāda dzīvi!

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti