Aizsardzības ministrijas mācību laikā veiks iedzīvotāju SMS apziņošanu 3

 

Foto: Pexels.com

AM | 31.augusts 2022 16:17

7. un 8. septembrī laika posmā no plkst. 8.00 līdz 20.00 Aizsardzības ministrija sadarbībā ar mobilo sakaru operatoriem – SIA "Latvijas Mobilais Telefons", SIA "BITE Latvija", SIA "Tele2" un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu mācību laikā veiks Latvijas iedzīvotāju apziņošanu ar SMS īsziņām.

Aizsardzības ministrijas mācību “AMEX 2022” ietvaros divu dienu laikā SMS īsziņas tiks izsūtītas visiem mobilo pakalpojumu sniedzēju “LMT”, “BITE” un “Tele2” galalietotājiem, un šī vingrinājuma mērķis ir pārbaudīt Latvijas iedzīvotāju apziņošanu krīzes situācijās.

Iedzīvotājiem īsziņas tiks izsūtītas no sūtītāja “Sargs.lv” ar šādu saturu: “Uzmanibu, apzinosanas parbaude! Zini, ka rikoties krizes gadijuma, un iepazisties ar 72h bukletu www.sargs.lv/72h. Aizsardzibas ministrija”.

7. un 8. septembrī Nacionālo bruņoto spēku militāro mācību “Namejs 2022” ietvaros notiks ikgadējās Aizsardzības ministrijas mācības “AMEX 2022”, lai pārbaudītu valsts institūciju gatavību militārām un hibrīdkrīzēm.

Jau ziņots, ka no 5. septembra līdz 9. oktobrim Latvijā notiks militāro mācību cikla “Namejs 2022”  rudens posms, lai pārbaudītu un pilnveidotu vienību gatavību izvērsties valsts aizsardzības uzdevumu izpildei gan patstāvīgi, gan arī kolektīvās aizsardzības sistēmas ietvaros.

 

 
Visi komentāri
 
es 31.augusts 2022 18:02
1 0 Atbildēt

Piesaistiet tās vecenes no pensiju fondiem! Noziņos dažu stundu laikā!

p.zdec 1.septembris 2022 18:46
0 0 Atbildēt

Vai t' Pļurkt un 650 paklusēs?

Po 1.novembris 2022 19:48
0 0 Atbildēt

Atraduši gan obligāto platformu!

Vai tad tagad bez mob.tel.abonēšanas nekādi neiztikt? Kad maksa skries debesīs?

(Lamas)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti