Tālruņu ražotājs Huawei rīko nebijušu mobilās fotogrāfijas konkursu 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Huawei | 10.jūlijs 2018 10:27

Fotogrāfijas nozare attīstās un mainās nepārtraukti, taču vai kādreiz mobilā fotogrāfija pārspēs ierastās spoguļkameras?

Tālruņu ražotājs Huawei organizē nebijušu mobilās fotogrāfijas konkursu Next Image, kura mērķis ir izcelt pasaulē labākos mobilos fotogrāfus un parādīt, cik pārsteidzoši daudz iespējams paveikt ar ierīci, kas mums vienmēr ir pa rokai. Konkursā piedalīties var ikviens interesents.

Viedtālruņu kameras un to piedāvātās iespējas ir uz visiem laikiem mainījušas to, kā mēs redzam apkārtējo pasauli. Tās kļuvušas par neaizstājamu ikdienas sastāvdaļu, kas ļauj tūkstošiem cilvēku dalīties ar savu pasaules skatījumu ar viena klikšķa palīdzību. Tālruņu ražotājs Huawei šo pārmaiņu iedvesmots aizvien turpina izaicināt nozari, pirms trim gadiem iestrādājot pirmo duālo kameru P9 tālrunī, bet šogad piedāvājot pirmo trīskāršo kameru mobilajā telefonā P20 Pro. Straujā tehnoloģiju attīstība un aizvien pieaugošā attēlu loma sociālajos tīklos ļauj mobilajai fotogrāfijai uzplaukt, izveidojot mūsdienu pasaules vizuālo kultūru.

Lai plašākai sabiedrībai parādītu nozares sasniegumus un godinātu labākos mobilos fotogrāfus pasaulē, uzņēmums Huawei organizē Next Image mobilās fotogrāfijas konkursu. Konkurss sadalīts sešās kategorijās, no kurām katra veidota ar mērķi atklāt jaunas vizuālās izpausmes robežas: sejas (Faces), nakts (Good Night), sveiciens (Hello, Life!), atrašanās vieta (Check-In), daba (Nature) un stāsts (Story Board). Fotogrāfijas konkursam atbilstošajās kategorijās var iesniegt no 9. jūlija līdz 20. augustam.

“Mēs vienmēr esam uzskatījuši kameru par galveno mūsu viedtālruņu sastāvdaļu, un esam īpaši priecīgi redzēt, ka jaunākās tehnoloģijas ļauj cilvēkiem iemūžināt svarīgus mirkļus aizvien kvalitatīvāk. Ar Next Image konkursa palīdzību mēs ceram parādīt un izcelt to, cik lielu lomu cilvēku dzīvēs ir ieguvusi mobilā fotogrāfija,” stāsta Huawei Consumer Business Group Baltijas reģiona ģenerāldirektors Jaņs Fejs​.

Visas konkursa dalībnieku iesniegtās fotogrāfijas būs redzamas tiešsaistes galerijās un būs pieejamas balsošanai līdz 28. augustam. Nedēļu pēc balsojuma beigām žūrija no 50 visaugstāk novērtētajām bildēm katrā kategorijā izvēlēsies uzvarētājus. Konkursa žūrijas sastāvs:

●     Jaņmins Vans - Huawei Consumer Business Group Centrālās un Austrumeiropas un Ziemeļvalstu reģiona prezidents

●     Dominiks Brako - National Geographic Official fotogrāfs

●     Alekss Lambrekts - licenzēts Leica fotogrāfs

●     Tomass Lazars - World Press Photo laureāts

●     Bobijs Anvars - dāņu fotogrāfs

●     Gala Gadota - aktrise, tālruņa Huawei P20 vēstnese

Tāpat 50 labākās Centrālās un Austrumeiropas un Ziemeļvalstu reģiona fotogrāfijas piedalīsies vispasaules Next Image konkursā.

Katras kategorijas uzvarētājs iegūs Huawei Matebook X klēpjdatoru un EUR 2000 naudas balvu, savukārt otrās un trešās vietas ieguvēji balvā saņems Huawei P20 Pro un P20 viedtālruņus. Tāpat katrā no kategorijām tiks apbalvots publiskā balsojuma uzvarētājs. Konkursa noslēgumā žūrija izvēlēsies galvenās balvas saņēmēju - uzvarētājs saņems Matebook X klēpjdatoru, publikāciju National Geographic žurnālā, EUR 10 000 naudas balvu un iespēju piedalīties National Geographic desmit dienu foto ekspedīcijā, kas septembrī norisināsies Itālijā.

 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 10.jūlijs 2018 20:53
3 0 Atbildēt

Maz kas zin, bet divus gadus pēc kārtas huaiveis bija iesniedzis visvairāk patentu pieteikumus.

Tā ka, drīz savus samsungus un aifonus varēsiet mest miskastēs.

Huawei was the biggest filer of patents with the European Patent Office (EPO) in 2017, in the process becoming the first Chinese company to reach the number one spot.

The EPO received nearly 166,000 European patent applications for the year, including 2,398 filed by the Chinese company.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti