Sony izziņo super-liela izmēra 8K HDR pilna mēroga LED un 4K HDR OLED televizorus MASTER sērijas klāstā (+ VIDEO) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

LEAD | 10.janvāris 2019 8:25

98” un 85” ZG9 8K HDR pilna mēroga LED televizori, kā arī 77”, 65” un 55” AG9 4K HDR OLED televizori pievienosies jaunajā MASTER sērijā.

2019. gada inovāciju un tehnoloģiju izstādē CES, kas atklāta 7. janvārī Lasvegasā, Nevadā (stends #17300) Sony Europe šodien izziņoja jaunos MASTER sērijas ZG9 8K HDR pilna mēroga LED un AG9 4K HDR OLED televizorus. Sony MASTER sērijas televizori piedāvā augstāko mājās pieejamo attēla kvalitāti- tā nodrošina attēlus, kas patiešām atbilst to radītāju nodomiem. MASTER sērijā iekļauti tikai paši labākie Sony televizori, kas nodrošina augstāko attēla kvalitāti, krāsu, kontrastu un skaidrību, kas tuvojas profesionāla līmeņa monitoram. MASTER sērijas TV ir arī Netflix kalibrētais režīms (Calibrated Mode) un IMAX Enhanced programma, lai nodrošinātu, ka saturs tiek piegādāts atbilstoši paredzētajam.

Abi jaunie modeļi ir aprīkoti ar jaunākās paaudzes X1 ™ Ultimate attēlu procesoru (Picture Processor), lai iegūtu precīzas detaļas un kontrastu. Tas atklāts pagājušajā rudenī līdz ar AF9 un ZF9 MASTER sērijas modeļu izlaišanu, un tam ir būtiska loma augstas kvalitātes attēla nodrošināšanā. X1 Ultimate procesoram ir unikāls algoritms, kas speciāli izstrādāts 8K ekrānam. Tas spēj atrast un analizēt katru redzamo objektu, rezultātā radot ļoti detalizētu un kontrastainu attēlu vēl lielākai realitātes sajūtai (atbilstoši, kā attēla radītājs to bija iecerējis). Augstākā skaņas kvalitāte ir neatraujama lieliskas skatīšanās pieredzes daļa, tāpēc abiem modeļiem ZG9 un AG9 pieejama jaunā Sound-from-Picture Reality funkcija, kas precīzi sinhronizējas ar skaņas pozīciju ekrānā, tātad, aktieriem sarunājoties, skaņa šķietami nāk tieši no viņu mutēm, nevis no skaļruņa, kas atrodas TV apakšdaļā.

ZG9 vērienīga izmēra televizori

Lielizmēra TV paliek arvien populārāki, un līdz ar jaunajiem ZG9 98” un 85  collu ekrāniem Sony mērķis ir sniegt jauna līmeņa lielizmēra ekrāna pieredzi dzīvojamajā istabā. Lai panāktu augstu kvalitāti tik lieliem ekrāniem, Sony ievieš papildu izšķirtspēju līdz ar pirmo 8K HDR televizoru, kas domāts patērētājam. Dubultojot horizontālās un vertikālās līnijas, 8K piedāvā četrreiz vairāk pikseļu kā 4K (jeb 16 reizes pārsniedzot Full HD izšķirtspēju). Šī augstākā izšķirtspēja sniedz iespaidīgāku skatīšanās pieredzi, jo 8K nozīmē, ka lielāki televizori lieliski rāda attēlus arī skatoties tuvplānā, praktiski bez pikseļu diferenciācijas.

Bet nozīmīga ir ne tikai izšķirtspēja. Tā kā ekrāna izmēri kļūst lielāki, procesoram ir vēl lielāka loma attēla kvalitātē. Izmantojot patentētu algoritmu, jaudīgais attēlu procesors X1 Ultimate ir optimizēts, lai apstrādātu 8K ekrāna 33 miljonus pikseļu. Un tas pats procesors ļauj jaunizveidotajam 8K X-Reality PRO uzlabot visu saturu, kas ir tuvāks patiesajai 8K attēla kvalitātei, izmantojot jaunu, speciālu 8K datu bāzi, lai sniegtu vēl precīzāku, detalizētāku uzlabojumu. Ar ievērojamu pieredzi un ekspertīzi profesionālo kameru un monitoru izstrādē, Sony atzīst, ka signālu apstrādes smalko komponentu konstruēšanas precizitāte rada tūlītēju redzamu atšķirību visam attēlam.

Turklāt ZG9 sērijai ir izstrādātas pilnīgi jaunas speciālas 8K tehnoloģijas, tostarp Backlight Master Drive ar pilnvērtīgu lokālo aptumšošanu un 8K X-paredzēto PRO dinamisko diapazonu (Dynamic Range). ZG9 aizmugurējā apgaismojuma vadībai ir īpaši blīvi LED moduļi ar lokālo spilgtuma samazināšanas un fona gaismojuma pastiprināšanas algoritmu, tā nodrošinot nepieredzētu kontrastu ar gaišu spilgtumu un piķa melnām tumšajām zonām. Lai maksimāli izmantotu šo apgaismojuma sistēmu, 8K X-tended Dynamic Range PRO izmanto saglabāto enerģiju, tā palielinot spilgtumu zonās, kur tas nepieciešams.

TV ekrāniem paliekot lielākiem, precīzs skaņas izvietojums ir vēl viens svarīgs faktors. Ņemot vērā pieredzi, kas gūta no OLED akustiskās virsmas tehnoloģijas (Acoustic Surface Audio), Sony kompānija ir paplašinājusi ZG9 pilna mēroga LED TV konceptu ar akustisko multi-audio sistēmu. Lai sniegtu skaņas-no-attēla realitātes pieredzi, jaunais ZG9 Acoustic Multi-Audio skaļrunis izmanto četrus uz priekšpusi vērstus skaļruņus; divus augšdaļā un divus apakšā – lai nodrošinātu reālistisku skanējumu. Skatītājiem šķitīs, ka skaņa nāk no ekrāna, nevis no vietas, kur skaļruņi patiesībā novietoti. Turklāt ZG9 ir TV centra skaļruņu režīms tiem, kam ir mājas kinozāle- televizors kļūst par centrālo skaļruni. Arī Dolby Atmos™1 uzlabo skaņas pieredzi, papildinot ar plašu, bagātu skaņas lauku. (1 Pieejams, izmantojot nākotnes programmatūras atjauninājumu.)

ZG9 ir aprīkots arī ar X-Wide Angle, lai nodrošinātu, ka attēls saglabā kvalitāti un patiesās krāsas neatkarīgi no skatīšanās leņķa, samazinot krāsu nobīdes, skatoties ekrānā no sāna. Tikmēr X-Motion Clarity samazina kustības izplūšanu, nezaudējot ekrāna spilgtumu.

AG9 Premium OLED televizori

AG9 ir Sony jaunais 4K HDR OLED televizors, kas pieejams kā 77”, 65” un 55 collu ekrāns ļoti plānā formātā. Attēls atdzīvojas ar ļoti plašu redzamības leņķi, precīzu kontrastu un absolūtās melnās krāsas OLED tehnoloģiju (ļoti dziļi melnie toņi).

X1 Ultimate attēlu procesors precīzi un individuāli kontrolē vairāk nekā 8 miljonus pašgaismojošu pikseļu. Papildus tam, AG9 ir pikseļu kontrasta pastiprinātājs stiprākām krāsām un kontrastam gaišajās zonās. Tā rezultātā AG9 nodrošina augstāko attēla kvalitāti, pietuvojoties profesionāla līmeņa monitoram, parādot attēlus un krāsas identiskus realitātei, kā to bija paredzējis attēlu autors. Procesors uzlabo SD un HD saturu tuvāk 4K HDR kvalitātei un rāda 4K HDR saturu ar satriecošu izšķirtspēju.

Akustiskā virsma Audio + nodrošina iespaidīgu skaņas pieredzi ar skaņu, kas nāk no visa ekrāna, ievedot skatītājus aizraujošā, jaunā izklaides pieredzē, nodrošinot perfektu harmoniju starp skaņu un attēlu. Turklāt ZG9 ir TV centra skaļruņu režīms tiem, kam ir mājas kinozāle- televizors kļūst par centrālo skaļruni.

AG9 ir ārkārtīgi plāns; kad tas piestiprināts sienai, izmantojot SU-WL850 stiprinājuma sistēmu2, tas būs apmēram divreiz tuvāk sienai, kā Sony iepriekšējais modelis3. Un, lai nodrošinātu vislabāko skatīšanās lenķi un ērtu lietošanu, SU-WL850 tam ir šarnīra funkcionalitāte, lai televizora stāvokli varētu regulēt pēc vēlēšanās. (2 Pieejama atsevišķi. 3 Salīdzinot ar AF9 sēriju, kam lietota līdzīga sienas stiprinājuma sistēma.)

Lai iegūtu maksimālu attēla kvalitāti, AG9 apvieno 4K skaidrību ar augsta dinamiskā diapazona (HDR) spilgtumu, krāsām un detaļām. Agrāk apslēptās tumšāko ēnu un saules gaismas zonas tagad ir skaidras un detalizētas. Un, tāpat kā ZG9, arī AG9 televizoriem ir Netflix kalibrētais režīms, IMAX Enhanced, Dolby Vision ™ un Dolby Atmos ™ tehnoloģijas, lai nodrošinātu skatīšanās pieredzi tiešu tādu, kāda tā paredzēta.

IMAX Enhanced saturs ar labāko no Sony Pictures Entertainment vispasaules piedāvājuma hitiem, tādiem kā Venoms, Spaidermens™: Atgriešanās mājās un Džumandži:Laipni lūgti džungļos būs pieejams vēlāk šogad ar atsevišķiem BRAVIA televizoriem, izmantojot RakutenTV straumēšanas servisu. Izlaista, IMAX Enhanced programma Eiropā būs pieejama 5 valstīs, attiecīgi Apvienotajā Karalistē, Spānijā, Vācijā, Francijā un Itālijā; nākotnē arī citās valstīs.

Lietotāja pieredze

Gan ZG9 pilna mēroga LED, gan AG9 OLED televizoriem ir Sony Android TV, kas atbalsta plašu lietojumprogrammu loku no Google Play™, tostarp YouTube™, Netflix, Prime Video un citas (pieejamība var atšķirties atkarībā no reģiona). Lai padarītu televizoru un mājokli vēl gudrāku, televizoriem ZG9 un AG9 ir iebūvēts Google asistents. Turklāt, abiem televizoriem ir iebūvēti mikrofoni, kas atbrīvos lietotāju rokas: skatītāji var vienkārši runāt ar televizoru, izmantojot Google asistentu, lai ātri saplānotu dienu, ietu cauri saturam vai atskaņotu TV šovus, filmas un daudz ko citu. (Google asistenta pieejamība var atšķirties atkarībā no reģiona.) Televizori strādā arī ar populāriem skaļruņiem, piemēram, ar pašu Sony LF-S50G un SRS-XB501G, Google Home vai Amazon Echo ierīcēm. Izmantojot viedos skaļruņus, lietotāji var kontrolēt sava TV un straumēšanas saturu vienkārši ar savu balsi - ar vairākām funkcijām, kas šogad vēl tiks izlaistas.

Lai panāktu vēl ērtāku lietošanu, jauna, viegli vadāma viedā tālvadības pults ļauj skatītājiem kontrolēt savas pievienotās ierīces, piemēram, kabeļu/satelītu kastes, Blu-ray disku atskaņotājus un spēļu konsoles (atbalstītās ierīces var atšķirties pēc reģiona), bez tālvadības pulšu mainīšanas. Arī viedajām tālvadības pultiīm tiek pievienota RF (radio frekvence), lai TV varētu kontrolēt, nemērķējot pret to pulti. Un jaunizveidota lietotāja saskarne nodrošina nevainojamu un ātru piekļuvi iecienītākajām lietotnēm un iestatījumiem.

Sony Europe izziņoja, ka arī AG8 4K HDR OLED, XG95/XG90 4K HDR pilna mēroga LED, XG85 4K HDR LED un WG6 Full HD HDR LED televizori būs pieejami 2019. gada laikā.

Jaunie Sony televizoru modeļi un to galvenās funkcijas

MASTER sērijas ZG9 8K HDR pilna mēroga LED televizori (98” un 85” modeļi)

·           Sony 8K ekrāns, kas darīs iespējamu izdzīvot patiesi autentisku pieredzi, apvienojot 8K HDR spožumu ar Sony unikālo MASTER sērijas filozofiju.

·           Picture Processor X1 ™ Ultimate un 8K X-Reality PRO; attēli tiek saasināti un rafinēti reālā laikā, kā arī tiek pielāgoti tuvāk patiesajai 8K kvalitātei, izmantojot Sony ekskluzīvo 8K datubāzi.

·           Ietver Backlight Master Drive, pilna mēroga LED fona apgaismojuma tehnoloģiju, kas apvieno īpaši blīvus, patstāvīgi kontrolētus LED moduļus, kas pielāgoti 8K, lai sniegtu neticami dziļi melno, žilbinošas gaismas un dinamiskākas krāsas.

·           Ietver 8K X-tended Dynamic Range™ PRO, kas nodrošina 20 reizes lielāku kontrastu nekā parastajiem LED televizoriem.

·           Ietver Acoustic Multi-Audio sistēmu ar četriem priekšējiem skaļruņiem; ar Sony skaņas-no-attēla realitātes (Sound-from-Picture Reality) pieredzi, darbība un skaņa ir precīzā sinhronitātē un skatīšanās kļūst tik daudz aizraujošāka.

·           Ietver TV Centre Speaker Mode (centra skaļruņu režīmu); izmantojiet televizoru kā centrālo skaļruni mājas kinozālei.

·           Ietver X-Wide Angle, kas samazina krāsu maiņu, skatoties no sāniem; toņi un nokrāsas nemainīsies, lai vai no kuras puses skatīsieties.

·           X-Motion Clarity nodrošina ātras darbības skaidras un plūdenas; kustīgie attēli tiek precīzi kontrolēti, lai samazinātu izplūšanu un pat strauji kustīgu skatu laikā attēli saglabājas patiesi, bez spilgtuma zuduma.

·           Ietver Netflix kalibrēto režīmu, kas ļauj ekrānā vērot lietas tieši tā, kā tas bija paredzēts.

·           Ietver IMAX Enhanced, kas nodrošina pilnvērtīgu mājas izklaides pieredzi, pilnībā izmantojot IMAX Enhanced saturu.

·           Dolby Vision™ attēlā redzamo padara neticami dzīvu, kamēr Dolby Atmos™ piepilda telpu ar visaptverošu skaņu.

·           Ar Android TV platformu un iebūvēto Google asistentu varat ātri piekļūt izklaidei, saņemt atbildes un kontrolēt ierīces jūsu mājās. Atrodiet jaunāko grāvēju, pārbaudiet lielās spēles rezultātu vai samaziniet apgaismojumu - viss izdarāms tikai ar balsi, nav nepieciešama tālvadības pults. (Google Assistant pieejamība ir atkarīga no reģiona.)

·           Brīvroku meklēšana ar balsi: atrodiet savu iecienītāko izklaidi, vienkārši runājot ar TV.

·           Balss meklēšana: atrodiet savu iecienītāko izklaidi, vienkārši runājot ar tālvadības pulti.

·           Viegli kontrolējama viedā tālvadības pults; pievienojiet televizoram dekoderu un citas ierīces ar DMI, un kontrolējiet tos, izmantojot vienu viedo pulti (atkarībā no reģiona); plānāks, noapaļots dizains ar iebūvētu balss vadības mikrofonu un uzlabotu pogu izvietojumu, lai to varētu ērti izmantot.

·           Jauns procesors; ātrāka reakcija uz lietotņu palaišanu, televizora ieslēgšanu un daudz ko citu.

·           Produkta mājaslapa: https://www.sony.co.uk/electronics/televisions/zg9-series

MASTER sērijas AG9 4K HDR OLED televizori (77”, 65” un 55” modeļi)

·           Ietver Picture Processor X1™ Ultimate, kas nodrošina maksimālu 4K HDR skatīšanās pieredzi ar šādām tehnoloģijām: uz objekta vērsta super-izšķirtspēja, uz objektu vērsta HDR pārveidošana, bitu kartēšana ar Super Bit Mapping™ 4K HDR un duālā datubāzes apstrāde.

·           Ietver Pixel Contrast Booster, astoņus miljonus pašizgaismojošo pikseļu un Sony oriģinālo paneļa kontroli OLED, kas sniedz ievērojami bagātinātu vizuālo pieredzi ar nepieredzētu melno, autentiskām krāsām un plašu skatīšanās leņķi.

·           Ietver akustiskās virsmas tehnoloģiju Acoustic Surface Audio+; divi pievadi (actuators) un divi spēcīgi zemfrekvences skaļruņi nodrošina daudzdimensionālu skaņu, kas dod jums agrāk nebijušu skatīšanās pieredzi. TV Centre Speaker Mode TV centra skaļruņa režīms ļauj izmantot televizoru kā centrālo skaļruni mājas kinozālei. Skaisti detalizēti attēli apvienojumā ar Sony skaņas-no-attēla realitāti sniegs aizraujošu audiovizuālo sniegumu.

·           Plāns sienas stiprinājums; tas atrodas sienai tik tuvu kā glezna, un glīti saplūst ar istabu.

·           Ietver Netflix kalibrēto režīmu, kas ļauj ekrānā vērot lietas tieši tā, kā tas bijis paredzēts.

·           Ietver IMAX Enhanced, kas sniedz pilnvērtīgu mājas izklaides pieredzi, pilnībā izmantojot IMAX Enhanced saturu.

·           Dolby Vision™ attēlā redzamo padara neticami dzīvu, kamēr Dolby Atmos™ piepilda telpu ar visaptverošu skaņu.

·           Ar Android TV platformu un iebūvēto Google asistentu varat ātri piekļūt izklaidei, saņemt atbildes un kontrolēt ierīces jūsu mājās. Atrodiet jaunāko grāvēju, pārbaudiet lielās spēles rezultātu vai samaziniet apgaismojumu - viss izdarāms tikai ar balsi, nav nepieciešama tālvadības pults. (Google Assistant pieejamība ir atkarīga no reģiona.)

·           Brīvroku meklēšana ar balsi: atrodiet savu iecienītāko izklaidi, vienkārši runājot ar TV.

·           Balss meklēšana: atrodiet savu iecienītāko izklaidi, vienkārši runājot ar tālvadības pulti.

·           Viegli kontrolējama viedā tālvadības pults; pievienojiet televizoram dekoderu un citas ierīces ar DMI, un kontrolējiet tos, izmantojot vienu viedo pulti (atkarībā no reģiona); plānāks, noapaļots dizains ar iebūvētu balss vadības mikrofonu un uzlabotu pogu izvietojumu, lai to varētu ērti izmantot.

·           Jauns procesors; ātrāka reakcija uz lietotņu palaišanu, televizora ieslēgšanu un daudz ko citu.

·           Produkta mājaslapa: https://www.sony.co.uk/electronics/televisions/ag9-series

AG8 sērijas BRAVIA OLED 4K HDR televizori (65” un 55” modeļi)

·           OLED ekrāns. 8 miljoni pašizgaismojošu pikseļu nodrošina ievērojami bagātīgāku skatīšanās pieredzi ar bezprecedenta izteiksmīgiem melnajiem toņiem, autentiskām krāsām un plašu skatīšanās leņķi.

·           4K HDR procesors X1™ Extreme nodrošina pilnīgu 4K HDR kvalitāti, iekļaujot trīs tehnoloģijas: uz objektu vērsta HDR pārveidošana (Object-based HDR remaster), bitu kartēšana ar Super Bit Mapping™ 4K HDR un duālā datubāzes apstrāde.

·           Akustiskā virsma (Acoustic Surface™): viss ekrāns izdala izcilu skaņu, kas nāk tieši no ekrāna. Līdz ar to tiek panākta tāda attēla un skaņas sinhronitāte, ko ierastais televizors nespēj nodrošināt.

·           Ideāls akustiskajai sistēmai; pagrieziet statīvu par 180 grādiem, un tas pacelsies, lai jūs viegli varētu novietot akustisko sistēmu pie televizora.

·           Ietver IMAX Enhanced, kas sniedz pilnvērtīgu mājas izklaides pieredzi, pilnībā izmantojot IMAX Enhanced saturu.

·           Dolby Vision™ attēlā redzamo padara neticami dzīvu.

·           Ar Android TV platformu un iebūvēto Google asistentu varat ātri piekļūt izklaidei, saņemt atbildes un kontrolēt ierīces jūsu mājās. Atrodiet jaunāko grāvēju, pārbaudiet lielās spēles rezultātu vai samaziniet apgaismojumu - viss izdarāms tikai ar balsi, nav nepieciešama tālvadības pults. (Google Assistant pieejamība ir atkarīga no reģiona.)

·           Brīvroku meklēšana ar balsi: atrodiet savu iecienītāko izklaidi, vienkārši runājot ar TV.

·           Produkta mājaslapa: https://www.sony.co.uk/electronics/televisions/ag8-series

XG95 sērijas (85”, 75”, 65” un 55” modeļi) 4K HDR pilna mēroga LED televizori

·           Ietver Picture Processor X1 ™ Ultimate, kas nodrošina maksimālu 4K HDR skatīšanās pieredzi ar šādām tehnoloģijām: uz objektu vērsta super-izsķirtspēja, uz objektu vērsta HDR pārveidošana, bitu kartēšana ar Super Bit Mapping™ 4K HDR un duālā datubāzes apstrāde.

·           Ietver X-tended Dynamic Range™ PRO, kas uzlabo HDR saturu ar unikālu fona gaismojuma tehnoloģiju, 6 reizes pārāks par parastā LED TV kontrastu.

·           Ietver akustisko multi-audio sistēmu ar skaņas izvietotājiem (Sound Positioning Tweeters); ar Sony skaņas-no-attēla realitātes (Sound-from-Picture Reality) pieredzi, darbība un skaņa ir precīzā sinhronitātē un skatīšanās kļūst tik daudz aizraujošāka.

·           Ietver X-Wide Angle, lai nodrošinātu, ka attēls saglabā kvalitāti un patiesās krāsas neatkarīgi no skatīšanās leņķa, samazinot krāsu nobīdes, skatoties ekrānā no sāna (pieejams 85” un 75” modeļiem).

·           X-Motion Clarity nodrošina ātras darbības skaidras un plūdenas; kustīgie attēli tiek precīzi kontrolēti, lai samazinātu izplūšanu un pat strauji kustīgu skatu laikā attēli saglabājas patiesi, bez spilgtuma zuduma.

·           Ietver Netflix kalibrēto režīmu, kas ļauj ekrānā vērot lietas tieši tā, kā tas bija paredzēts.

·           Ietver IMAX Enhanced, kas sniedz pilnvērtīgu mājas izklaides pieredzi, pilnībā izmantojot IMAX Enhanced saturu.

·           Dolby Vision™ attēlā redzamo padara neticami dzīvu, kamēr Dolby Atmos™ piepilda telpu ar visaptverošu skaņu.

·           Ar Android TV platformu un iebūvēto Google asistentu varat ātri piekļūt izklaidei, saņemt atbildes un kontrolēt ierīces jūsu mājās. Atrodiet jaunāko grāvēju, pārbaudiet lielās spēles rezultātu vai samaziniet apgaismojumu - viss izdarāms tikai ar balsi, nav nepieciešama tālvadības pults. (Google Assistant pieejamība ir atkarīga no reģiona.)

·           Brīvroku meklēšana ar balsi: atrodiet savu iecienītāko izklaidi, vienkārši runājot ar TV.

·           Balss meklēšana: atrodiet savu iecienītāko izklaidi, vienkārši runājot ar tālvadības pulti.

·           Viegli kontrolējama viedā tālvadības pults; pievienojiet televizoram dekoderu un citas ierīces ar DMI, un kontrolējiet tos, izmantojot vienu viedo pulti (atkarībā no reģiona); plānāks, noapaļots dizains ar iebūvētu balss vadības mikrofonu un uzlabotu pogu izvietojumu, lai to varētu ērti izmantot.

·           Jauns procesors; ātrāka reakcija uz lietotņu palaišanu, televizora ieslēgšanu un daudz ko citu.

XG90 sērijas 4K HDR pilna mēroga LED televizori (49” modelis)

·           4K HDR procesors X1™ Extreme nodrošina pilnīgu 4K HDR kvalitāti, iekļaujot trīs tehnoloģijas: uz objektu vērsta HDR pārveidošana (Object-based HDR remaster), bitu kartēšana ar Super Bit Mapping™ 4K HDR un duālā datubāzes apstrāde.

·           Ietver X-tended Dynamic Range™ PRO, kas uzlabo HDR saturu ar unikālu fona gaismojuma tehnoloģiju, nodrošinot 6 reizes lielāku kontrastu nekā parastajiem LED televizoriem.

·           X-Motion Clarity nodrošina ātras darbības skaidras un plūdenas; kustīgie attēli tiek precīzi kontrolēti, lai samazinātu izplūšanu un pat strauji kustīgu skatu laikā attēli saglabājas patiesi, bez spilgtuma zuduma.

·           Ietver IMAX Enhanced, kas nodrošina pilnvērtīgu mājas izklaides pieredzi, pilnībā izmantojot IMAX Enhanced saturu.

·           Dolby Vision™ attēlā redzamo padara neticami dzīvu.

·           Ar Android TV platformu un iebūvēto Google asistentu varat ātri piekļūt izklaidei, saņemt atbildes un kontrolēt ierīces jūsu mājās. Atrodiet jaunāko grāvēju, pārbaudiet lielās spēles rezultātu vai samaziniet apgaismojumu - viss izdarāms tikai ar balsi, nav nepieciešama tālvadības pults. (Google Assistant pieejamība ir atkarīga no reģiona.)

·           Balss meklēšana: atrodiet savu iecienītāko izklaidi, vienkārši runājot ar tālvadības pulti.

·           Produkta mājaslapa: https://www.sony.co.uk/electronics/televisions/xg9005-series

XG85 sērijas 4K HDR LED televizori (85”, 75”, 65” un 55” modeļi)

·           Ar 4K HDR procesoru X1™, kas reproducē izteiksmīgāku dziļumu, faktūru un dabiskākas krāsas, izmantojot uz objektu vērstās HDR pārveidošanas tehnoloģiju.

·           Ietver akustisko multi-audio sistēmu ar skaņas izvietotājiem (Sound Positioning Tweeters); ar Sony skaņas-no-attēla realitātes (Sound-from-Picture Reality) pieredzi, darbība un skaņa ir precīzā sinhronitātē un skatīšanās kļūst tik daudz aizraujošāka.

·           Košas krāsas un plaša toņu gamma ar TRILUMINOS™ displeju, kas ir uzlabots, lai vēl precīzāk atveidotu krāsas.

·           Dolby Vision™ attēlā redzamo padara neticami dzīvu, kamēr Dolby Atmos™ piepilda telpu ar visaptverošu skaņu.

·           Ar Android TV platformu un iebūvēto Google asistentu varat ātri piekļūt izklaidei, saņemt atbildes un kontrolēt ierīces jūsu mājās. Atrodiet jaunāko grāvēju, pārbaudiet lielās spēles rezultātu vai samaziniet apgaismojumu - viss izdarāms tikai ar balsi, nav nepieciešama tālvadības pults. (Google Assistant pieejamība ir atkarīga no reģiona.)

·           Balss meklēšana: atrodiet savu iecienītāko izklaidi, vienkārši runājot ar tālvadības pulti.

·           Viegli kontrolējama viedā tālvadības pults; pievienojiet televizoram dekoderu un citas ierīces ar DMI, un kontrolējiet tos, izmantojot vienu viedo pulti (atkarībā no reģiona); plānāks, noapaļots dizains ar iebūvētu balss vadības mikrofonu un uzlabotu pogu izvietojumu, lai to varētu ērti izmantot.

·           Jauns procesors; ātrāka reakcija uz lietotņu palaišanu, televizora ieslēgšanu un daudz ko citu.

·           Produkta mājaslapa: https://www.sony.co.uk/electronics/televisions/xg8505-series

WG6 sērijas Full HD HDR LED televizori (50” un 43” modeļi)

·           X-Reality™ PRO attēlu apstrāde uzlabo katru pikseli, lai nodrošinātu izcilu attēla skaidrību. Tehnoloģijai analizējot, katra aina tiek piemērota Sony īpašajai attēlu datu bāzei, lai uzlabotu attēlus un samazinātu troksni - lai attēlu padarītu tuvu realitātei.

·           ClearAudio+ precīzi noregulē TV skaņu, lai sniegtu iespaidīgu, telpisku skatīšanās pieredzi.

·           Atjaunota lietotāja saskarne ātrākai tīkla iestatīšanai, kā arī vieglākai satura un aplikāciju meklēšanai.

·           Tālvadības pults YouTube poga ļauj piekļūt YouTube ™ ātrāk nekā jebkad agrāk šajā televizorā, kurš gatavs internetam.

·           Produkta mājaslapa: https://www.sony.co.uk/electronics/televisions/wg660-wg663-wg665-series

 

Cenas un pieejamība

Cenas un mazumtirdzniecības pieejamība tiks paziņota vēlāk.

Google, Android TV, Google Play un YouTube ir Google LLC preču zīmes.

 

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Palaidniex 10.janvāris 2019 8:58
1 0 Atbildēt

Viegli par garu tas murgs...

Un jā - daudziem patiešām vajag tos 8K televizorus ar diagonāli virs 2 metri? Panorāmu lūrēt grozot galvu, piemēram...

Kur raut to 8K saturu, kā arī visai rēcīgi būu lūrēt, kā tie TV attēla procesori mēģina izlaizīt un atpazīt parastu ne Ful HD TV attēlu...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti