Noteikts Latvijas uzvarētājs fotokonkursā Next Image 2020 (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

Huawei | 13.augusts 2020 10:26

Patiesa laime slēpjas vienkāršās lietās – pastaigā pie dabas, tuvinieku apciemošanā un svaiga jūras gaisa ieelpošanā.

Visas šīs lietas pēdējo mēnešu laikā mums kļuvušas ne vien nozīmīgākas, bet arī spējušas raisīt spēcīgākas emocijas. To pierāda arī fotogrāfijas, ko Latvijas iedzīvotāji iesnieguši Huawei rīkotāja mobilās fotogrāfijas konkursā Next Image 2020. Turklāt vienai fotogrāfijai izdevies izcīnīt ne vien kompetentās žūrijas, bet arī skatītāju simpātijas – labākās fotogrāfijas titulu Latvijas mērogā ieguvis Haralda Filipova uzņemtais attēls.

1203 iesniegtās fotogrāfijas, viens laimīgais

Next Image 2020 konkursā, kas jau vairākus gadus piesaistījis miljoniem fotogrāfijas entuziastu, šogad tika iesniegti kopumā 3924 darbi no visas Baltijas.

“Šogad papildus galvenajai balvai – 10 000 ASV dolāriem, – uz kuru pretendē dalībnieki no visas pasaules, izveidojām arī atsevišķu balvu labāko darbu autoriem Baltijas valstīs. Kopumā konkursā tika iesniegtas 1203 fotogrāfijas no Latvijas, nedaudz vairāk kā 2100 attēli no Lietuvas un 617 – no Igaunijas” stāsta Alise Cēsniece, “Huawei Consumer Business Group”, mārketinga komunikācijas vadītāja Latvijā. Izvērtējot latviešu iesūtītos darbus, Latvijas žūrijas pārstāvis – atzītais fotogrāfs Valdis Skudre, izvēlējās sešas labākās fotogrāfijas, savukārt viens īpašās balvas ieguvējs tika noteikts interneta balsojumā. Pēc žūrijas pārstāvja teiktā, visas iesniegtās fotogrāfijas atklāja emocijas, kas latviešiem šobrīd ir patiesi svarīgas, taču H. Filipova iesniegtais darbs atstāja visspēcīgāko iespaidu, tādēļ autors savā īpašumā ieguva īpašo balvu – Huawei P40 Pro viedtālruni.

“Visi darbi ir patiesi un autentiski. Lai gan tās ir šķietami vienkāršas lietas – daba, cilvēki, bērni un dzīvnieki, – mūsdienās tas viss cilvēkiem kļuvis īpašāks. Mēs vairāk kā jebkad priecājamies un izbaudām brīvību un katrs mirklis ir emociju pilns, turklāt katrs to interpretē savā veidā. Uzvarētāja darbs izcēlās ne vien ar kvalitatīvu tehnisko izpildījumu, bet arī emocijām, kas tika nodotas caur krāsām un kustību,” piebilst A. Cēsniece.

Patiesas emocijas gūst starptautisku atzinību

Gan latviešu, gan pārējo Baltijas valstu dalībnieku iesniegtie darbi turpina sacensties par konkursa galveno balvu starptautiskā mērogā. Konkursa uzvarētāji tiks paziņoti septembra vidū.

Next Image 2020 varēja piedalīties visi Huawei viedtālruņu īpašnieki, kas vēlējās dalīties ar spilgtākajiem mirkļiem no savas dzīves.

Kopumā konkursā varēja iesniegt fotogrāfijas 6 dažādās kategorijās – Tuvu-tālu (Near Far), Nakts (Good Night), Sveika, dzīve! (Hello, Life!), Sejas (Faces) un Stāsts (Storyteller). Pēdējā kategorija Dzīvie brīži (Live Moments) bija paredzēta video formātam.

Katras kategorijas uzvarētājs, kā arī trīs galvenie konkursa uzvarētāji, savā starpā sadalīs 40 000 ASV dolāru lielu naudas balvu, turklāt katram no viņiem tiks piešķirts Huawei P40 Pro viedtālrunis. Pie jaunā flagmaņa tiks arī 50 citu labāko darbu autori un pieci īpašie uzvarētāji. Visi apbalvotie dalībnieki saņems arī elektronisko godalgas sertifikātu.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 

VUGD saņem pirmās no kopumā 58 Scania ugunsdzēsības autocisternām (+ FOTO) 5

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGS) saņēmis pirmos 11 no 58 specializētajiem transportlīdzekļiem – ugunsdzēsības autocisternas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti