Latvijā pieejami jaunākie LG OLED televizori ar α9 inteliģento procesoru

 

Foto: Publicitātes attēls

LG Electronics | 7.maijs 2018 14:46

LG Electronics (LG) 2018. gada OLED televizoru modeļu klāsts pieejams arī Latvijā. Veikalos pieejami C8, B8 un E8 sērijas modeļi 65 un 55 collu izmēros.

Šie jaunie modeļi izceļas ar moderno α (Alfa) procesoru, kas par 35% uzlabo veiktspēju, nodrošina labāku attēlu apstrādi un palielina veiktspējas ātrumu līdz pat 50%. Šie TV veicinās LG pozīcijas stiprināšanu globālajā premium televizoru tirgū, prognozēm liecinot, ka OLED televizoru pārdošanas apjoms pasaulē šogad sasniegs 2,5 miljonus vienību, salīdzinot ar 1,6 miljoniem vienību pērn.

Pateicoties LG α9 inteliģentajam procesoram, skatītāji spēs izbaudīt uzlabotu attēla kvalitāti un precīzākas krāsas praktiski no jebkura skatīšanās leņķa, kā arī ideālus melnos toņus, kas ir LG OLED televizoru kvalitātes zīme. Attēla kvalitāte kopā ar Dolby Atmos skaņu šī gada LG televizoru modeļos sniegs patērētājiem iegrimstošu skatīšanās pieredzi. α9 inteliģentais procesors nodrošina iespēju attēlu demonstrēt high frame rate (HFR) formātā. Šim formātam tiek prognozēta strauja attīstība, pateicoties īpaši uzlabotajai attēla kvalitātei nākotnē. Šī ir laba ziņa filmu cienītājiem, jo šogad LG atbalstīs visus populārākos HRD formātus, un par satura tehnisko specifikāciju nav jāuztraucas.

LG α9 inteliģentais procesors nodrošina reālistiskus attēlus ar pārsteidzoši bagātīgām krāsām, asumu un piesātinātību lielākam reālismam. Šī procesora pamata inovācija ir skaņas samazināšanas četru posmu process, kas iekļauj divreiz vairāk posmu salīdzinājumā ar tradicionālajām tehnoloģijām. Algoritms nodrošina lielāku kontroli, lai uzlabotu attēlu skaidrību efektīvākam vienmērīgas gradācijas atveidojumam.

Labākā iespējamā 4K Cinema HDR pieredze

2018. gada OLED televizoru modeļi piedāvā 4K Cinema HDR, kas mājokļos sniedz patiesu kino skatīšanās pieredzi neatkarīgi no formāta. LG 2018. gada OLED televizori nodrošina arī atbalstu Technicolor izstrādātajam Advanced HDR, uzņēmumam turpinot savu apņemšanos atbalstīt nozīmīgākos HDR formātus, sākot no pirmšķirīgas skatīšanās pieredzes, ko sniedz Dolby VisionTM, un beidzot ar HDR10 un HLG (Hybrid Log-Gamma). LG 2018. gada OLED televizori dinamiski apstrādā HDR attēlus kadru pa kadram, izmantojot LG patentētu algoritmu Enhanced Dynamic Tone. OLED televizori aprīkoti ar Dolby Atmos skaņas sistēmu labākajai iespējamajai audiovizuālajai pieredzei.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Mazda 6 pēctecis: Mazda ar diviem jaunumiem Auto China 2024 izstādē (+ FOTO)

Pekinas autoizstādē Japānas autobūves uzņēmums Mazda nodemonstrējis divus jaunumus: sedanu EZ-6 un krosoveru Arata. Lasīt vairāk

 

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro 1

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 8

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti