Thinq AI un Alpha 9 gen 2 procesors LG televizoru lietotājiem sniedz pilnīgi jaunu skatīšanās pieredzi

 

Foto: Publicitātes attēls

LG Electronics Latvia | 4.janvāris 2019 8:53

LG jaunākie televizori piedāvā optimizētu attēlu un skaņu un asu 8K attēlu, pateicoties padziļinātās mācīšanās tehnoloģijai

LG Electronics (LG) paceļ mājas izklaides pieredzi jaunā līmenī, izstādē CES 2019 prezentējot savus jaunākos televizorus ar ThinQ AI. Jaunie modeļi, kas aprīkoti ar uzņēmuma otrās paaudzes α (Alpha) 9 Gen 2 inteliģento procesoru un padziļinātās mācīšanās algoritmu, piedāvā augstāku mākslīgā intelekta (AI) attēla un skaņas pieredzes kvalitātes līmeni. Pateicoties jaunajam algoritmam, LG 2019. gada televizoru modeļi nodrošina uzlabotu attēlu un skaņu, analizējot satura avotu, lai atpazītu apkārtējos apstākļus ap televizoru un sniegtu optimizētāku saturu.

LG 2019. gada televizoru modeļi, kuros izmantota LG atvērtā viedā platforma, piedāvā piekļuvi plašam populāru mākslīgā intelekta pakalpojumu klāstām dažādās platformās, tostarp nesen tirgū laistajai Amazon Alexa un iebūvētajam Google Assistant. Tāpat lietotāji spēs izbaudīt vienkāršību, ko sniedz sarunas valodas atpazīšana un intuitīva izvēlne Home Dashboard, kas nodrošina iespēju kontrolēt dažādas viedās mājsaimniecības ierīces tieši televizorā.

α9 Gen 2 procesors, kas izmantots LG Z9, W9, E9 un C9 sērijas OLED televizoros, uzlabo attēla un skaņas kvalitāti, pateicoties padziļinātas mācīšanās algoritmam (kas izstrādāts no plašas, vairāk nekā viena miljona vizuālo datu datubāzes), kas atpazīst satura avota kvalitāti un nosaka labāko uzlabošanas metodi optimālajai vizuālajai izvadei. LG 8K 88 collu Z9 OLED televizors lepojas ar augstākām datu apstrādes iespējām, lai sniegtu reālāko 8K attēla kvalitāti, kas ir asa, izteiksmīga un detalizēta, pateicoties 8K izšķirtspējai un uzlabotai trokšņu likvidēšanai.

Procesors izmanto televizoru apkārtējās gaismas sensoru, lai noteiktu gaismas līmeņus un automātiski pielāgotu gaišumu, ja nepieciešams. α9 Gen 2 mākslīgais intelekts spēj vēl vairāk uzlabot HDR saturu, pielāgojot gaišumu, lai pat tumšākās ainas pārvērstu ainās ar satriecošu kontrastu, izteiksmību un krāsu dziļumu pat gaiši izgaismotās telpās. Un, izmantojot Dolby jaunākās attēlveidošanas inovācijas, kas atjautīgi pielāgo Dolby Vision saturu, LG televizori nodrošina aizraujošu HDR pieredzi dažādos apkārtējās gaismas apstākļos.

Skaņas kvalitāti uzlabo inteliģents algoritms, kas spēj apvienot divu kanālu audio, lai nodrošinātu pārliecinošu virtuālu 5.1 pilnapjoma skaņu. α9 Gen 2 optimizē izvadi, balstoties uz satura tipu un padarot balsis skaidrākas filmās, ziņu pārraidēs un citā skatītajā saturā.

Google Assistant, kas pirmo reizi bija pieejams 2018. gada ThinQ AI televizoros, tiek piedāvāts arī šī gada modeļos, sniedzot uzlabotu pieredzi, kas ļauj patērētājiem pārvaldīt ikdienas uzdevumus, atrast atbildes un kontrolēt savietojamas viedās mājsaimniecības iekārtas. Lietotājiem picas pasūtīšanai nebūs nepieciešams izmantot telefonu, jo to ir iespējams paveikt televizorā, neizejot no programmas, kas tiek atskaņota ekrānā.

Šogad LG paplašina savas AI partnerattiecības, 2019. gada ThinQ AI televizoros piedāvājot arī Amazon Alexa, lai sniegtu klientiem lielāku elastību attiecībā uz balss kontrolētiem pakalpojumiem. Magic Remote tālvadības pultī nospiežot Amazon Prime Video taustiņu, lietotāji var pārvaldīt viedās mājsaimniecības iekārtas, uzdot jautājumus un piekļūt desmitiem tūkstošu pakalpojumu, kā arī izveidot savu ideālo Alexa Routine, kas ietver modināšanas zvanu, informāciju par satiksmi un iemīļotākos televīzijas kanālus. Šis pakalpojums LG ThinQ AI televizoros būs pieejams vairāk nekā 140 valstīs.

α9 Gen 2 darbina arī uzņēmuma 2019. gada flagmani - 75 collu 8K LCD televizoru (modelis SM99). LG 2019. gada premium LCD televizoru klāsts (SM9X un SM8X sērija) tirgū tiks laists ar jaunu nosaukumu NanoCell TV, lai labāk izceltu attēla uzlabošanu, ko nodrošina NanoCell tehnoloģija (NanoColor), krāsu precizitāte plašā skatīšanās leņķī (NanoAccuracy) un ārkārtīgi plānais televizora ietvars ar elegantu dizainu (NanoBezel).

Un, pateicoties HDMI 2.1 portiem, visi 2019. gada OLED televizoru modeļi un atsevišķi NanoCell televizori ar ThinQ AI atbalstīs paātrinātu kadru maiņas ātrumu (HFR). Tādējādi pie 120 kadriem sekundē tiek panākta vienmērīgāka un skaidrāka kustība, lai labāk attēlotu tādas ātras darbības saturu kā sporta pārraides un asas sižeta filmas. Funkcijas Enhanced Audio Return Channel (eARC) atbalsts nodrošina mājas kinozāles entuziastiem iespēju bezrūpīgi izmantot HDMI savienojamību un izbaudīt šobrīd pieejamos augstākās kvalitātes audio formātus ar pirmšķirīgām detaļām un izteiksmību. Savukārt, kā lielisks papildinājums videospēļu spēlētājiem ir jauno televizoru savietojamība ar mainīgās atsvaidzes intensitāti (VRR), kā arī Auto Low Latency Mode (ALLM) standartu, kas palīdz nodrošināt skaidru attēlu bez raustīšanās vai kropļošanās.

Izstādes CES 2019 apmeklētāji no 8. līdz 11. janvārim tiek aicināti apmeklēt stendu #11100 Lasvegasas konferenču centrā, lai iepazītos tuvāk ar LG 2019. gada ThinQ AI televizoru modeļiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti