Bailēs no koronavīrusa Nokia telefonu izstrādātājs atceļ dalību mobilo tehnoloģiju kongresā “MWC 2020” Barselonā 2

 

Foto: Ekrānbilde

HMD Global | 13.februāris 2020 10:34

HMD Global – Nokia telefonu izstrādātājs atceļ dalību mobilo tehnoloģiju kongresā "MWC 2020" Barselonā

HMD Global rūpīgi izvērtē situāciju, kas saistīta ar koronavīrusa (Covid-19) uzliesmojumu. Pēc ilgām apspriedēm ir pieņemts lēmums anulēt dalību mobilo tehnoloģiju kongresā "MWC 2020" Barselonā.

"MWC" kongress Barselonā vienmēr ir bijis centrālais notikums mūsu dienaskārtībā, kam esam gatavojušies ar lielu aizrautību, lai demonstrētu jaunos produktus mūsu partneriem, klientiem, medijiem un faniem. Tomēr mūsu darbinieku, klientu un ieinteresēto pušu veselība un drošība ir mūsu augstākā prioritāte. 

Šobrīd saprātīgākais lēmums ir anulēt dalību mobilo tehnoloģiju kongresā. Izsakām dziļāko pateicību starptautiskajai telekomunikāciju nozares asociācijai GSMA un citām iestādēm par to nenogurstošajām pūlēm risināt problēmas, kas saistītas ar koronavīrusu (Covid-19), un mēs viņus pilnībā atbalstām šajos centienos.

Informēsim medijus, partnerus un klientus par aktualizēto grafiku, kādā izziņosim produktu jaunumus.

 
Visi komentāri
 
Barselonas taksis 14.februāris 2020 0:33
2 0 Atbildēt

Nu tad Tu arī informē mūs,ka šo pasākumu atcēla pavisam,paģirainais slaist.Vai zini tādi bbc.co.uk?Tas nav no Krievijas.

Osis 15.februāris 2020 15:04
0 0 Atbildēt

Drīzāk izskatās, ka Nokiai vienkārši nav ko īpaši parādīt

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 30

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti