Samsung teju dubulto viedtālruņu kameras izšķirtspēju, pateicoties 200 MP sensoram 15

 

Foto: Samsung

Samsung | 2.februāris 2023 9:21

Samsung jaunie Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ un Galaxy S23 viedtālruņi izceļas ar virkni jaunu funkciju, episku kameras kvalitāti un uzlabotu mākslīgā intelekta tehnoloģiju.

Uzņemt kinematogrāfiskus, iespaidīgus attēlus un video, pateicoties 200 MP kameras sensoram gan diennakts gaišajās stundās, gan tumšajās, varēs ikviens. Izceļama ir arī Snapdragon® 8 Gen 2 mobilā platforma, kas pielāgota tieši Galaxy un nodrošinās izcilu viedtālruņa veiktspēju un ātrumu, ne tikai izmantojot to darbam, saziņai un attēlu apstrādei, bet arī spēlējot videospēles.

 

“Jaunajos Samsung Galaxy S23 sērijas viedtālruņos iestrādātas mūsu modernākās tehnoloģijas un tie izstrādāti, izmantojot izturīgus, videi draudzīgus materiālus. Viedtālruni iespējams ne tikai izmantot izklaidei, darbam, saziņai un satura radīšanai neticami augstā kvalitātē, bet arī citu ierīču darbības pilnveidošanai Galaxy ekosistēmas ietvaros. Piemēram, piekļūt paplašinātām funkcijām un pārvaldīt viedpulksteni, sadzīves tehniku un viedās mājas ierīces lietotnē SmartThings. Tas viss atspoguļojas arī patērētāju pieprasījumā pēc lielākas ietilpības ierīcēm – Baltijā dominē viedtālruņi ar 128 GB ietilpību,” stāsta Jurijs Bušmaks, Samsung MX (Mobile eXperience) produktu un mārketinga nodaļas vadītājs Baltijā.

 

Modernākā Samsung Galaxy kamera

Ar Galaxy S23 Ultra gan amatierim, gan profesionālam fotogrāfam būs viegli iemūžināt fenomenālu saturu. Viedtālrunī iestrādāta vismodernākā kameru sistēma, kas līdz šim pieejama Samsung Galaxy ierīcēs.  Kameru sistēmas kvalitāte ir pielāgota gandrīz jebkuriem apgaismojuma apstākļiem un izstrādāta tā, lai ļautu iemūžināt neticamas detaļas. Uzlabotais nakts fotogrāfijas režīms maina to, kā Galaxy S sērija optimizē attēlus un video dažādos apkārtējās vides apstākļos. Neatkarīgi no tā, kāds saturs tiks iemūžināts, attēli un video būs detalizētāki un asāki. Pateicoties uzlabotajai mākslīgā intelekta tehnoloģijai, attēli, kas uzņemti vājā apgaismojumā, tiks automātiski pilnveidoti, izceļot objekta detaļas un krāsu toni.

 

Ar Samsung Galaxy S23 sērijas viedtālruņiem arī selfiji būs episki – pateicoties ātram autofokusam un Samsung pirmajai Super HDR selfiju kamerai, iespējams iemūžināt ievērojami labākus selfijus un video. Turklāt tiem, kuri vēlas nodoties radošām aktivitātēm un izmantot viedtālruni profesionālām vajadzībām, piemēram, satura radīšanai un publicēšanai, Galaxy S sērijā iekļauta virkne lietderīgu rīku. Expert RAW lietotne, kas pieejama tikai Samsung Galaxy, nodrošina DSLR stila attēlu uzņemšanu un rediģēšanu RAW un JPEG formātā — nav nepieciešams apjomīgs kameras aprīkojums, lai uzņemtu augstas klases foto. Lietotāji var eksperimentēt ar vairāku ekspozīciju fotomākslu vai iemūžināt galaktiku Piena ceļš, izmantojot astrogrāfijas režīma iestatījumus un Samsung kameras vai Expert RAW lietotni. Tikmēr jaunās tālummaiņas iespējas Galaxy Watch5 sērijas lietotnē Camera Controller ļauj lietotājiem tvert perfekti kadrētu kadru, izmantojot arī viedpulksteni. Savukārt, filmējot video, daudzdimensionālu skaņu būs iespējams ierakstīt, pateicoties jaunajai 360 audio ierakstīšanas funkcijai, kas pieejama Galaxy Buds2 Pro bezvadu austiņās.

Premium klases veiktspēja, kas ļauj pilnvērtīgi izpausties mobilo spēļu pasaulē

Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 2 mobilā platforma, kas pielāgota tieši Galaxy, nodrošina vēl nebijušu veiktspēju, savukārt pateicoties Galaxy S23 Ultra 5000 mAh akumulatoram, viedtālruņa darbības ilgums būs par 20% ilgāks. Galaxy S23 Ultra grafikas veiktspēja ir par vairāk kā 40 % ātrāka, bet AI veiktspēja ir optimizēta par vairāk nekā 40%, lai līdzsvarotu veiktspēju un jaudu, kas nepieciešama foto un video uzņemšanai, videospēlēm ar zemu latentumu un daudz kam citam.

Ilgtspēja un planētas aizsardzība

Izstrādājot Galaxy S23 sēriju, izmantoti vēl vairāk pārstrādātu materiālu nekā Galaxy S22 sērijas viedtālruņu ražošanā. Jaunās S sērijas viedtālruņi ir pirmie viedtālruņi, kuros ir iestrādāts Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 rūdītais stikls, kas nodrošina paaugstinātu izturību ilglaicīgi to lietojot un ir izstrādāts izmantojot vidēji 22% pārstrādāta satura. Turklāt katra Galaxy S23 viedtālruņa iepakojuma kastīte izgatavota no 100% pārstrādāta papīra. Mērķus samazināt radīto ietekmi uz vidi apliecina arī saņemtais UL ECOLOGO® sertifikāts, kas nozīmē, ka produkts ir sertificēts un tā ietekme uz vidi ir samazināta.

Lietotājiem, kuri vēlas pagarināt savas ierīces kalpošanas laiku, Galaxy S23 sērijas viedtālruņi augstākās klases pieredzi nodrošinās gadiem ilgi. Viedierīces saņems četrus OS jauninājumus, bet drošības atjauninājumus – piecus gadus.

Bezkompromisa drošība un privātums

Galaxy S23 sērijas stūrakmens ir drošība un privātums. Katrs viedtālrunis ir aprīkots ar Samsung Knox drošības sistēmu, kuras aizsardzību un veiktspēju novērtē dažādas valdības un valsts institūcijas visā pasaulē. Tā ir visaugstāk novērtētā platforma un risinājums tirgū – par apliecinājumu tam kalpo iegūtie nozares sertifikāti un atzinība. Drošības un privātuma informācijas panelis, kas iestrādāts ierīcēs, sniedz lietotājiem pilnīgu pārskatāmību par to, kam ir piekļuve viņu datiem un kā tie tiek izmantoti. Ar vienu darbību var viegli redzēt, vai personas dati ir apdraudēti, un saņemt vienkāršus norādījumus kā mainīt iestatījumus, lai nodrošinātu drošāku pieredzi. Lietotāji var arī izlemt, kuras lietojumprogrammas un programmas var piekļūt to datiem un kā tie tiek izmantoti. Lai nodrošinātu papildu drošības līmeni, Knox Vault drošības slānis, kas pirmo reizi tika ieviests Galaxy S21 sērijā, aizsargās svarīgu informāciju par Galaxy S23 sēriju, izolējot to no pārējās ierīces, tostarp OS, lai nodrošinātu papildu aizsardzību pret ievainojamībām.

Galaxy savienotās ekosistēmas priekšrocības un ērtības

Visos Galaxy S sērijas modeļos nodrošinātā savienojamība un pieredze sniedz papildu priekšrocības. Samsung Multi Control funkcija, kas savieno peles un tastatūras funkcionalitāti starp Samsung Galaxy datoru un planšetdatoru, tagad ir pieejama arī Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ un Galaxy S23, lai nodrošinātu maksimālu elastību starp ierīcēm. Turklāt uzlabotā teksta lietojamība ļauj viegli kopēt un ielīmēt tekstu no vienas ierīces otrā, lai citā ierīcē veiktu noteiktu darbību. Galaxy S23 Ultra ierīcē Google Meet, kas savienota pārī ar Samsung Notes un iebūvēto S Pen, tagad padara videozvanus vēl sadarbīgākus. Izmantojot Google Meet tiešraides kopīgošanu, dalībnieki var vienlaikus rediģēt dokumentu katrs no savas Android ierīces, nevis skatīt koplietotu ekrānu.

Pieejamība

Galaxy S23 sērijas viedtālruņi pieejami četros dabas iedvesmotos matētos toņos: gaistoši melnā, lavandas, zaļā un krēmkrāsā[i].

Sākot ar 2023. gada 1. februāri, Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ un Galaxy S23 viedtālruņi būs plaši pieejami iegādei Baltijas valstīs, pie mobilo ierīču operatoriem un Samsung oficiālajā mājaslapā

[i] Pieejamība var atšķirties atkarībā no tirgus

 
Visi komentāri
 
Pikselis 2.februāris 2023 9:54
4 5 Atbildēt

Telefonā tos pikseļus var audzēt kā sivēnus, bet jēgas no tiem nav. Ne jau pikseļu skaits nosaka, cik labi izskatās bildes. Bet lohi un losenes ņammā.....

Slinkais 2.februāris 2023 10:58
2 2 Atbildēt

loha viedoklis pierakstīts. paldies par jūsu uzmanību

Lohs 2.februāris 2023 11:01
1 0 Atbildēt

Slinkais, ieslēdz smadzenes. Tās nav domātas galvaskausa stutēšanai.

Slinkais 2.februāris 2023 11:23
0 0 Atbildēt

smadzenes ir jāmeklē tiem analfabētiem, kuri domā ka nu tagad visas bildes būs tupa 200mpix

Resnais 2.februāris 2023 13:56
0 0 Atbildēt

Nu tev jau nav pilns pikselis, sliņķi!

650 3.februāris 2023 2:07
0 1 Atbildēt

Hm, izskatās ka Lohiem nav nemaz jāzin, kādu datu apjomu aizņem 1gab šitāda te 200mpix bilde.Nee.Gaidām 300 un/vai 600.Ai nē, sorī, 650..Jā.

Johnny 3.februāris 2023 13:13
1 1 Atbildēt

Vakardien nopirku S23 ultra 512gb, 200 mp bildes izmērs heic formātā ir ap 20-25 megabaiti. Un kvalitāte, tiešām, ir ļoti laba, pat nebiju gaidījis, ka bez pixel binning būs tik laba

Opis 3.februāris 2023 13:19
2 0 Atbildēt

Nu iemet kādu bildes paraugu, lai varu salīdzināt ar savu S22Ultra bildi.

Jo sevišķi vājā apgaismojumā iekštelpās!

650 3.februāris 2023 14:05
0 1 Atbildēt

-nu jā, 512gb pietiks vismaz kādiem 51-52 gadiem.Tad tik pamēģini aizsūtīt (kādam ne-Loham) reportāžu uz ē-pastu.Teiksim, kādas tādas 5-6gab bildītes.Jā.

RAW,un tikai RAW 3.februāris 2023 15:46
2 0 Atbildēt

O,starp mums ir biezais!

priapirs 3.februāris 2023 15:45
1 0 Atbildēt

200 Mp-tas irk 20 cm?

BMW 3.februāris 2023 16:42
2 2 Atbildēt

Man ir BMW, man ir pāri metram, pat ziemā šalli nevajag!

Audi 3.februāris 2023 16:43
3 1 Atbildēt

Nu bļin, es visu laiku galu liku zeķē, nebija ienācis prātā, ka var tīt ap kaklu!

Krotow 3.februāris 2023 18:25
0 0 Atbildēt

Mhm. To kas pāri metram, laikam izmanto šalles vietā. Un ieraugot atbilstošu zaķi, iestājas risks nožņaugties.

asfiksija 3.februāris 2023 21:19
0 0 Atbildēt

Bet 20 megapix selfijs !

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti