No oktobra iegādei pieejami jaunie Nokia telefoni – viedtālruņi un podziņu telefoni (+ FOTO) 4

 

Foto: Publicitātes attēls

Nokia | 11.oktobris 2019 10:31

HMD Global, Nokia telefonu izstrādātājs, piedāvā jaunus telefonus gan foto, gan seriālu straumēšanas piekritējiem ar ziemeļniecisku dizainu un regulāriem Android operētājsistēmas drošības atjauninājumiem.

 Nokia viedtālruņi ir pirmajā vietā drošības un programmatūras atjauninājumu ziņā, liecina Counterpoint Research jaunākais pētījums. Citi viedtālruņi ar laiku kļūst lēnāki, taču Nokia telefoni laika gaitā kļūst arvien labāki, pateicoties regulāriem programmatūras atjauninājumiem. Jaunie Nokia telefoni ir pieejami Latvijā no oktobra, un ražotāja ieteiktā pārdošanas cena ir no 29 līdz 299 eiro.

Nokia 7.2 palīdz radīt paliekošas atmiņas izcilā kvalitātē

Nokia 7.2 lepojas ar PureDisplay tehnoloģiju, 48MP trīskāršo kameru ar Quad Pixel tehnoloģiju un ZEISS optiku. Nokia 7.2 piedāvā arī ZEISS "bokeh" stilu ekskluzīvi Nokia viedtālruņiem, atdarinot leģendāro ZEISS lēcu vizuālo efektu un tām raksturīgo izpludinājumu. Īpaši izceļams ir šī tālruņa portretu režīms "bokeh" stilā. Baterijas noturība ir vismaz divas dienas.

Perfekts tālrunis izklaidei jebkurā vietā – Nokia 6.2  

Šis tālrunis piedāvā PureDisplay tehnoloģiju, kas izslavēta ar spēju transformēt jebkuru straumēšanas pieredzi aizraujošā piedzīvojumā, jo piedāvā līdz pat miljonam krāsu toņu, ko nodrošina Pixelworks vizuālais procesors un HDR kvalitāte reāllaikā. Ja ir vēlme atpūsties no izklaižu baudīšanas, tad fotogrāfijas un video radīt palīdzēs progresīvā trīskāršā kamera. Tālrunis ir viegls, un vienlaikus izturīgs. Baterijas noturība ir vismaz divas dienas.

Digitālais detokss ar Nokia 2720 Flip atvāžamo telefonu

Nokia 2720 Flip atvāžamais telefons, kas ir pielāgots mūsdienu lietotājam, pieejams ar 4G, integrētu MI tehnoloģiju un modernām funkcijām. Tas piedāvā arī WhatsApp un Facebook lietotnes, kā arī Google Assistant. Telefons pieejams arī ar MP3 atskaņotāju, iebūvētu kameru, FM radio un spēlēm. Šis būs ideāls brīvdienu un atvaļinājuma telefons, lai izbaudītu digitālo detoksu. Gaidstāves režīmā telefona akumulators turēsies līdz pat 28 dienām ar vienu uzlādi. Pārdošanā sākot ar novembri.

Herkuless telefonu vidū jeb stiprais Nokia 800 Tough

Nokia 800 Tough ir militārās kategorijas telefons, kas izturējis sasaldēšanu ledū, iegremdēšanu ūdenī, atkārtotu mešanu no 1,8 m augstuma un ierakšanu smiltīs. Īsts izdzīvotājs telefonu vidū! Šis ūdens un putekļu drošais telefons spēj izturēt arī ekstrēmas temperatūras, turklāt piedāvā visas jaunākās moderno telefonu funkcijas – Google Assistant, populāras lietotnes, piemēram, WhatsApp un Facebook, 4G savienojumu u. c. Pārdošanā sākot ar novembri.

Nokia 110 – kabatas izmēra telefons

Nokia 110 ir mūzikas atskaņotājs kabatā, pieejams arī ar spēlēm un ikdienā nepieciešamām funkcijām modernā dizainā. Nokia 110 piedāvā dažādas spēles, toskait slaveno "čūsku", kā arī iebūvētu FM radio, MP3 atskaņotāju un kameru. Akumulatora darbības laiks gaidstāves režīmā turēsies līdz pat 18 dienām.

Nokia Power Earbuds – ūdensdrošas un savietojamas ar balss asistentu

Bezvadu austiņas Nokia Power Earbuds ir stilīgs modelis, kas izstrādāts, lai ar vienu uzlādi kalpotu ilgāk. Tas piedāvā līdz pat 150 stundu ilgu akumulatora darbības laiku, jo pieejams ar pārnēsājamu uzlādes ierīci. Austiņas ir ūdensdrošas un savietojamas ar balss asistentu, kā arī pieejamas ar trīs uzgaļu pāriem, lai lietotājs varētu piemeklēt sev piemērotāko. 

 
Visi komentāri
 
650 11.oktobris 2019 16:05
4 4 Atbildēt

Kad vienureiz ar Likumu aizliegs to suuda pirkstbakstāmo cohumu borēt aparāta aizmugurē un plus vēl fkameras tiešā tuvumā?

6 12.oktobris 2019 8:39
4 5 Atbildēt

Neviens nav vainīgs, ka tev ir līki pirksti un visu laiku sanāk bakstīt kamerā.

650 12.oktobris 2019 16:43
0 0 Atbildēt

Tu konkrēti "mani" vēlējies uzrunāt? Novecojis,nezcikreiz kritizēts,neērts un "lēts" risinājums.Šodien par tādu būtu jākaunas,nevis ar tādu joprojām tupi jālepojas.

reku 12.oktobris 2019 20:48
0 1 Atbildēt

Nokia vispār malači.Senāka gadagājuma cilvēkiem patīk atlokāmie telefoni ar nedaudz lielākām pogām un displeju.Pats gan vairs dzīvi bez glāstāmā gadžeta nevaru iedomāties.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 29

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti