Jaunais Huawei P30 Lite ar 48 megapikseļu kameru (+ FOTO) 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Huawei | 9.maijs 2019 10:52

Huawei P30 sērijas tālruņi, kas tika prezentēti marta beigās, ir bijis līdz šim lielākais izrāviens mobilajā fotogrāfijā, kā arī lielākais Huawei P sēriju sasniegums.

Tā ir pirmā reize, kad mobilā tālruņa kamera pārvar cilvēka redzes robežas un fiksē dinamiskus un krāsainus attēlus jebkura apgaismojuma apstākļos. Taču vien pāris mēnešus vēlāk izlaistais P sērijas papildinājums - P30 Lite - modelis jau pārvarējis jaunus šķēršļus un padarījis jau piedāvā jaunas iespējas un padara augstākā līmeņa mobilo fotogrāfiju pieejamu visiem.

Atšķirībā no P30 un P30 Pro sērijas, kas priekšplānā izvirzījusi izvirza ar cilvēka acīm redzētā attēlojumu caur telefona kameru, Huawei P30 Lite nodrošina īpaši augstas izšķirtspējas fotogrāfijas un kameru ar vēl neredzētāmjaunām iespējām. Viedtālrunis ir aprīkots ar modernāko 48 megapikseļu kameras moduli, kas fotografēšanas entuziastiem ļauj uzņemt bildes ar pārsteidzošu dziļumu un detalizāciju.

P30 Lite izmanto viedo CMOS sensoru, kuram ir iespaidīgs 48 miljonu efektīvo pikseļu skaits. - veseli 48 miljoni. Tas ir ievērojams sasniegums nozarē, kas nepārtraukti strādā pie dažādām tehnoloģiju inovācijām, kā arī parāda, ka. Augošais pikseļu skaits un sarežģītā aparatūra pierāda, ka Huawei ambīcijām attiecībā uz viedtālruņu fotogrāfiju nav robežu.

VisiIevērojamākais P30 Lite sensora aspekts ir četrkāršais Bayer krāsu filtra modelis, kas atšķirībā no klasiskā modeļa pārkārto krāsas četrstūrveida grupās, ļaujot sensoram sasniegt optimālu augstas izšķirtspējas un vāja apgaismojuma veiktspēju. Fotografējot ar P30 Lite, četrkāršais Bayer izkārtojums ļauj aprēķina katram pikselim aprēķināt apkārt esošās krāsas un paaugstinaāt to precizitāti. Pikseļiem veicot neatkarīgu signālu apstrādi un attiecīgi mainot struktūru, rezultātā tiek iegūti 48 megapikseļi, kas palīdz iegūt augstas izšķirtspējas attēlus.

Tas nozīmē, ka katrs no 48 miljoniem fotoreceptoru attēlo un eksportē datus neatkarīgi no programmatūras. Ņemot vērā, ka attēls sastāv no 48 miljoniem atsevišķu komponentu, tiek radīta pārsteidzošas sarežģītības fotogrāfija.

P30 Lite sensora attēla veidošanas efekts ievērojami pārsniedz algoritmu radīto efektu - attēli, kas uzņemti ar P30 Lite, var tikt izprintēti kā 2.8m x 2.1m lieli HD plakāti ar žilbinošu augstu izšķirtspēju. Visiem uzņemtajiem Aattēliem piemīt aizraujošs kvalitatīvs dziļums, krāsas un asums.

Viedtālrunis tāpat izmanto ½ collu sensoru, kas ievērojami palielina gaismas uzņemšanu, fotografējot naktī. Ar unikālo jauno Super Night režīmu lietotājs var veikt līdz pat 6 sekundēm ilgu ekspozīciju, lai nakts ainas būtu īpaši spilgtas un kristāldzidras. P30 Lite nakts režīmā izmanto mākslīgo intelektu (MI), lai noteiktu svarīgākās detaļas, tajā skaitā objektu formu un malas. Super Night funkcijas izfiltrēizflitrē visus attēlus, kas uzņemti nakts laikā un, izmantojot MI, pārklāj neskaitāmus attēlus vienu pār otru, lai saglabātu un līdzsvarotu optimālo spilgtumu. Neatkarīgi no vakara aktivitātēm – vai tas būtu nakts kempinga brauciens uz mežu, vaivai pastaiga gar jūru – Huawei P30 Lite kamera radīs īstu augstas kvalitātes nakts mākslas darbu.

 
Visi komentāri
 
jaaanis 9.maijs 2019 12:03
3 0 Atbildēt

Kārtējā planšete!

Izskatās, ka normālā izmēra normālu viedtālruni drīz vairs nebūs iespējams iegādāties

Kerija 2.jūlijs 2019 8:17
2 0 Atbildēt

Nebūs ne planšete nekka. Izmērs super labi iet rokas ērts. Un kvalitatīvs. Telefons ēsu sajūsmā. Huawei ir labāka firma pat i Phone knapi tur lidz

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 7

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti