Latvijā pieejami jaunākie LG OLED televizori ar mākslīgā intelekta uzlabotu attēla un skaņas kvalitāti

 

Foto: Publicitātes attēls

LG | 27.maijs 2019 15:49

LG Electronics (LG) Latvijā no jūnija uzsāks 2019. gada premium klases televizoru – moderno OLED TV modeļu pārdošanu.

Pārdošanā nonāks W9, E9, C9 un B9 televizoru sērijas, kas pārsteigs tehnoloģiju cienītājus ar nebijušu attēla un skaņas kvalitāti, pateicoties mākslīgajam intelektam, bet Dolby Vision™ HDR attēls un Dolby Atmos® skaņa nodrošinās kinoteātra cienīgu skatīšanās pieredzi.

OLED ir jaunākās paaudzes tehnoloģija, kas ir pārāka par klasiskajiem LCD televizoriem vairākos parametros. OLED televizoriem ir ideāls melnās krāsas kontrasts un izcila attēla kvalitāte, kas izceļ attēla sīkākās detaļas, jo tam nav nepieciešams aizmugurējais apgaismojums. Jaunākās paaudzes LG TV otra būtiskākā priekšrocība ir tā, ka ideālu attēla kvalitāti ir iespējams baudīt no lielāka skatīšanās leņķa.

2. paaudzes α9 inteliģentais procesors LG W9, E9 un C9 sērijas OLED televizoros paaugstina attēla un skaņas kvalitāti, pateicoties padziļinātās mācīšanās tehnoloģijai un piekļuvei plašai vizuālās informācijas bāzei. Tas nodrošina šim procesoram iespēju optimizēt attēlus, atpazīstot satura avota kvalitāti un pielietojot labāko iespējamo algoritmu, lai attēlotu pārsteidzoši reālistisku attēlu. Šis procesors arī analizē apkārtējās vides apstākļus, lai sasniegtu optimālu ekrāna gaišuma līmeni un radītu kristāldzidru attēlu.

Šie OLED televizoru modeļi ir aprīkoti ar uzlabotu mākslīgā intelekta attēla un skaņas kvalitāti, pateicoties uzņēmuma modernajam 2. paaudzes α9  inteliģentajam procesoram un padziļinātās mācīšanās tehnoloģijai. Savukārt telpiskās atpazīšanas tehnoloģija palīdz to pielāgot mājas videi un nodrošinās izcilu Dolby Atmos® skaņu.

2019. gada OLED modeļi atbalsta HDMI 2.1, lai spētu baudīt saturu ar ātrumu 120 kadri sekundē, kā arī piedāvātu 4K palielinātu kadru biežumu (4K HFR), automātiski zemu latentuma režīmu (ALLM), mainīgās atsvaidzes intensitāti (VRR) un uzlabotu audio atgriešanās kanālu (eARC). Jaunākās funkcijas noteikti novērtēs spēļu konsuļu lietotāji, kur darbības ātrumam un attēla kvalitātei ir liela nozīme.

Tāpat arī LG WebOS Smart TV kopā ar Magic Remote tālvadības pulti nodrošinās ērtu un intuitīvu televizora pārvaldību – iespēju izmantot jaunākās tiešsaistes satura aplikācijas, telefona savienojumu ar televizoru un ērti baudīt 4K  satura atskaņošanu labākajā kvalitātē no dažādiem avotiem .

Foto: Publicitātes attēls

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 5

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti